Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Tijdens een recente zolderopruiming stuitte ik op een oude doos met dagboeken van mijn vrouw Missy. Zij is inmiddels 54 en we zijn 14 jaar samen waarvan nu 4 jaar getrouwd. Missy is een mooie sensuele vrouw die altijd veel aandacht van mannen en vrouwen getrokken heeft en dat nog steeds doet. Ze heeft een prachtig figuur met grote zeer mooie borsten, prachtige billen en de meest mysterieuze ogen die er zijn. De dagboeken onthulden voor mij een zeer schokkende maar opwindende kant van mijn vrouw. Het blijkt namelijk dat ze al jaren op regelmatige basis vreemd gaat. Deze ervaringen schrijft ze in haar dagboeken.

Hier haar verhaal:

Omdat ik veel weg ben geef ik haar uitgebreid de gelegenheid. De kinderen zijn de deur al uit en ze moet zich dus zelf vermaken, wat ze dan ook duidelijk doet. Een van de verhalen speelt zich zo'n 6 jaar geleden af. Missy schrijft als volgt. Vandaag ben ik naar de stad geweest om een modeshow en fotoreportage te bekijken die opgenomen werden op de grote markt. Het was prachtig weer en ik zat op het terras naast de activiteiten van filmmensen en fotografen.

Op een gegeven moment komt een mooie donkere man met lang haar naar me toe en geeft me een kaartje van zijn fotostudio. Voor het geval ik geïnteresseerd was om eens een trial te doen. Zonder voorwaarden of kosten, gewoon om te kijken of ik het leuk vond. Twee dagen later heb ik hem gebeld om een afspraak te maken die de dag erop al kon plaatsvinden. Dat kwam goed uit dan was m'n man Brabo die dag toch niet thuis.

Missy in badje

 

Op de bewuste dag ben ik uitgebreid in bad gegaan heb me helemaal verzorgd en me vervolgens in kleding gestoken waar m'n figuur goed in uit zou komen; het was immers een fotoreportage.

Om 11 uur kwam ik bij de fotostudio aan. Daar was het een drukte van jewelste. Een aantal mensen voor het licht, voor het grimeren het fotograferen en zelfs 3 cameramensen waren aanwezig. Ik werd ontvangen door de donkere man van de stad die zichzelf voorstelde als Graham, de casting director. Hij stelde me op m'n gemak en vroeg me waarom ik gekomen was.

 

Ik ben best ijdel, wil graag bewonderd worden en als ik hier een leuke bezigheid aan over kan houden waar ik ook nog een centje aan kan verdienen dan lijkt me dat leuk. Over 10 minuutjes kunnen we beginnen, neem deze boeken maar even door zei Graham. In die boeken zag ik allerlei foto's van vrouwen en mannen voor verschillende doelen. Hier en daar een foto in lingerie maar de rest was zeer keurig. Mooi zo, een keurige studio dus dacht ik bij mezelf.

 

Op de set gekomen werd ik geïnstrueerd om in allerlei poses te zitten en te liggen, op een bank, op een bed, op de vloer etc. Op en gegeven moment zei de fotograaf dat ik op m'n buik moest gaan liggen en kwam de assistent naar me toe en deed een knoopje van m'n bloesje een stukje verder open. Ik schrok een beetje maar dacht dat het geen kwaad kon.

Ik liet me verder fotograferen en moest op m'n knieën zitten waarbij de assistent m'n rokje een beetje omhoog deed. Fantastisch riep de foto graaf toen hij m'n jarretelgordeltje een beetje onder m'n rokje uit zag komen; dat is sexy dat vinden de bureaus mooi. Je wou toch wat geld verdienen? Laten we dan wat verder gaan. Ik schrok hier wel van maar werd tegelijkertijd zeer geil. Langzaam trok in m'n rokje zo ver op dat je m'n billen al kon zien en ze fotografeerden (en filmden bleek later) er druk op los.

 

Doe je bloesje eens uit riep de fotograaf. Langzaam deed ik dit en ik voelde me nat worden tussen m'n benen. Ik toonde m'n fraaie rode kanten BH en van alle kanten werd er gefloten. Ik kreeg het te pakken en deed ook de rits van m'n rokje los en liet deze op de grond vallen. Daar stond ik als een geile hoer met wel acht kerels om me heen die me alle bewonderden. Ik maakte er een show van door nog verder te strippen en m'n slipje en m'n BH uit te doen. Nu had ik alleen nog m'n jarretels en m'n kousen en pumps aan. Ik ging op de bank zitten en spreidde m'n benen zodat iedereen een goede blik op m'n glad en kaal geschoren poesje had.

 

Op een gegeven moment vroeg de assistent of hij erbij mocht komen. Natuurlijk zei ik. De assistent ging naast me staan en haalde z'n lul uit z'n broek. Met geile ogen keek ik van hem naar z'n lul en toen in de camera. Ik liet m'n tong over m'n lippen gaan en terwijl ik geil in de camera keek begon ik de assistent te pijpen. Met diepe halen slurpte ik z'n lul op en bleef heel geil in de camera kijken. Met m'n vrije hand verdween ik tussen m'n benen en spreidde m'n kutlipjes en masturbeerde mezelf. De assistent had het niet meer en ik bleef hem heel diep zuigen en ging tevens met hand naar z'n ballen om die lekker te kneden.

Ik liet als m'n speeksel over z'n lul lopen en zoog hem als een volleerde hoer af. Het duurde dan ook niet lang of hij ging klaar komen. Zuig me leeg lekker geil wijf riep hij tegen me en ik ging nog sneller met m'n geile mond en lippen om z'n lul.

 

Toen hij langzaam z'n ogen dichtkneep haalde ik z'n lul uit m'n mond en richtte hem op m'n gezicht. Voor al die mensen en camera's liet ik hem midden in m'n gezicht spuiten. Het sperma liep over m'n neus en ogen en in m'n mond. Toen hij helemaal leeggespoten was likte ik alles af. De camera's liepen nog steeds en ik kreeg een hartelijk applaus van de aanwezigen.

 

Ik ben nog niet klaar zei ik ik wil met 3 kerels op de film. Er dienden zich snel 3 mannen aan waarvan ik er 1 wel extra zag zitten.

Een donkere kerel met een enorme bult in z'n broek. Ik zetten de drie man op een rijtje en haalde bij alle drie hun lul uit hun broek en begon ze te pijpen en te trekken. Na een tijdje legde ik een kerel op z'n rug en ging er zelf op handen en voeten boven zitten. Langzaam liet ik z'n grote lul in m'n drijfnatte poesje verdwijnen en ik begon hem als een amazone te berijden.

De 2 andere kerels stonden bij mijn hoofd en ik pijpte ze om beurten tussen mijn eigen enorme genotskreunen door. Ik gilde en tierde want de man die me neukte kon er wat van. Een van de mannen ging voor m'n gezicht weg en nam plaats achter me.

 

Hij pakte me bij m'n billen en trok ze uit elkaar. Terwijl ik hard geneukt werd begon hij m'n aarsje te likken. En heel nat te maken. Langzaam duwde hij een vinger naar binnen en begon m'n kontje te vingeren. Stop je lul erin geile beer riep ik tegen hem en hij drukte langzaam z'n eikel tegen m'n nauwe gaatje. Het deed verschrikkelijk pijn maar ik moest een keer door twee kerels geneukt worden terwijl ik een derde afzoog. Dit stond nu op het punt van gebeuren en geiler nog, met een hele camera crew er om heen.

 

De lul in m'n kontje ging steeds dieper en ik schreeuwde het uit, van pijn en van genot. Ik werd nu wild genomen door 2 kerels en m'n droom ging in vervulling. Het duurde niet lang of alle 3 de kerels stonden op het punt om klaar te komen. Ze kropen van me af en rolden me op m'n rug. Met z'n drieën gingen ze met hun lul boven me hangen en als een volleerde pornoactrice deed ik m'n mond open in afwachting van hun zaad. Ze trokken zich alle af en spoten op m'n tieten, in m'n gezicht en in m'n mond. Heerlijk vond ik het om zo ordinair en geil genomen te zijn en deze kerels over me heen te laten spuiten.

 

We eindigden met en daverend applaus. De casting director kwam naar me toe en zei; Volgens mij heb je je leuke bezigheid gevonden en hiermee kan je makkelijk een centje bijverdienen.

Dit was zeker niet m'n laatste fotoshoot.

 

Einde...

 

De dagboeken van Missy staan vol geile verhalen en bij interesse zal ik ze met iedereen delen.

Reacties   

0 #1 Robér 11-04-2017 01:26
Wat is het toch een heerlijke Milf ik wil graag weer eens afspreken
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen