Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Laat ik maar eerst beginnen met me voor te stellen. Ik ben Missy achttendertig geboren en opgegroeid in Noord Holland.
Gisteren, 31 oktober, na boodschappen te hebben gedaan, het huis te hebben gepoetst, was ik weer enorm geil en me aan het vervelen. Ik heb op internet wat gechat maar veel meer dan gezeur was het niet. Op een gegeven moment ontdekte ik yahooChat. Na me eerst gewoon te hadden aangemeld heb ik een profiel aangemaakt. Die chat is echt voor seks en heb dan ook een naaktfoto gemaakt in de spiegel. Mijn gezicht stond er niet op en zo heb ik een profiel aangemaakt. Toen ik me terug aanmeldde, nu met foto, kreeg ik een massa berichten. Ik heb gewacht tot het wat rustiger werd en ze dan zonder te lezen allemaal gewist. Het was al twee maanden geleden dat ik seks heb gehad en heb het na mijn echtscheiding nog maar met één iemand gedaan. Door al die foto’s van penissen te zien werd ik wel heel opgewonden en had zin.Terwijl ik de profielen bekeek viel mijn oog op een man ook uit mijn Dorp. Net zoals bij mij kon ik ook zijn gezicht niet zien maar mijn mond viel open van zijn penis. Op de foto was hij enorm dik een groot. Ik stuurde hem een berichtje en zo raakten we aan de praat. Toen ik hem vroeg hoe lang en dik zijn penis was, antwoordde hij 26cm lang en 6cm dik. En neen het was geen zwarte. Na een hele tijd te hebben gechat zijn we overgeschakeld naar mail en telefoon. Zijn naam is André en hij is eenendertig jaar, er ging al een lampje bij mij branden. Maar juist dat vond ik wild aantrekkelijk.
Tijdens ons eerste gesprek aan de telefoon waren we er snel uit, André was de man van mijn beste vriendin!
Maar ik was zo geil op die pik van hem, ik wilde die ook een keer voelen. Ons gesprek ging al vlug de seksuele kant op en ik kwam haast niet meer bij van het lachen als hij me zijn penis toonde via MSN op de webcam. Hij had geen stijve maar was zelfs dan al enorm. Slap was hij groter dan die van mijn ex in opgewonden toestand. Ook ik heb hem mijn borstjes en kutje getoond. Hij werd daar opgewonden van en toen zag ik hem wel stijf op webcam. André vond mij ook aantrekkelijk en hoewel ik nooit geen miss zal worden ben ik tevreden met mezelf. Ik ben niet te groot een meter achtenzeventig maar met mijn zeventig kilogram zie ik er goed uit. Verder heb ik kort blond haar blauwgrijze ogen. Eigenlijk zie ik er wel jonger uit. Zelfs André twijfelde aan mijn leeftijd maar wist mijn leeftijd natuurlijk al lang.
Door mijn grote borsten, cup 85D en een strak en geschoren kutje kon ik André elk moment dat ik wilde keihard krijgen. André drong nooit aan om af te spreken maar het was ik die wel eens zo een grote penis wou proberen. Uiteindelijk spraken we af en hij zou naar mijn huis komen als zijn vrouw (mijn beste vriendin, was werken). Om acht uur vanavond zou hij komen. Dat ging gelukkig goed, mijn dochter was een weekje met haar vriend weg, dus we liepen geen enkel risico.

Iets voor acht uur ging de bel en ik was toch wel wat nerveus. André was echter even vriendelijk als altijd, we kenden elkaar al jaren. Hij had zelfs een boeketje rozen bij en voelde me meteen meer op mijn gemak. Ik had was kaas gesneden en met een flesje wijn maakten we de stemming wat losser. Op dit moment konden we allebei nog terug zonder dat er iets was gebeurt.
André had beloofd niet aan te dringen en daar hield hij zich aan. We zaten samen in de bank en keken wat TV, kletsten over van alles en nog wat, maar hij hield afstand. De geile gesprekken die we via de telefoon, mail en cam voerden leken heel ver weg. Ik wist dat hij door het leeftijdsverschil het initiatief aan mij zou laten. We wisten allebei waarom we hadden afgesproken maar we kunnen ook goed praten en lachen, de tijd vloog voorbij. Het was al bijna middernacht toen ik even naar het toilet ging. Ik keek even naar mezelf in de spiegel en besloot er helemaal voor te gaan. Terug in de woonkamer nam ik zijn hand en zijn ogen glunderden toen ik  vroeg of hij mee naar boven ging.

 

Op mijn slaapkamer begonnen we heftig te zoenen en onze kleren vlogen uit. Toen ik zijn broek uitdeed flopte zijn penis tevoorschijn. In het echt zag hij er nog dreigender uit, groot, dik en heel geaderd. André lag op zijn rug en ik likte zijn penis van onder naar boven ook vergat ik zijn ballen niet. Met moeite kreeg ik er mijn mondje rond maar pijpte hem een hele tijd zo diep als ik maar kon. André duwde me op mijn rug en nadat hij mijn borsten en tepels had verwend ging hij lager. Mijn kutje stond drijfnat en hij vingerde en befte zoals nog nooit iemand had gedaan. Ik lag te krullen van genot en hij moest me stevig vasthouden. Zo vlug was ik nog nooit klaargekomen en had een zalig orgasme. André kwam omhoog en ik had toch wel wat schrik toen hij zijn monster naar mijn kutje bracht. Voorzichtig duwde hij hem in me en ik voelde mijn lipjes helemaal spreiden. Langzaam ging hij dieper, mijn ex heb ik nooit zo goed en diep gevoeld.

Toen hij me traag begon te neuken lag ik al te gillen van genot. Ik voelde mijn kutje spannen rond zijn penis. Hij dreef het tempo op en ik zette mijn nagels diep in zijn rug. Harder en dieper dan ooit tevoren lag ik zalig te neuken. Plots voelde ik mijn lichaam opspannen en ontspannen in het meest intense orgasme, mijn ex kon me nooit doen klaarkomen bij het neuken. Het was zo intens omdat het mijn eerste orgasme was met een penis in me.

Mijn kutje was zo gevoelig dat ik hem vroeg om rustiger te zijn wat hij meteen deed. Hij ging wat rechter zitten en vouwde mij dubbel, mijn rug gekromt, enkels naast mijn hoofd, gelukkig ben ik redelijk lenig en flexibel dus dat ging zonder problemen. Nu was mijn kutje volledig voor hem beschikbaar, ik kon geen kant meer op. Met zijn handen rustend op mijn benen, richte hij zijn dikke eikel tegen mijn lipjes, ik was toch wel een beetje veschrikt voor wat ging komen, die paal was weer dikker geworden nu hij echt opgewonden was.
Ik voelde zijn kloppende eikel tegen mijn grotje duwen, langzaam weken mijn lipjes uiteen, die was toch wel heel erg lekker. André ruste even toen zijn eikel er een klein stukje inzat, langzaam bewoog hij een beetje op en neer, na een minuutje schoot zijn eikel mijn zeiknatte kutje in, ik was compleet opgerekt door die enorme eikel, maar nu voelde het beter.
Tergent langzaam bewoog hij slechts enkele centimeters op en neer, steeds net niet uit mijn kutje, maar wel de volle omvang van zijn enorme eikel tussen mijn lipjes, ik wilde hem nu helemaal in me voelen en smeekte of hij door wilde stoten.
Plagent haalde hij zijn paal een paar keer weer uit mijn kutje, waarbij hij mijn lipjes mee naar buiten trok, om dan weer langzaam alleen zijn eikel in me te duwen. Ik begon mijn kontje omhoog te wippen om zijn paal dieper in me te krijgen, maar André was een ervaren neuker en wist dit te voorkomen. Mijn borsten likkend, in mijn tepels bijtend kwam hij langzaam met zijn mond richting mijn mond, onze tanden tikten tegen elkaar, zo viel ik zijn mond aan, wat er nu ook gebeurde, al stond het hele stadje te kijken, ik moest die paal diep in me voelen.
Al tongzoenend smeekte ik hem me te neuken, André keek me recht in de ogen en begon me te penetreren, nog een keer trok hij zijn lul uit mijn kutje en duwde eindelijk zijn enorme zijn monster dieper in me. Net toen het wat pijn deed en zei dat hij niet meer dieper mocht keek hij ernaar en zei dat hij maar een paar centimeter meer uit me was. Net toen ik ook even wou kijken gaf hij nog een laatste duwtje. Een gilletje van pijn en een kreun van genot, ik weet niet wat me overkwam, ik kwam alweer klaar, een stoot van zijn paal tegen mijn baarmoeder en ik kwam spuitend klaar. Nooit meer wilde ik nog een kleiner lul als dit, dat wist ik nu zeker.

Ik kon het haast niet geloven dat zijn grote penis helemaal in mijn lichaam zat. André trok zich terug tot alleen nog zijn eikel in me zat en duwde hem dan met een vloeiende beweging weer tot aan zijn ballen in. Dit deed hij een hele tijd en ik gilde het uit telkens zijn eikel tegen mijn baarmoederwand stootte. Na een paar minuten en ontelbare orgasmen van mij vroeg me te draaien. Ik moest op de knieeen, op zijn hondjes noemde hij dat. Zonder te waarschuwen ramde André zijn paal in een keer in mijn kutje, en voor mijn gevoel ging hij nu nog dieper. Al vlug was André me op volle kracht aan het neuken, ik beet in mijn kussen en kneep in de lakens.
Toen ik me voorover liet vallen en zijn paal uit me trok keek hij even verbaast en vroeg of hij te wild was.

Nee dat was niet dat maar ik wilde zien wie me zo goed neukte. Ik ging weer op mijn rug liggen en spreidde mijn benen. Met mijn benen op zijn armen en zover gespreid als ik maar kon neukte hij me zalig. Ik voelde weer een orgasme opkomen en lag heftig te trillen van genot. Mijn kutje kon het nu echt niet meer aan maar hij vroeg me nog even vol te houden. Hij dreef het tempo nog wat op en even werd het zwart voor mijn ogen. André gaf me nog een paar diepe stoten en ik voelde hoe hij mijn kutje vulde met zijn warme zaad. Traag neukte hij me nog even verder tot zijn penis te slap was.
Uitgeput maar voldaan lagen we naast elkaar, ik voelde zijn sperma uit mijn kutje druipen. Na een geile tongzoen viel ik al snel in een diepe slaap.

 

André zijn zaad in Missy's kutje
Vanmorgen werd ik zalig wakker en keek naar de acht jaar jongere man van mijn vriendin, die me de beste seks ooit had gegeven. André lag nog te slapen maar was al snel wakker toen ik hem liefdevol pijpte. Zijn paal stond al vlug beenhard. Ik draaide me op hem en we genoten van een standje 69. Na een poosje draaide ik me weer om en ging op André zitten. Voorzichtig liet ik me over zijn penis glijden zover ik maar kon. Die nacht was hij tot ons beider verbazing helemaal in me geweest en dat ging nu dus ook. Niet zeuren, even op de tanden bijten en doorgaan. Niet om te zeggen probleemloos maar het ging wel. Ik begon steeds wilder op hem te rijden en toen trok hij me tegen zijn borst. Hij hield me stevig vast en neukte me op zijn tempo. Nu was het André die even luid schreeuwde toen ik van genot in zijn schouder beet. Hij neukte me van het ene naar het andere intense orgasme en bleef maar doorgaan. Ik wist niet wat me overkwam, mijn orgasme was nog maar juist weggeëbd of ik voelde er al weer een  opkomen. Weer was ik totaal van de wereld. Ik kon nu echt niet meer en André liet me los. Zijn paal glipte uit mijn gevoelig kutje en ik nam hem zo ver mogelijk in mijn mond. Na een paar minuten kreunde André dat hij ging komen maar ik zoog en likte verder. Zijn eikel werd nog iets dikker en toen spoot hij een gigantische lading gloeiend sperma in mijn mond. Ik probeerde het allemaal door te slikken maar het was zoveel dat het er langs mijn mondhoeken uitliep. Maar omdat het me zo goed smaakte ving ik alles met mijn handen op en likte het tot de laatste druppel weg.

Tongzoenend hebben we een tijdje in elkaars armen liggen nagenieten, en na een uurtje zijn we opgestaan en tijdens ons ontbijt hebben we erover gepraat wie wat nu verwacht. We kunnen geen relatie geen beginnen maar zullen zeker regelmatig  neuken met elkaar. Wanneer was al vlug afgesproken, deze avond komt hij weer bij me slapen, nu ja “slapen”. Ik kijk er al naar uit om zijn mega penis weer in mijn kleine kutje te voelen.

XXX Missy

 

Lees ook dit

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen