Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Tijdens een recente zolderopruiming stuitte ik op een oude doos met dagboeken van mijn vrouw Missy. Zij is inmiddels 54 en we zijn 14 jaar samen waarvan nu 4 jaar getrouwd. Missy is een mooie sensuele vrouw die altijd veel aandacht van mannen en vrouwen getrokken heeft en dat nog steeds doet. Ze heeft een prachtig figuur met grote zeer mooie borsten, prachtige billen en de meest mysterieuze ogen die er zijn. De dagboeken onthulden voor mij een zeer schokkende maar opwindende kant van mijn vrouw. Het blijkt namelijk dat ze al jaren op regelmatige basis vreemd gaat. Deze ervaringen schrijft ze in haar dagboeken.

Hier haar verhaal:

Geen idee wat me overkwam. Het was alsof ik erdoor overvallen werd. Een gewone zonnige dinsdagmiddag. Ik liep lekker te wandelen in het zonnetje langs de zandput in Raamsdonksveer. Bij een bankje in een rustige uithoek uit het zicht ging ik even zitten om wat te drinken en mijn telefoon te checken. Ik droeg een redelijk kort rokje. Het was al weken schitterend weer. En ik had al snel  mijn hand op de binnenkant van mijn dij liggen. Toch leek de opwinding ineens op te komen, als een vlaag. Ik deed mijn benen iets wijder uit elkaar en schoof onderuit. Met mijn vingers aaide ik mijn dij. Voordat ik het goed en wel in de gaten had, zat ik mijzelf, ongeneerd te strelen. Voorzichtig, over mijn onderbroekje heen. Peter, mijn geheime vriend zou er enorm opgewonden van raken als hij dit wist. (Peter was de man waar ik een soort van relatie mee had voor ik Brabo leerde kennen, echter die wilde bij zijn vrouw blijven en ik wilde niet elke dag alleen zijn. Hij neukt me nog steeds en we houden dit naturlijk voor onze partners verborgen.)

Hij vond het heerlijk om naar me te kijken als ik met mijzelf speelde. En dus besloot ik, terwijl ik met mijn ene hand mijzelf streelde hem met mijn andere hand een sms-je te sturen. Het lukte me vrij snel om hem met een hand de volgende zin te sturen:

 

“Hai. Ik zit nu aan de zandput met honderd mensen om mij heen mijn kutje te strelen.”

 

Nog geen minuut later voelde ik mijn telefoontje trillen.

Een berichtje van Peter: Is Brabo bij je? “Ik lig thuis op bed en trek me af. Stop een vinger in dat heerlijke kutje van je.” Ik glimlachte. Peter genoot ervan om mij te domineren en ik moet eerlijk toegeven dat het mij enorm opwond om gedomineerd te worden, niets vond ik geiler dan om overmeesterd te worden. Ik gehoorzaamde dan ook braaf. Ik schoof mijn onderbroekje, ik droeg een rode string, wat opzij en gleed met mijn wijs en middelvinger langs mijn natte schaamlippen.

Voorzichtig liet ik mijn middelvinger mijn spleetje inglijden. Mijn adem stokte, ik keek verlegen om mij heen, maar iedereen was met zijn eigen dingen bezig of zat voor zich uit te staren. Niemand leek mij in de gaten te hebben, laat staan dat ik mijzelf praktisch zat te vingeren. Met mijn vrije hand tikte ik een berichtje in mijn telefoon: “Ik heb mijn vinger in mijn poesje, god, wat ben ik geil! Ik wou dat je hier was.” Op het moment dat ik het berichtje verstuurde zag ik dat een jonge knul me van een afstandje me vreemd zat aan te kijken.

Hij keek onder mijn rokje. Ik had mijn hand onder mijn rokje, maar het was voor hem duidelijk te zien waar ik mee bezig was. Het volgende ogenblik zag ik zijn ogen naar mijn borsten gaan. Ik keek naar zijn kruis. Ik kon niet zien of hij opgewonden was, maar het leek mij van wel.

 

Hoe kon het anders? Een geile MILF zat nog geen tien meter van hem vandaan te masturberen met honderd man om zich heen. Ik trok mijn rokje iets omhoog zodat hij wat meer kon zien. Niet mijn kutje, maar wel mijn op en neer gaande hand. De jongen legde zijn hand op zijn kruis en kneep zachtjes. Ik raakte week. Inmiddels trilde mijn telefoon weer. Een nieuw bericht van Peter:

 

“Wat ben je toch een geile slet! Ik neuk je, hoertje. Ik neuk je.”

 

Het was typisch Peter om mij zo’n bericht te sturen, en nu, vooral nu, werkte het beter dan ooit. Ik legde mijn telefoon op de picknicktafel en keek geil naar de jonge man en wees op de telefoon. De jongen die alleen oog leek te hebben voor mijn ontblote bovenbenen en mijn bewegende hand. Toch kwam hij snel overeind en naar me toe, pakte hij de telefoon op en las het bericht. Zijn hoofd werd rood. Ik stond op, trok mijn rokje recht en wandelde rustig naar een bankje een stukje verderop.

Mijn hart klopte in mijn keel. Ik wachtte een halve minuut, toen kwam er beweging in de jongen, hij greep mijn telefoon en kwam naar me toe. ‘Je was je telefoon vergeten,’ zei hij. Ik nam de telefoon in ontvangst. ‘Was dat bericht van je vriendje?’ Hij keek naar mijn borsten. Ik knikte. ‘Vind je het prettig om een geile slet genoemd te worden?’ ‘Soms,’ zei ik. Ik draaide me om en liep langzaam richting het volgende bankje. Het was het einde van de middag. Het was al wat stiller aan het worden rond de zandput. De jongen volgde me. Nog voor ik het bankje had bereikt, hoorde ik een andere jongen roepen. Ik keek achterom, een tweede jongen, hij had aan de waterkant gezeten en kende de jongen die mijn telefoon bracht.

 

Hij leek ons te willen achtervolgen. Ik stopte bij de picknicktafel en draaide me om. Op het moment dat de jongen bij me kwam staan, zag ik dat er iets aan zijn blik was veranderd. ‘Zo meisje,’ zei hij, ‘wil je nog een berichtje aan je vriendje sturen?’ ‘Hoe bedoel je?’ vroeg ik.

 

‘Dat er een vreemde jongen…’ hij zweeg even en kwam op me aflopen, hij legde zijn wijsvinger en duim op mijn lippen, hij wreef met zijn duim over mijn onderlip, ik voelde zijn andere hand op mijn bovenbeen. ‘… Dat er een andere jongen zijn vinger in jouw natte kut heeft gestoken…’ Op hetzelfde moment voelde ik zijn vinger langs mijn slipje gaan en direct bij mij naar binnen dringen.

Ik was zo nat dat hij er meteen een tweede vinger bij kon doen.

 

‘Of…’ zei ik kordaat, ‘dat ik een vreemde jongen ontzettend aan het pijpen ben.’ Ik zakte door mijn knieën en begon zijn broek open te knopen. Ik voelde zijn handen op mijn hoofd. Ik nam zijn keiharde pik in mijn mond en begon te likken. Hij hield zijn handen op mijn hoofd terwijl ik met mijn hand en mond zijn lul afwerkte. Ik zat op mijn knieën voelde ineens twee handen op mijn kont. Twee handen die mijn onderbroekje naar beneden trokken. Een vinger die over mijn kutje wreef, een vinger die naar mijn kontgaatje ging.

 

Even draaide ik me om. Het was de jongen die ons achtervolgd was, hij ging op zijn rug liggen, kroop onder me en begon mijn kutje te likken. Ik was in de hemel. ‘Wat ben jij een goed pijpertje,’ zei de jongen wiens lul ik weer in mijn mond nam. Ik wilde glimlachen om het woord, maar was teveel bezig. ‘Zuig maar lekker aan mijn pik, vies hoertje… Ik deed het, ik zoog aan zijn pik alsof mijn leven ervan afhing en ik voelde die heerlijke tong in mijn kut. De jongen onder mij liet zijn tong als een wilde op en neer gaan.

 

Met zijn beide handen kneep hij in mijn kont, het puntje zijn middelvinger stak hij in mijn kontgaatje. Ik dacht dat ik drie orgasmen tegelijk zou krijgen. ‘En straks wil ik die lekkere tieten van je zien.’ Ik gehoorzaamde opnieuw… met mijn vrije hand trok ik mijn blouse uit. Mijn rode doorschijnende beha kwam tevoorschijn. Mijn tepels leken er doorheen te willen scheuren. Op de picknicktafel trilde de telefoon weer.

 

De eerste van de twee jongens greep het ding en las het bericht voor: “Ik neuk je in je vieze reet, Missy en daarna kom ik klaar in je gezicht.”

 

‘Eerst maar eens die natte kut van je neuken,’ zei de jongen en kwam achter me zitten. De ander kroop onder me vandaan.

‘Kom op, meisje, op handen en voeten, omhoog die lekkere reet.’

 

Ik deed het en voelde meteen die harde pik mijn kut ingaan. De tweede jongen kwam voor me zitten, schoof mijn beha opzij en begon mijn borsten te kneden. Hij kneep in mijn tepels, trok eraan, likte ze. Daarna kwam zijn gezicht tegenover het mijne. Terwijl hij in mijn beide borsten kneep, gaf hij mij een lange tongzoen.

 

‘Zal ik die vriend van jou eens een bericht sturen… dat ik mijn lul in de spleet in die slet van een vriendin van hem heb gestopt, dat ik haar als een sletje loop te naaien terwijl een ander met haar tieten zit te spelen en haar zit te tongen.’ Het geouwehoer van die gozer maakte me alleen maar geiler.

 

Ik keek de jongen voor me aan en zei: ‘Kom, trek je broek uit, ik wil je pik in mijn mond.’ ‘Gore slet,’ hoorde ik achter me. Ik voelde zijn pik in me op en neer gaan. Twee keer haalde hij hem er even uit en drukte hem voorzichtig tegen mijn kontgaatje, maar daarna stopte hij hem toch weer in mijn kut en neukte verder. Hij trok zachtjes aan mijn haar.

De jongen voor me had zijn broek uitgetrokken.

 

Zijn lul stunt bungelend voor me. Ik begon eraan te zuigen. En toen ging het mis. Ik had niets in de gaten. Ik pijpte de jongen, betastte zijn billen, voelde achter me die pik in en uit me gaan, en juist op het moment dat ik even die lul uit mijn mond haalde en terwijl ik bleef trekken zei: ‘Jezus, wat heb jij een heerlijke pik!’ zag ik die telefoon.

 

Die lul achter mij had Peter gebeld en hield de telefoon nu als een microfoon bij mijn gezicht. ‘Godverdomme!’ riep ik kwaad en stond op. Daar stond ik dan. Naakt. Botergeil tussen twee naakte mannen in. Hun pikken stonden recht overeind en die telefoon in mijn hand. ‘Peter?’ zei ik in de hoorn. ‘Verdomme, gebeurt daar wat ik denk dat er gebeurt?’ Ik zweeg. ‘Godver, wat ben je toch een sloerie…’ Het volgende wat ik hoorde, was gepiep.

 

Peter had opgelegd. Ik keek naar de jongen die had gebeld, de jongen die me zojuist nog aan het neuken was. ‘Wat ben jij een klootzak, zeg.’ Hij knikte. Hij ging met zijn hand naar zijn lul en begon zichzelf af te trekken. ‘Wat doe je nu?’ vroeg ik. ‘Haast maken,’zei hij, ‘straks ben je weer aangekleed, ik vind je schitterend, je bent zo’n geil wijf, ik wil klaarkomen terwijl ik je zie.’ Ik schudde mijn hoofd. ‘Dan mogen jullie eerst wel eens zorgen dat ik klaar kom,’ zei ik en ging achterover op een houten bankje liggen.

 

Ik wees naar de ander. ‘Hij eerst.’ De jongen kwam tussen mijn benen staan, stopte zijn pik in me en begon me te neuken. Na een minuut leek hij klaar te komen. Alleen al van de spanning op zijn gezicht kreeg ik zelf een goddelijk orgasme. Hij bleef doorgaan. ‘Kom op mijn buik,’ zei ik. Hij haalde zijn pik uit me en trok zich af. Ik speelde met mijn borsten. Hij spoot zijn goedje over mijn buik en mijn tieten. Ik wreef het uit over mijn borsten. ‘Likken!’ zei ik tegen de ander. ‘Dan pijp ik je tot je klaarkomt.

 

Anders kun je nu oprotten!’ ‘Vieze slet,’ zei hij. ‘Goor hoerenjong,’ antwoordde ik. Hij kwam over me heen hangen, pakte mijn borsten vast en begon het sperma van de ander van mijn tieten te likken. ‘Brave jongen,’ zei ik toen hij klaar was, ‘en nu mijn kutje, tot ik klaarkom.’

En ik moet zeggen, hij deed zijn best, hij deed het goed. Hij likte me als een bezetene. Nadat ik klaar was, ging ik op mijn knieën zitten.

‘Zet maar op dat pijpbekkie van je,’ hijgde de jongen en pakte mijn hoofd vast. ‘Kom op, klein sletje, zuigen!’ Ik nam zijn pik in mijn mond en begon te pijpen. Twee keer haalde hij hem er even uit en sloeg ermee tegen mijn wang. Tenslotte zette hij zijn pik tegen mijn voorhoofd en kwam kreunend als een klein jongetje klaar.

 

Mijn gezicht zat onder zijn sperma, het droop langs mijn neus naar beneden. ‘Kom,’ zei de jongen, ‘wassen.’ Hij pakte mijn hand. Ik keek om naar de ander, maar die was verdwenen. De jongen trok me mee naar het strandje van de zandput en samen wasten we onze lichamen en gezicht schoon.

 

‘Ik kan jou hebben,’ glimlachte ik. ‘Het worden zware tijden,’ glimlachte de jongen terug. 

 

Einde...

 

De dagboeken van Missy staan vol geile verhalen en bij interesse zal ik ze met iedereen delen.

 

Reacties   

0 #1 Robér 11-04-2017 01:25
Hee Brabokoppel, wanneer mag ik weer eens spelen met je heerlijke vrouwtje?
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen