Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Bram en Magda 4
Hier het vierde hoofdstuk van het viede deel de familiesoap Dorp op hoge hakken. Reageer op dit verhaal naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Laura wankelde op haar naaldhakken in de richting van de trap met Magda vlak achter haar. Ze glimlachte en het was maar goed dat het oudere meisje dat niet zag, want dan zou Magda gelijk door hebben dat ze een spelletje speelde.
Hoewel? Een echt spelletje was het ook weer niet geweest. Ze was echt ontzettend geil toen ze samen met Magda naar boven ging en die geilheid was alleen maar toegenomen toen ze de kamers zag en die badkamer en niet te vergeten die uitgebreide garderobe. Ze had eigenlijk Magda willen plagen en zich niet de wil van het meisje op willen laten leggen. Maar ze was al te ver door haar in een positie gebracht waaruit geen weg terug was. Ze wilde trouwens ook helemaal niet terug, ze wilde alleen dat de dingen gingen zoals ze dat zelf kon bepalen. Oh, wat was die Laura geschrokken. Ze barstte bijna in lachen uit, maar hield zich goed. Ze zag nog dat teleurgestelde gezicht voor zich. Ach ja, het zou jammer geweest zijn als het niet door zou gaan. Dus had ze zich, geholpen door Magda, sexy aangekleed en was ze alleen nog maar geiler geworden. Eigenlijk had ze gehoopt dat Magda haar weer zou strelen en zoenen, maar die had, wijs geworden van daarnet, haar niet meer aangeraakt.
“Wauw...” riep Henk verrukt uit, toen z’n vriendin de kamer binnen kwam. Wat hij zag beviel hem wel. Het vrouwtje had haar blonde haar strak naar achteren getrokken en opgebonden tot een staartje. Haar prachtige blauwe ogen werden door een klein beetje make-up nog meer geaccentueerd en haar parelwitte tanden glinsterden tussen haar rode lipjes. Het doorschijnende negligé verhulde nauwelijks iets. Haar sterke ronde borsten waren goed zichtbaar in de halve cups van de beha die ze ook nog aan had. Haar welgevormde benen waren ook goed zichtbaar onder het enkellange transparante gewaad.
Laura bleef met haar hand geraffineerd in haar zij staan om de jongen de gelegenheid te geven zich goed in zich op te nemen.
“Kom Bram…” zei Magda, “ik denk dat wij hier te veel zijn”.
Verbaasd kwam Bram omhoog uit z’n zetel en liep met vragende wenkbrauwen met z’n zuster de kamer uit.
“Wat... waarom...” riep hij gefrustreerd in de richting van z’n zusje, toen ze de deur achter zich had dicht gedaan.
“Ze wilde het zo... en niet met ons erbij...” antwoordde Magda hem.
“Potverdorie… wat zag ze er lekker geil uit, ik had er zo wel op willen duiken…”   
“Ja dat begrijp ik wel, maar zij wilde met haar vriendje en zonder toeschouwers. Laten we ze maar even de tijd geven, dan gaan we dadelijk naar binnen als ze in volle gang zijn” zei het meisje met een geheimzinnig lachje.
Henk liep op z’n vriendin af. “Wat zie je er geweldig uit... oh kom...  laat me je kussen…” kermde hij.
Hij omarmde haar en tastte met z’n handen haar lichaam af. Door de dunne stof van haar negligé streelde hij de contouren van haar rug en haar heupen en via haar buik omvatte hij vol vuur haar prachtige borsten.
Laura zoog de tong van haar vriendje in haar mond. Ze voelde de dikke bobbel tegen haar buik drukken en ze perste zich nog steviger tegen hem aan.
“Oh... ik ben zo geil...” fluisterde ze hem in z’n oor.
“Hmm ja dat ben je zeker...” kermde hij terug,   “hoe komt dat toch...?”
“Dat is een lang verhaal, wil je het horen...?”
“hmm hmmm” zei hij beamend knikkend. Ja hij was best wel nieuwsgierig wat daar boven gebeurd was.
“Magda heeft me de bovenverdieping laten zien...” begon Laura, “... jeetje...  daar werd ik al heet van, van die grote bedden en zo... en toen liet ze me zien wat voor sexy kleren ze allemaal had en heeft me dit laten aanpassen...”
Ze waren ondertussen omstrengeld op de bank gaan zitten en Henk streelde onophoudelijk over de benen en borsten van het meisje. Hm...  zo geil en sexy had hij haar nog nooit gezien.
“En wat vind je van deze lingerie..?” vroeg hij besmuikt lachend.
“Oh... prachtig...  ik ben er helemaal opgewonden van geraakt...  en jij ook zo te voelen...” Ze legde haar hand op de bobbel in z’n broek en kneep stevig in de dikke worst.
“Ahhh...” kermde hij, “ja dat ben ik zeker zeg, hm... zo’n lekker geil vrouwtje... Maar waarom eh...” hij zag zelf ineens ook wel in dat hij eigenlijk niet kon vragen waarom de twee anderen er niet bij mochten zijn. Hij was ervaren genoeg in groepsseks, maar van Laura mocht hij dat natuurlijk niet verwachten. 
“Wat waarom?” onderbrak ze zijn gedachten.
“Eh...  eh, nee laat maar...”  
“Je wilde natuurlijk weten waarom Bram en Magda de kamer uit moesten...” zei ze lachend.
“Eigenlijk wel ja...”
“Nou zeg, dit is toch iets tussen ons...” zei ze plagerig.
“Je bent precies je moeder, eigenlijk wil je wel iets maar je wilt niet toegeven” flapte Henk er uit. Hij had er gelijk spijt van want Laura kon nooit weten dat hij haar moeder ook nog op een andere manier kende dan van de bezoekjes die ze haar of en toe samen brachten.
“Wat heb je het toch steeds over m’n moeder...!” zei Laura, zich afvragend of ze iets had gemist. Onwillekeurig dacht ze terug aan dat moment dat ze haar moeder spelend met zichzelf had aangetroffen. Toen had ze ook al gedacht dat...  ach nee...  Ze verwierp de gedachte dat haar moeder het met haar vriendje zou willen doen.
“eh... nou.... eh ja kijk…” stotterde Henk, hij zweeg en keek suffig voor zich uit. 
“Wat nou kijk?”
“Ja... zie je…” hakkelde Henk verder, “eh...  je moeder eh...  je moeder en ik…”   
Hij heeft het toch met m’n moeder gedaan...  hij is met m’n moeder naar bed geweest, de smeerlap... dacht Laura, nog steeds heet en de gedachte er aan maakte haar nog geiler.
‘Ja, nou vooruit ga door... vertel verder…”moedigde ze hem aan.
“Hm hm...  ja weet je Ingrid was alleen en was met zichzelf bezig. Toevallig zag ik dat toen ik binnen kwam,  ja eh  van het een kwam het ander…”
“Dat meen je niet....!” riep Laura quasi verbouwereerd.
Geschrokken keek Henk haar aan, maar hij zag al aan haar gezicht dat het haar niet verraste en dat het haar zelfs opwond. Hierdoor aangemoedigd ging hij verder. “Ja serieus, je moeder is een hele lieve vrouw en het ging eigenlijk vanzelf...”    
Laura keek naar de ‘high heels’ aan haar voeten en wist zich niet goed een houding te geven. Dus datgene dat ze had vermoed was toch werkelijkheid geworden. Haar moeder was weer op mannenjacht en een van de, of misschien wel haar eerste slachtoffer, was haar bloedeigen vriendje.
“Had ik het niet gedacht...” sprak ze haar gedachten uit, “..ik wist het, ik wist dat m’n moeder weer naar mannen keek en dat het niet lang meer zou duren voor ze er mee naar bed zou gaan…”
“Hmmmm ja...”   beaamde Henk, en een beetje trots vervolgde hij: “ik kon goed merken dat ze een tijd geen man had gehad, ze ging helemaal door het lint toen ik…”   
“Bespaar me op dit moment de details…” zei ze opgewonden hijgend, “..ik ben geil, misschien wel net zo geil als m’n moeder, dus kom, naai me door de bank heen...” Ze greep naar de bobbel in z’n broek en binnen twee tellen had ze de stijve worst in haar hand en sloten haar lippen zich om de kloppende eikel.
“Achhhhh...” kermde Henk, die eigenlijk verwacht had dat z’n vriendinnetje kwaad op hem zou zijn geworden. Hij stootte z’n pik in haar mond en haalde hem een paar keer goed op en neer.
“Oh, ik houd het niet meer...”   kermde hij, “..kom... dan zal ik je neuken tot je niet meer overeind kan komen...”
Gehaast kwam hij overeind en rukte de dunne stof van haar negligé omhoog. “Ga voorover gebogen staan, dan neuk ik je eerst van achteren…”   
Haar zachte ronde billen kwamen omhoog en Henk legde beide handen er op. Hij deed de smalle veter van haar string opzij en duwde de kop van z’n pik tegen haar gezwollen schaamlippen.
“Jaaaa...” kermde Laura, toen zijn erectie tot aan de wortel in haar vochtige schede gleed.
Henk legde zijn handen op haar heupen en begon als een wilde in en uit haar te pompen. Oh, wat was ze lekker, wat een heerlijk vrouwtje, hm moet je kijken hoe geil ze er uit ziet, dacht hij bij zichzelf. Genietend van de fluweelzachte streling die de gladde wanden van haar kut over z’n pik veroorzaakte, streelde hij haar heupen, haar rug, schouders en vervolgens over haar billen naar haar buik en borsten. Daarna toucheerde hij met z’n vingers haar clitoris, hetgeen haar een hete reactie bezorgde.
“Hm  ja.. m’n klit... hm ja, streel m’n klitje.... ja... ja ga door, ohh... ik kom zo   ga door ga door... ” 
Henk bracht z’n hand in het kleine driehoekje van de stringslip en bewerkte, door haar kreten aangemoedigd, haar kittelaar nog intenser.
 

Ondertussen hadden Bram en Magda zich in de keuken geïnstalleerd en keken naar het geile tafereel wat zich in de kamer ernaast afspeelde. De muur tussen de keuken en de kamer, waarin Henk en Laura zich bevonden, was voorzien van een serviceloket. Bram had de twee deurtjes wat open geduwd en door de kier was goed te zien hoe hun neefje zich met z’n vriendinnetje vermaakte. Magda leunde op haar amen over het aanrecht en Bram stond half over haar heen gebogen. Hij drukte z’n stijve lid tegen de ronde billen van z’n zusje.
“Hmm... je bent lekker stijf...” fluisterde ze. Ze bracht een hand naar achteren en masseerde z’n pik. Bram omvatte haar heerlijke borsten en kneedde ze zacht. Hij voelde haar tepeltjes zwellen.
Inmiddels had Laura haar negligé uitgetrokken en het stringslipje lag ook aan haar voeten. Terwijl Henk de kleren van z’n lijf rukte keek hij begerig naar z’n vriendin. Ze zag er enorm opwindend uit in de pushup beha, het jarretelgordeltje en haar lichtbruine nylonkousen.
In de keuken kreunde Bram beet in Magda’s oor. “Hm wat geil,   ohhh... ik sta op barsten….”    
Magda verliet het schouwspel, draaide zich om, ging op haar hurken zitten, maakte de broek van haar broer open en viste z’n erectie tevoorschijn. Met een diepe zucht van begeerte hapte ze toe en sloot haar volle lippen rond z’n lul. Bram stootte toe en neukte haar voorzichtig in haar vochtige mond.
“Ik ga naar binnen..” kreunde hij, “die meid moet ik neuken…”   
“Rustig...” fluisterde Magda. “heb een beetje geduld, dadelijk mag deze heerlijke paal vast wel in haar steken..”.
“Dan wil ik jou eventjes naaien..” gromde hij bronstig.
“Dat is goed, kom maar…” zei z’n meegaande zusje. Haar rok en blouse verdwenen als sneeuw voor de zon en even later zat het meisje met gespreide benen op het aanrecht, gereed om de dikke pik van haar broer te ontvangen. Haar kutje lekte enorm, zo heet was ze geworden.
Bram ramde z’n lul naar binnen en zat meteen tot aan het heft in haar natte flamoes. Hij begon wild te pompen.
“Rustig... geile stier…” kermde ze,   “je bent niet te stuiten...  dadelijk kom je al klaar en kan je deze dikke lul niet bij Laura naar binnen duwen”.
Hij hield in. Natuurlijk had ze gelijk. Als hij zo door zou gaan zou hij direct zijn zaad in haar lozen en zou het zeker een half uurtje duren voordat hij weer geheel paraat was.
Magda liet zich achterover zakken. Genietend van het heerlijke gevoel dat de pik van haar broer bij haar veroorzaakte duwde ze ongemerkt de deurtjes van het loket verder open zodat haar hoofd in de kamer kwam te hangen.
“Moet je zien...” zei Henk tegen Laura, “daar gebeurt ook wat.  Hij liet onderwijl z’n pik stil in haar kut zitten.
Laura draaide haar hoofd en zag door het nu geheel open loketje hoe Bram z’n zuster nam en dat het meisje er van genoot.
Henk trok z’n pik uit haar kut en kwam overeind.
“Wat ga je doen..?” vroeg ze teleurgesteld.
“Kom mee...” antwoordde hij en trok haar omhoog. Hij liep op blote voeten naar Magda, die met half open mond uit het loket hing. Zonder ook maar een moment van twijfel hield hij z’n glimmende eikel voor de mond van z’n nichtje. Magda opende haar mond en nam de roodblauwe eikel tussen haar lippen en begon wellustig te zuigen.
Laura keek er vertwijfeld naar en haar opwinding nam toe. Nog nooit in haar leven had ze andere mensen zien neuken, nog nooit had ze gezien dat een man gepijpt werd. Allemachtig wat was dat een geil gezicht. Ze drukte haar lichaam tegen Henk aan en kon haar ogen niet afhouden van de pik van Bram die in en uit het kale kutje van Magda gleed.
Bram had nu ook in de gaten wat er aan de andere kant van de muur gebeurde. Hij zag de lul van Henk in en uit de mond van van zijn zuster gaan en aan de opgewonden blik in de ogen van Laura had hij genoeg om te beseffen dat ze naam z’n lul smachtte. Hij trok zich onmiddellijk terug en rende als het ware naar de woonkamer. Voordat Laura het goed en wel besefte had Bram haar voorover gebogen en gewillig had ze haar benen voor hem gespreid en drong de stijve lul van de jonge man in haar kut.
“Ja... ja...  “ kermde ze. Ze voelde hoe dik en hard de lul in haar kut was. “..ohhhh   wat lekker, ja neuk me...”
Vlak voor haar ogen zag ze Magda haar vriendje pijpen. Ze nam razendsnel het initiatief en nam ook deze lul van haar over. Ohh... twee lullen, één in haar kut en één in haar mond. Dit was toch wel het meest ultieme wat ze ooit had meegemaakt. Ze zoog als een bezetene, onderwijl haar ronde billen tegen het onderlijf van Bram aan stotend.
Ondertussen had Magda zich overeind geworsteld en trippelde ontspannen de woonkamer binnen. Ze was tevreden over zichzelf. Ze hadden het weer voor elkaar gekregen, weer iemand aan hun lijstje van sekspartners toegevoegd. Grinnikend zag ze hoe het jonge meisje genoot van de twee mannen. Ze zakte op haar knieën en zoog om en om de tepeltjes van Laura in haar mond. Het meisje reageerde door nog steviger te gaan zuigen en zich nog harder tegen Bram aan te stoten. Bram had ondertussen een been van Laura omhoog getrokken waardoor hij meer ruimte kreeg om nog dieper in haar door te dringen. Magda maakte van die ruimte gebruik door zowel over het klitje van Laura als over de lul en ballen van Bram te likken.
Bram, die toch al zo opgewonden was, kon het niet meer houden. Hij had het kookpunt bereikt en het zaad borrelde in hem op. Heftig stotend en schokkend stortte hij z’n kolkende zaad bij Laura naar binnen. 
Geil kermend ontving het meisje z’n sperma en de combinatie van de hete stralen en het gelik aan haar kittelaar deed een heftig orgasme in haar losbranden.
Henk, die eerder op die avond z’n eerste lading sperma al in z’n nichtje had gestort, kon het wat langer volhouden. Hoewel, de reactie van Laura was zo hevig en ze begon zo hard te zuigen, dat het hem moeite kostte om niet gelijk klaar te komen. Hij keek opzij naar de wijd gespreide benen van Magda en zag dat het vrouwtje met haar vingers haar eigen poesje bewerkte. Nou ja poesje, haar kut was zo glad als een biljartbal, dus de uitdrukking kut was hier heter op zijn plaats. Henk haalde ‘m uit de mond van z’n nog immer zuigende vriendin en nam plaats tussen de dijen van z’n nichtje. Zonder omhaal dreef hij z’n erectie bij haar naar binnen. Oh... wat was ze glad en nauw.
Magda voelde natuurlijk dat haar kut gevuld werd.
“Ohhh... ja...  neuk me...  maak me klaar, ohhhh ik ben er bijna” gilde ze het uit.
Bram en Laura kwamen overeind en bleven, elkaar strelend, kijken naar de geile neukpartij op de vloer. Magda sloeg haar benen rond de heupen van haar neef en voelde dat hij nog dieper in haar doordrong. 
“Hij neukt met een ander...”fluisterde Laura een beetje onwennig voor zich uit.
Bram, die het hoorde, zei: “en wat heb jij zojuist dan gedaan?”
“Ja,  ja...  natuurlijk” zei ze en ze keek naar Brams’ pik die nog vochtig was van haar kutsap en ze voelde z’n sperma uit haar kutje druipen.
Magda en Henk neukten, zich onbewust van wat er in de kamer gebeurde, rustig door.
“Ohh...  wat ben je lekker stijf, hmm heerlijk, lekkere dikke pik...  ga door   neuk me... heerlijk neefje van me..”    kermde het geile vrouwtje uit.
Laura vlijde haar hoofd tegen de sterke schouder van Bram.
Hij neukt, hij neukt met z’n nichtje, dat is toch incest..?” fluisterde ze. 
Bram grinnikte toen hij haar ietwat angstige stemmetje hoorde.
“Ja...  zo noemen ze het wel, maar ach, wat dacht je van Magda en mij dan?“ zei hij besmuikt lachend.
Laura tilde haar hoofd een beetje op en keek naar de jongen in wiens armen ze zich nestelde. Ja dat was waar, ze had er even niet aan gedacht dat hij met zijn zuster neukte en dat is nog veel erger. Ze haalde haar schouders op. 
“Henk zei al dat het hier wat anders dan anders was...” zei ze zachtjes, “het kan mij eigenlijk ook niets schelen... als jullie het fijn vinden..”
“Nou reken maar dat we het fijn vinden...”grinnikte Bram.
Ondertussen was Henk overeind gekomen en had beide benen van Magda over z’n schouders gelegd. Hij neukte in een heerlijk tempo en keek naar het vouwtje onder hem.
Magda had haar borsten met beide handen vastgepakt en kneedde ze stevig. Ze wreef over haar tepels zodat ze nog harder werden dan ze al waren. Jeminee, wat was het toch fijn om zo geneukt te worden, lekker loom zoals die stijve pik in en uit haar gleed. Klaarkomen,  ze moest klaarkomen!!!!! Ze verplaatste haar vingers naar haar gladgeschoren onderlijf en begon baar clitoris te bewerken.
“Hm… ja ga...  door...  neuk me, ochhh...  kom... neuk me harder...  dieper ja...  ja... ja... ” kermde ze in extase.
Henk, aangemoedigd door haar kreten, begon steviger op haar in te raggen en voelde z’n eigen orgasme ook aankomen.
Magda danste op de vloer. Ze ging tekeer alsof ze zich wilde verlossen van dat martelende werktuig in haar kut, maar nee hij mocht er niet uit. Ze liet een been zakken en sloeg die om z’n heupen, de ander liet ze op z’n schouder rusten.
“Ohhhhh ik ga komen… geil wijfie...” kermde Henk.
“Ja...  ja...  kom,   ik kom oooook...” Wilde golven van erotisch genot schoten door haar hele lijf Ze voelde haar schede samentrekken om de stotende lul van de jongen.
“Daar komt het!” gilde Henk het uit. Z’n dikke zaad slingerde zich naar buiten en zocht zich een weg in het dampende geslachtsorgaan van zijn nichtje.
“Ja... man... ik voel het ohhhhhh  heerlijk...  spuit. Ja lekker…” schreeuwde ze. Even later liet Henk zich uitgeput op het lichaam van Magda zakken en bleef daar even liggen bijkomen. “Ohhhhh...  was me dat lekker “ zei het jonge vrouwtje.
“Ja... zeg dat wel,  hm heerlijk..” antwoordde Henk en hij knuffelde het meisje nog eens stevig.

 

Ze hadden zich op de bank genesteld en genoten van een verfrissend drankje wat Magda zojuist voor iedereen had klaargemaakt.
Magda drukte haar welgevormde lichaam tegen Laura aan en streelde over haar borsten en buik.
“Vond je het lekker…” vroeg ze.
“Hmmm, hmmm...“ antwoordde Laura loom, “ja heerlijk, ik kwam lekker klaar toen... Bram in me spoot...“
“Ja, ik ook, hm...  dat vriendje van jou heeft een fijne lul...” ze tastte onderwijl naar achteren, waar Henk zat, en omvatte z’n half stijve pik en rukte er een paar maal aan.
“Nou deze is anders ook niet te versmaden...”zei Laura en gaf een goedkeurend kneepje in, de inmiddels weer stijve, pik van Bram. Ze had de hele tijd met z’n lul zitten spelen en genoten van het feit dat hij steeds een beetje stijver en groter werd. Ze boog zich voorover en gaf een kusje op de eikel. Ze rook de geur van z’n pik en in een opwelling hapte ze het ding in haar mond en begon te pijpen.
“Hé Laura...” lachte Magda, “voor je weer opnieuw begint...  Laten we even opruimen en naar bed gaan... dan spelen we daar lekker verder... of wil je liever alleen met Bram...”  
Laura ging rechtop zitten. “Ik...  eh...  Ik weet het niet..”  zei ze aarzelend.
“Eh...  ik stel voor dat we in één bed gaan...” zei Henk, die nu toch het gevoel begon te krijgen dat z’n meisje Bram iets te leuk begon te vinden.
“Zeg het maar Laura...  jij mag het zeggen...  met z’n vieren in mijn bed of... Henk bij mij en jij bij Bram... zeg het maar...” stelde Magda voor.
“We ruimen even op en dan zien we vanzelf wel wat er van komt...” zei het meisje diplomatiek. Mokkend zocht Henk z’n kleren bij elkaar en hielp de lege kopjes en glazen naar de keuken brengen. Op de trap naar boven liep hij achter z’n vriendinnetje. Hij zag haar ronde billen en de glanzende nylons voor hem. Hij streelde er over en tastte snel naar haar kutje.
Lachend keek het meisje om. “Je wilt met mij hè...  “zei ze met een heerlijke smile.
“Ja ik wil óók met jou” antwoordde hij opgelucht.
“Nou en zo te zien  willen zij ook met elkaar… kijk maar…”  
Bram stond boven aan de trap en Magda had hem bij z’n pik gegrepen en begon hem net te pijpen. 
“Ohhh... lekker...”  kermde Henk toen hij dat zag, “ohh... kom dan zal ik jou even… neuken!” Hij voegde de daad bij het woord en dreef z’n pik, die stijf geworden was van het geile tafereel boven aan de trap, in het gewillige kutje van Laura en begon wild in haar te pompen. Hij kon z’n ogen niet afhouden van Magda, die haar broer stond te pijpen. Wat had dat vrouwtje een mooi lijf. Die sterke borsten die rechtop stonden, die prachtige lange benen, de mooie ronde billen en haar fantastische kale kutje.
Magda liet de pik uit haar mond glijden en keek naar beneden. “Dit moet ik altijd even doen op de trap... een soort gewoonte… lekker op de trap pijpen en dan... naar bed,  komen jullie...” zei ze, en ze gaf Bram een tik voor z’n billen om aan te geven dat hij verder moest lopen en ging zelf ook verder naar boven.
Een beetje met tegenzin trok Henk z’n pik uit Laura’s kut.
“Dan moet je mij meteen weer neuken als we in bed liggen...” reageerde Laura teleurgesteld. Ze gingen een paar treden ophoog en bijna boven gekomen wierp Henk z’n kleding die hij over een arm droeg op de overloop en pakte Laura bij haar heupen en draaide haar om. De oerdriften waren bij hem niet meer te stuiten. Hij duwde haar op de bovenste trede en spreidde haar benen. Grommend perste hij z’n mond op haar vochtige spleet en begon haar te beffen. Hij likte de buitenste schaamlippen en zoog vervolgens de binnenste tussen zijn lippen. Meteen daarop bewerkte bij met z’n tong haar clitoris en wisselde dit af door met z’n tong zo diep mogelijk in haar schede te gaan en met z’n duim het harde klitje te bewerken.
Laura nam z’n hoofd in beide handen en perste haar onderlijf stevig in z’n gezicht.
“Ja...  ja lik me...  ohhh  over m’n klit...  daar ja,  ohhh... ga door...  door...  ik kom... koommmm...” kermde ze.
Henk voelde haar vocht vrijelijk haar kutje uit gutsen toen Laura klaar kwam. Z’n pik was pijnlijk gezwollen. “Ochhhh...” gromde hij, “ik ga je neuken... en wel hier…”   Hij dreef z’n pik naar binnen. Hij had het gevoel dat hij nog nooit zo groot en zo hard was geweest. De nog klaarkomende kut greep ‘m als een natte handschoen vast en trok ‘m naar binnen. Hij wipte een paar keer op en neer en kwam vervolgens rechtop. Hij keek neer op Laura die languit op de overloop lag. Het meisje beet op haar vinger om het niet uit te gillen van genot.
Goh wat was hij stijf… Bram ‘s pik was iets groter dan die van Henk, dat had ze wel gezien en gevoeld, maar nu was hij zeker zo groot, vond ze. Hmm... heerlijk. Henk vulde haar gloeiende spleet helemaal. Hij drong tot in de verste uithoeken van haar schede door en toen hij diep in haar zat liet hij z’n sperma voor de derde keer die avond de vrije loop.

 

Op het bed in de slaapkamer van Bram lagen hij en z’n zuster in de negenendertig positie. Spermazuchtig als hij was likte en zoog hij aan haar kut en slikte het zaad van Henk vermengd met haar sekssappen door. Hij likte het zaad en vocht van haar dijen en sabbelde een dikke klodder sperma uit het boord van haar nylonkous.
Magda likte de eikel en vervolgens de geschoren ballen van haar broer en ging daarna knabbelend aan de dikke paal weer naar boven om het grootste gedeelte van z’n lul in haar mond te happen.
Waar blijven ze toch? Dacht ze onderwijl. Nou ja, die komen zo wel weer. Ze begon gretiger te zuigen bij de gedachte dat het wel weer een heftige orgie zou worden.
Wankelend kwamen Henk en Laura de kamer binnen en gingen op een paar kussens zitten kijken naar het andere stelletje.
“Volgens mij krijg ik ‘m niet meer overeind...” zei Henk met een zucht tegen Laura.
“Ach jawel joh...” antwoordde ze, “blijf maar even rustig zitten en kijken”. Ze stond op en begaf zich naar het tweetal op het bed en ging achter Bram liggen met haar gezicht tegen z’n billen. Ze perste haar onderlijf tegen z’n achterhoofd, drukte kusjes op z’n kontje en likte de achterkant van z’n benen. Bram reageerde hierop door z’n benen te spreiden en haar toegang tot z’n ballen te verschaffen. Laura zag van dichtbij de pijpende mond van Magda en terwijl ze z’n ballen één voor één in haar mond zoog bleef ze onafgebroken kijken naar de mond en tong van het andere meisje dat wisselend likte en pijpte.
Bram draaide zich om. Hij wilde Laura beffen. Dus een paar tellen later was de zaak precies omgedraaid. Laura pijpte en likte z’n lul, Magda zoog aan z’n ballen en hij sabbelde het sperma van Henk uit haar kutje.
Henk speelde met z’n slappe pik. Hij keek recht in de kut van Magda maar dat was niet voldoende om ‘m overeind te krijgen.
“Zo… hier is het gezellig…” klonk de stem van moeder Simone uit de deuropening. De volwassen vrouw stond, tegen de deurpost geleund en keek geamuseerd naar het drietal op het bed.
“Moet jij niet meedoen?” vroeg ze aan Henk op het moment dat Laura verschrikt omhoog kwam en de vrouw verbaasd aan keek.
Simone wierp Laura een geruststellende glimlach toe en ging naast Henk zitten. Ze pakte z’n pik en met vaardige hand begon ze hem af te rukken.
“Hmm... ik denk dat ik die nog wel wat groter krijg…” zei ze en boog zich voorover en hapte de slappe worst in haar mond.
Met stomme verbazing zag het jonge meisje hoe haar vriendje door z’n tante werd gepijpt. Hij zat er net bij alsof het allemaal heel normaal was en of het allemaal nog niet genoeg was gleed z’n hand in haar decolleté en begon hij haar borsten te strelen.
“Hmmmm  “ zuchtte Tante Simone met volle mond, “ zwie je wel... dat hij gwoter wordt...”  trots toonde ze zijn weer verstijvende pik aan de anderen.
Bram en Magda keken vol bewondering naar hun moeder die haar uiterste best deed de pik van haar neefje stijf te houden. Ze rukte en streelde dat het een lieve lust was.
“Hier trekje zelf even af lieverd, dan kleed ik me even uit...” zei ze hees van geilheid. Ze knoopte haar jurk los en liet die van haar schouders glijden.
Laura hield haar adem in. De volwassen vrouw had een adembenemend mooi gevormd lijf. Onder haar jurk was ze volledig naakt. Haar borsten priemden recht naar voren en onder haar vlakke buik stond de sleuf half open en duidelijk was te zien dat ze vochtig was.
Simone wierp een blik op Laura die nog steeds in opperste verbazing met wijd open gesperde ogen naar haar keek. “Ik zie dat je al aardig op dreef bent” zei ze zacht. Ze knikte met haar hoofd in de richting van haar hand die nog steeds de dikke pik van Bram vast hield.
“Hm... “gromde ze. Haar mond was helemaal droog van de spanning.
“Goed zo...” zei Simone, “laat me je eens bekijken” nieuwsgierig nam de vrouw haar op. Ze kwam op haar knieën op het bed en streelde teder de schouders en de amen van het meisje en nam de hand, die de pik van haar zoon vasthield, er van af en bracht die naar haar borsten.
“Hmmm… ja, streel me liefje...” kermde ze. Zelf nam ze de pik van Bram in haar hand en rukte er zachtjes aan terwijl ze met haar andere hand het jonge meisje bleef strelen. Hun monden kwamen steeds dichter bij elkaar. Laura snoof de verrukkelijke parfum van Simone in haar neusgaten. Ze keek naar de naderbij komende lippen tot ze er scheel van keek en toen voelde ze de zachte lippen op de hare. Een hete siddering voer door haar lijf. Met gesloten ogen raakte ze volledig in extase. De ene sensatie na de andere ging door haar heen. Dit had Laura nog nooit meegemaakt, zelfs niet eerder die avond toen Magda haar streelde en kuste. Als vanzelf opende ze haar lippen en gaf de andere vrouw met haar tong toegang hot haar mond. Ze had al vaak getongzoend, maar dit was anders, duidelijk anders, dit was sensationeel. Ze rook de frisse adem en proefde de heerlijke mond, de mond die daarnet haar vriendje nog had gepijpt. Oh...  het was overheerlijk!
Zacht streelde ze de borsten van Simone. Wat waren ze stevig en mals tegelijk en wat een zachte handen had die vrouw. Ze bezorgde haar hete rillingen.
Bram en Magda waren een stukje opzij gaan zitten, net ver genoeg om de twee vrouwen de ruimte op het bed te geven en zodanig dat Simone de lul van Bram kon blijven masseren.
Simone legde het jonge meisje achterover op het bed met haar mond stevig op de hare geperst. Haar tong exploreerde haar mondholte en speelde een geil spel met het tongetje van het prille meisje. Vervolgens ging ze kussend en strelend met haar mond op zoek naar haar tepels, die stijf op haar borstjes stonden. Ze nam ‘m in haar mond en knabbelde en likte er begerig aan. Een vochtig spoor achterlatend, begaf haar tong zich over de buik van het meisje in de richting van haar kutje. Met de vingers van haar vrije hand opende ze haar schaamlipjes en haar tong toucheerde de uiterst gevoelige kittelaar. Ze likte de hele schaamspleet.
“Ohhh... ooohh.”  kermde Laura,   “wat doe je...  ochhhh...  ik sta in brand...  ohh... heerlijk…”  
Bram zat heftig te snuiven. Blijkbaar was z’n moeder ook behoorlijk in extase, want ze was hem steeds heviger gaan afrukken. Hij wilde haar gevoelens niet verstoren maar eigenlijk wilde hij ook niet klaarkomen. Gelukkig liet ze hem los, op het moment dat Henk zich grommend op de ronde omhoog stekende billen van tante Simone stortte en z’n harde lul bij haar naar binnen dreef.
“Ohhh... ja... jongen...  lekker... naai me... paal me met die heerlijk lul van je... ja, ja… jaaaa...” riep Simone gesmoord in de kut van het meisje.
Op dat moment kwam Laura klaar. Hete golven in haar lijf deden haar loskomen van het bed. Ze perste haar kutje in het gezicht van de vrouw die haar zo heerlijk aan het beffen was. Door de rode waas voor haar ogen zag ze vaag dat Henk hevig aan het pompen was. Hmm... dit is helemaal te gek... dacht ze, broer neukt zuster, neef neukt nicht, tante laat zich door haar neef neuken... zou dadelijk Bram z’n moeder…..????. De gedachte aan deze taboeloosheid maakt haar nog heter. Alle remmen gingen los en het ene orgasme na het andere denderde door haar lijf en deed haar overvloedig vloeien.
Simone slobberde het geile sap uit de trekkende kut van het meisje. Onderwijl stootte ze haar billen tegen het bekken van de wild pompende Henk.
“Ja...  jongen,  ga door… stoot...  stoot...  ja lekker diep,  ohhhh... dieper  ja, ja ga door..” gilde ze.
Henk was helemaal door het dolle heen. Zou hij het kunnen presteren om in een tijdsbestek van pakweg drie uur voor de vierde keer klaar te komen. Haar kut voelde zo heerlijk strak aan en hij gleed er op een zo fantastische manier in en uit.
“Ohh...  mam, pijp me…” riep Bram. Hij hield z’n kolossale erectie voor de mond van de vrouw. Simone opende automatisch haar mond en hapte de lul van haar zoon op. Bram, die toch al op punt van exploderen stond, stootte een paar keer en deponeerde z’n zaad in haar keel en over haar tong.
Naar adem happend gebaarde ze naar haar dochter dat ze dichterbij moest komen. De jonge vrouw stak haar tong in de mond van haar moeder en likte het zaad vermengd met speeksel er uit. De twee vrouwen deelden het sperma en slikten het met een verheerlijkte blik door.
Ondertussen was Laura weer wat bij haar positieven gekomen en zag dat de voortreffelijke kut van Magda binnen haar bereik was gekomen. Zonder er verder bij na te denken drukte ze haar gezicht tegen de gladde schaamlippen en begon te beffen. Ze likte over de harde kittelaar en stak haar tong in de vochtige schede. De sappen begonnen hun weg naar buiten te zoeken en een paar bellen later glom het gezicht van het meisje van het geile vocht.
Henk voelde dat hij ging komen. Z’n ballen voelden pijnlijk aan toen ze samentrokken en een nieuwe lading sperma produceerden.
“Ja, spuit in me... geef me je zaad..”  kermde Simone hitsig.
“Ooohhhhhhhh ik kooooooommmmm…”  gilde Magda. “ooohhhhh heerlijk,  wat geil…” De jonge vrouw danste op het gezicht van haar nieuwe vriendin en voelde hoe haar spitse tongetje haar in de zevende hemel bracht.
Laura kon er niet genoeg van krijgen. Dit was een totaal nieuwe ervaring voor haar. Eerst zelf klaarkomen op de mond van een vrouw en nu een vrouw die op haar mond haar orgasme beleefde. Dit was te gek. Nog nooit eerder had ze iets met een andere vrouw gehad. Het had toch wel iets speciaals.
“Nu ben ik de enige die nog niet is klaargekomen geloof ik” zei Simone met een lach toen ze even later wat relaxed bij elkaar in de kussens lagen.
“Ik beloof je dat we het goed zullen maken..”  zei Henk,  “ik weet alleen niet wanneer. Ik ben kapot... helemaal leeg geneukt…” ging hij vermoeid verder.
“Ik weet het jongen..” zei z’n tante, “.... je hebt goed je best gedaan en ik weet zeker dat het allemaal in orde komt..”
Ze lagen een tijdje zwijgend bij elkaar, ieder met z’n eigen gedachten.
“Waar is Pa eigenlijk?” vroeg Bram ineens, verbaasd over het feit dat z’n vader niet aanwezig was.
“Ohh...  eh... die is nog naar een afspraak” antwoordde Simone.
“Een afspraak,  zo laat nog?“ riepen Bram en Magda in koor.
“Ja, blijkbaar wel, anders was hij wel hier geweest. ...“

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen