Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Dorp 5, de jeugd 4

Dit is het vierde hoofdstuk getiteld “de jeugd van tegenwoordig” van het vijfde deel van de geile familiesoap “Dorp op Hoge hakken”. Wij stellen jullie reacties zeer op prijs, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cilia zat verveeld naar een programma op televisie te kijken. Het kon haar niet boeien en haar gedachten dwaalden af. Ze dacht aan Frank, haar vriendje van die middag. Hij had een heerlijke stijve gehad. Dat had ze wel gevoeld door z’n zwembroek en hij had haar heerlijk bij haar borsten gepakt en haar in haar kutje gevingerd. Het meisje genoot nog na van het heerlijke gevoel dat haar dat had gegeven. Ze maakte de staart los en schudde haar bruine krullen los en vervolgens bond ze de dikke bos weer bij elkaar.

Het was jammer dat ze die middag vroeg op de training moest zijn, anders was het er misschien nog wel van gekomen. Frank was zo geil geweest. Hij was vanaf het moment dat ze nog baby waren al haar vriendje geweest. Ze hadden altijd samen opgetrokken. Frank woonde bij Claudia, zijn moeder en bij zijn Oma, net zoals zij en haar broer Niels bij Tante Viola woonden. Cilia noemde z’n oma altijd Tante Jeanette. Dat was een statige dame van in de zestig en haar dochter Claudia was begin veertig. Cilia vond het altijd gezellig als ze bij de twee vrouwen thuis op bezoek was.
Ze keek naar Viola, die aan de eettafel een tijdschrift zat lezen.
“Waar is Niels eigenlijk heen?” vroeg ze. Viola had haar wel verteld dat hij met vrienden uit was, maar er niet bij verteld waar ze naar toe waren.
“Ik zou het je niet kunnen zeggen” antwoordde Viola, blij dat er een gesprek kwam. Ook zij verveelde zich stierlijk en eigenlijk had ze zin in seks. Dat neukpartijtje van die middag met haar neef Paul stelde helemaal niets voor. Nou ja, dat was ook wel een beetje haar eigen schuld. Ze stond op en schonk iets te drinken in en kwam bij haar achternichtje zitten. Na het overlijden van de moeder van de jongelui was zij voogdes over hen geworden. Daarvoor was Paul, de broer van hun overleden moeder, voogd geworden toen George, hun vader, overleed. Tja, het was een mooi zooitje in het dorp geworden, zo’n jaar of vijftien, zestien terug. De oude vrouw dacht met een glimlach terug, hoe haar neefje Paul haar had ingewijd in het seksleven van het dorp (lees dorp 2, Lucinda). Ze schokte even toen ze terugdacht aan de periode dat ze Paul en zijn moeder had aangegeven vanwege incest. Hij had er een paar maanden voor moeten zitten, niet vanwege seks met z’n moeder, maar wel omdat hij het met z’n minderjarige zuster deed. Daar had ze later heel veel spijt van gekregen omdat ze wel op een zeker moment had gemerkt dat iedereen het uit vrije wil met elkaar deed. Zelf was Viola nooit getrouwd geweest en tot haar veertigste zo ongeveer had ze nooit een man gehad. Het was Paul geweest die haar uiteindelijk had ontmaagd en haar had voorgesteld aan de anderen uit hun kring. Met al die mensen had ze meerdere keren het bed gedeeld. Ja dat was een fijne tijd. Om aan haar seksbehoefte te voldoen kwam Paul regelmatig bij haar of zijn vrouw Leonie of hun beiden. Ja vrouwenliefde, daar hield Viola ook wel van.
Ze nam haar nichtje op. Het was een mooi kind. Met de bruine krullen en haar gespierde lijf. Ze had een heel kort broekje aan, als ze stond waren haar billen goed zichthaar en haar tietjes stonden parmantig in het strakke T-shirt. Zou het meisje al met jongens naar bed gaan, dacht ze, zou ze net als haar moeder, er al vroeg bij zijn?
“Hebben jullie je nogal vermaakt vandaag?” vroeg ze, niet ingaand op de vraag waar Niels naar toe was. 
“Oh ja hoor” antwoordde het meisje nog half met haar gedachten bij Frank.
“Was het druk in het zwembad?”
“Niet zo heel erg…” Het meisje, dat altijd erg openhartig was vertelde in geuren en kleuren over haar en Frank en moest even op haar tong bijten om niet te vertellen wat er tussen Inge en Niels was voorgevallen.
Viola had echter geleerd goed op te letten als er iets verteld werd en knikte begrijpend. Dus de jongen had een blauwtje gelopen. Daar had ze anders niets van gemerkt toen hij vrolijk en gehaast thuis kwam vroeg in de avond.
“Jij hebt het toch niet met hem gedaan hè...” vroeg Viola aan de ene kant bezorgd en aan de andere kant vol opwinding als ze aan de slanke stevig gebouwde knul dacht.
“Nee, ik moest weg…” antwoordde de brunette haar oudtante brutaal aankijkend.
“En anders… had je het anders wel met hem gedaan...” vroeg Viola die het vocht uit haar grotje voelde wellen.
Cilia haalde haar schouders op en staarde naar de achterdeur omdat Niels binnen kwam.
De jongen glom helemaal van trots. Het was overduidelijk aan hem te zien dat hij zich uitstekend had vermaakt.
“Gaat het goed met je?” vroeg Viola lachend naar haar neefje kijkend die daar zelfvoldaan in een stoel plofte.
“Ja prima” antwoordde de jongen. 
“Waar ben je geweest” vroeg z’n zusje.
“Je raad nooit wie ik gesproken heb” zei hij meer tegen Viola dan tegen z’n zuster.
“Je maakt me nieuwsgierig” zei de vrouw.
Niels vertelde dat hij bij toeval Caroline had ontmoet. De vrouw die hij niet kende maar zij hem wel en dat ze lerares bij hen op school werd en dat hij bij haar thuis iets had gedronken. Hij vertelde er maar niet bij dat deze bloedmooie en geile vrouw hem had ontmaagd die avond.
“Caroline..? Hier in het dorp? Bij jullie op school?” herhaalde de oudere vrouw verwonderd. “Ik heb haar al zeker tien jaar niet meer gezien. Misschien nog wel langer niet, jullie waren in ieder geval nog heel klein”.
“Ja ze vertelde dat ze je kende en ook dat ze onze ouders heel goed had gekend” ging Niels verder. “O ja, dat is helemaal waar, ze waren dikke vrienden, hele dikke vrienden zelfs” zei de oude vrouw in gedachten.
“Maar hoe zat dat dan?” vroeg Niels, “ze vertelde dat papa de eerste man in haar leven was geweest, maar die was toen toch al getrouwd met mama?”
In trance begon Viola te vertellen, nadat de jongelui beloofd hadden er met niemand over te praten. Viola vond het al lang hoog tijd worden dat de kinderen te horen kregen wat zich die jaren daarvoor had afgespeeld in het dorp.
Met rode konen en Niels met een dikke pik en Cilia met een soppende kut, luisterden de twee ademloos naar hun oudtante die in geuren en kleuren vertelde over de orgieën, waar hun ouders Lucinda en George aan meededen en wie daar verder deelnemer aan was en wat daar de uiteindelijk gevolgen van waren geworden.
“Dus oom Paul en tante Leonie ook en Angelique en Claudia en tante Jeanette en… en…” hakkelde de brunette in zekere staat van nerveuze opwinding.
Viola knikte. Ze keek naar haar goed verzorgde nagels en streek zenuwachtig haar korte rokje glad. Niels leunde half geschokt, half in extase achterover in de fauteuil. Hij dacht aan Caroline, aan de manier waarop ze geroutineerd met hem had gespeeld en hoe lekker hij dat had gevonden. 
“Begrijp ik het nu goed...” kwam hij plotsklaps overeind, “dat mijn moeder, eh onze moeder het met haar broer, dus ome Paul, deed en dat hij daarvoor in de gevangenis heeft gezeten?”
Viola knikte en keek hem doordringend aan.
“Ja, dat is zo en laat ik daarom niet merken dat jullie iets met elkaar...”
“Pffff,” wuifde Cilia de gedachte er aan weg.
Niels keek naar zijn jongere zusje. Het was wel een lekkere meid, maar om daar nu het bed mee in te duiken, nee daar had hij nog nooit aan gedacht en hij wilde er ook niet aan denken. Zeker niet na vanavond, na zo’n heerlijke vrijpartij met Caroline. Hij wist zeker dat als hij nu op dit moment naar haar toe zou gaan, hij weer bij haar in bed zou mogen en haar lekker zou mogen neuken. Hij keek naar z’n oudtante. Ze had helemaal niets over haarzelf verteld. Zou zij dan ook meegedaan hebben?
Viola zag hem naar haar kijken. Hij keek op zo’n manier dat ze het er warm van kreeg. Nee, dacht ze niet met die jongen, hoewel? Nee!
Ze stond op. “Het is de hoogste tijd, jongelui” zei ze geeuwend.
“Nog een vraag” zei Niels, “die mensen, deden dat toen, net voordat wij geboren werden, hoe is dat dan nu?”
Viola glimlachte. “Het is niet meer als toen. Oom Paul had toen een camping, een soort naturistencamping zeg maar, en daar werd veel gevrijd. Toen een aantal mensen ziek werd en daar ook aan zijn overleden, heeft Paul de camping verkocht en was dat het einde van de orgieën. Daarna heeft het nooit meer plaats gevonden.”
 

Cilia kon de slaap maar moeilijk vatten. Ze was helemaal aangedaan door het verhaal dat tante Viola die avond had verteld. Ze wist natuurlijk van de camping en dat daar dingen gebeurd waren die er niet om logen. Het verhaal ging dat op hoogtijdagen er soms wel meer dan honderd gasten waren die het allemaal met elkaar deden. Hoewel ze nog maar net zestien was wist ze al het een en ander van seks. Alhoewel, eigenlijk was het deze dag in het zwembad wel het meest heftig geweest. Het broeide dan ook nog steeds in haar onderbuik. Ze besloot dan ook dat ze het met Frank zou gaan doen. Hij mocht met z’n pik haar kutje in en haar lekker neuken.
De volgende morgen was ze vroeg op en nog voor de anderen uit bed waren ging ze haar traditionele rek en strek oefeningen doen in het nabij gelegen park en liep een paar rondjes hard. Vervolgens zette ze koers in de richting van het huis van Frank, wat een paar straten verderop was gelegen. Tante Jeanette was in de keuken bezig met het ontbijt en aan de eettafel zat haar dochter Claudia. 
“Zo, jij bent er vroeg bij…” zei de grijze dame vriendelijk.
“Gaat het goed met de voorbereidingen?” vroeg Claudia haar met haar prachtige groene ogen aankijkend. 
“Ja, ik denk het wel. We trainen nu iedere dag, best zwaar, maar ook wel leuk”.
“Dat zal best, nou ik heb veel respect voor je hoor” zei de vrouw met het kastanjebruine haar terwijl ze opstond.
Cilia bekeek haar nu met andere ogen dan ze eerst had gedaan, dus deze vrouw had zich ook door iedereen laten neuken, net als haar moeder trouwens. Ze wierp even een blik op Jeanette, die nog een paar broodjes in het mandje legde.
Claudia was al gekleed om naar haar werk te gaan, in haar strakke zwarte rokje en haar witte blouse. Ze was de eigenaar van het enige café-restaurant in het dorp en werkte daar samen met een andere vrouw. Cilia had haar wel eens geholpen met serveren als het heel druk was of als er een feestavond was.
“Pff...” zei het meisje, Claudia opnemend, “moet je ook met dit weer kousen dragen” duidend op haar donkere benen.
“Ja hoor, uniform is uniform en daar horen donkere kousen bij, maar kijk...” zei ze haar rok optrekkend, “zo is het nog een beetje luchtig.”
Ze toonde haar lange benen en liet zien dat ze kousen met elastische boorden droeg.
“Net of dat veel helpt” zei Cilia wijzend op de boorden die tot in haar liezen waren opgetrokken. 
“Ach ja, het helpt altijd” antwoordde de sexy vrouw, “nou plezierige dag verder en als je tijd of zin hebt dan kom je me maar helpen, want Karin is vrij vandaag en het zal wel weer druk worden op het terras en bij de ijsjes”.
Cilia haalde haar schouders op en bleef alleen achter met Tante Jeanette.
“Wat gaan jullie doen vandaag?” vroeg ze.
“Oh, ik weet nog niet, we hadden afgesproken om naar het zwembad te gaan...” zei het meisje terwijl ze een boterham met jam besmeerde.
Frank kwam de keuken in gestommeld en keek slaperig uit z’n ogen.
“Oh, ben je er al” zei hij verheugd toen hij z’n vriendinnetje zag.
Cilia keek vlug naar z’n boxershort en ving door de openstaande gulp een glimp van z’n pik op. Ze dacht weer aan haar voornemen en kreeg het er warm van.
“Ja, en opschieten jij...” grapte ze, “dan kunnen we als een van de eersten in het zwembad zijn”. 
Niels begon loom een broodje te smeren en nam een forse hap.
“Heb jij je zwemspullen dan al bij je?” vroeg bij met volle mond.
“Nee die moeten we nog ophalen”

 

Na een klein half uurtje kwamen ze samen bij Cilia thuis. Viola was de deur al uit om snel nog even wat boodschappen te doen voordat het te warm werd en Niels ruimde net de ontbijttafel op.
“Je bent te laat...” zei hij vrolijk en trok het tafellaken weg.
“Ik heb allang gegeten, wat ga jij doen vandaag?”
“Ik weet nog niet” zei hij verrast door deze vraag. Het zou logisch geweest zijn als hij naar het zwembad ging, maar hij ging veel liever naar Caroline.
Cilia wachtte z’n antwoord niet af en haalde haar zwemspullen op.
Juist op het moment dat ze gereed was haalde Niels z’n brommer tevoorschijn. Frank en hij stonden naar het ding te kijken en toen startte Niels het knetterende geval en pruttelde weg.
“Kom mee” zei Cilia gehaast tegen Frank, “ik wil zien waar hij heen gaat”.
Frank, die niet de gewoonte had om veel woorden vuil te maken, zei ook nu niets en racete samen met z’n vriendinnetje achter haar broer aan.
“Zo daar woont ze dus…” zei Cilia even later meer in zichzelf dan tegen Frank.
“Wie?” vroeg hij.
“Kom mee…” zei het meisje en samen fietsten ze in de richting van het zwembad. Onderweg vertelde Cilia in het kort wat Niels de vorige dag over Caroline had verteld. Toen ze uitverteld was ging ze opeens langzamer rijden, waarom ging ze eigelijk naar het zwembad? Waarom zocht ze niet een stil plekje op om met Frank te vrijen? Op dat moment stopte een auto naast hen. Karin de collega van de moeder van Frank hing uit het raampje. “Hallo luitjes” riep ze vrolijk, “wij gaan naar het bos. Hebben jullie soms zin om mee te gaan?” 
Aan de bestuurderskant stapte haar zoon Peter uit en hij maakte een uitnodigend gebaar. Frank nam ook meteen het besluit voor Cilia en nadat ze hun fietsen hadden geparkeerd en waren ingestapt zoefden ze in de richting van het bos, niet ver daar vandaan.
Het was heerlijk bij het ven. Ze waren op deze hete dag de enigen en hadden zich genesteld in een dalletje op een zandverstuiving en kregen schaduw van een enorme vliegden die zich er overheen boog. Karin kleedde zich uit en ging in haar bikinibroekje op het zand liggen. Frank keek even op, maar hij wist wel dat de collega van z’n moeder niet bepaald preuts was.
Cilia aarzelde even en verwijderde ook het bovenstukje van haar badpak.
Peter grijnsde bij het zien van het stevige vlees van het atletische meisje. De pik zwol op in z’n broek, zeker als hij even terug dacht aan de twee jonge meisjes die hij de dag daarvoor aan z’n pik had geregen.
Cilia zag de bobbel in de zwembroek van Peter groter en groter worden. Tussen haar wimpers door staarde ze er met toenemende opwinding naar. Uit haar ooghoeken zag ze dat Frank naar Karin’s borsten zat te gluren en een diepe zucht slaakte.
“Wat een zucht” zei Karin overeind komend, “wil jij m’n rug even insmeren Peter of misschien wil jij het wel Frank?”
Frank schuifelde op z’n knieën naar haar toe en voldeed aan haar wens.
Met jaloerse blikken aanschouwde Cilia hoe haar vriendje de zonnecrème in de huid van de oudere vrouw smeerde.
“Zal ik jou even inpappen?” zei Peter. Z’n pik was nog steeds groot en stijf en zonder op antwoord te wachten smeerde hij haar armen in en vervolgens haar schouders en haar rug. “Zal ik de rest ook doen?” vroeg hij doelend op de voorkant van haar lichaam.
“Hé Peter schei eens uit…” zei Karin lachend, “Cilia zal nog gaan denken dat je iets met haar wilt, of niet meid. Kom dan gaan wij eens een stukje wandelen.”
Het meisje volgde de oudere vrouw die een stukje verderop bleef staan. Ze draaide zich naar het meisje toe en nam haar van top tot teen op.
“Je bent zo mooi…” zei ze zacht, “je neukt zeker alle jongens die je maar krijgen kan” ging ze grof verder. 
Cilia keek haar stomverbaasd aan. Ze had niet verwacht dat deze vrouw, die ze toch wel goed kende, zo lomp kon zijn. Ze wist heus wel dat Karin soms met een klant in het restaurant naar achteren ging en kon wel fantaseren wat daar gebeurde, maar dat ze zo’n directe vraag zou stellen had ze niet verwacht.
“Hele… helemaal niet...” hakkelde ze.
“Ach kom, je gaat me toch niet vertellen dat je nog nooit hebt geneukt…” zei ze zacht. 
Cilia schudde haar hoofd en haar bruine krullen dansten been en weer.
“Zou je het niet willen, met Frank bedoel ik…” vroeg ze vertrouwelijke fluistertoon.
Cilia haalde haar schouders op. Natuurlijk zou ze het willen, ze had het zich zelfs voorgenomen het die dag nog te doen, maar wat had Karin daar mee te maken. Die had haar plannetje al helemaal in de war geschopt, of vergistte ze zich. 
“Dan ga je toch dadelijk met hem het bos in... en dan...” Met open mond keek Cilia de volle vrouw aan.
“Ik zal je dadelijk een paar condooms geven... dan kunnen jullie lekker je gang gaan. Want eerlijk gezegd kon ik aan je zien dat het met hem wilde, ik heb daar een neus voor, of vergis ik me”. 
“Nee... eh ja ik wil wel... maar...”
“Maar je weet niet hoe?”
“Jawel, maar niet waar en wanneer…” zei het meisje zacht.
“Kom mee en neem Frank mee hier naar toe. Er komt hier geen mens en laat je eens lekker verwennen…” 
Met haar hart kloppend in haar keel wandelden ze het kleine stukje terug. Cilia vond het maar niets. Ze had wel zin in seks, maar niet op deze manier. Ze ging snel zitten en hield Karin voortdurend in het oog. De vrouw smeerde nu zelf de voorzijde van haar lichaam in en zat te pronken met haar borsten door ze met beide handen op te tillen en langdurig de crème over haar tepels te wrijven tot ze stijf rechtop stonden.
Frank keek er gefascineerd naar en de zwelling in z’n zwembroek loog er niet om. Hij draaide zich snel op z’n buik en deed alsof hij ging slapen.
Karin overhandigde Cilia een pakje condooms en knikte haar met een brede lach op haar gezicht bemoedigend toe. Het meisje verborg het razendsnel in haar badpak en keek besluiteloos in het rond. Ze liet zich met een zucht achterover vallen. Allerlei gedachten flitsten door haar hoofd en uiteindelijk nam ze een besluit. Ze deed het niet, niet zo tenminste.
De koelbox werd geopend en verfrissingen werden uitgedeeld. Cilia keek Karin bij toeval recht in de ogen en schudde onopvallend haar hoofd. Even onopvallend haalde Karin haar schouders op en knikte haar begripvol toe.
Later op de dag, onderweg naar huis, stelde Karin voor bij haar thuis te gaan barbecuen. De jongelui waren enthousiast en nadat ze zich thuis hadden omgekleed zaten ze op het gezellige grote balkon van het appartement waar Karin en haar zoon woonden.
Karin had zich ook omgekleed in een lange doorschijnende jurk die maar weinig aan fantasie overliet. Haar weelderige borsten waren voor de helft te zien doordat de jurk aan de voorzijde open stond en de rug was uitgesneden tot net boven haar middel.

 

Cilia had een strak truitje en een kort rokje aan en droeg linnen laarzen die tot haar knie kwamen met een redelijk hoog hakje.
De eerste hamburgers werden al uitgeserveerd en het gesprek kwam aan het einde van de maaltijd en na een paar glazen wijn goed op gang.
Nadat de beide jonge mensen lacherig hadden verklaard dat ze nog nooit seks hadden gehad zei Karin, enigszins tipsy: “vinden jullie het dan niet hoog tijd worden, dat jullie leren hoe dat moet… hik…”. 
Frank zat te lachen en keek haar verwachtingsvol aan.
“Ik zie dat jij het wel wil Frankie... en jij mooi meisje...  wil jij ook?”
Cilia dacht nog even na over wat er overdag tussen haar en Karin was besproken en haalde haar schouders op en knikte onderwijl van ja, want het jeukte nog steeds tussen haar benen. 
“Nou kom mee dan...” lalde Karin en gunde de anderen, terwijl ze opstond een blik op haar gebruinde borsten.
Aarzelend kwam eerst Frank omhoog en toen hij zag dat Cilia opstond liep bij gespannen achter Karin aan, op de voet gevolgd door Cilia.
“Zo, hier is het bed... gaan jullie maar fijn je gang...” zei Karin in de slaapkamer. Ze maakte onmiddellijk rechtsomkeert en liet de twee alleen.
“Ik, ik weet niet zo goed hoe ik... hoe we moeten beginnen...” fluisterde Frank verlegen.
“ik ook niet...”
Karin die aan de andere kant van de deur, die ze op een kier had laten staan, stond te luisteren kwam weer terug.
“Ga maar zitten... nee ik doe je niets” zei ze lachend tegen Frank die ze op het bed duwde. Ze ging de kamer uit en kwam even later hand in hand met Peter terug.
“Ga maar zitten...” herhaalde ze, “en kijk maar naar ons…”.
Ze perste haar lijf tegen haar zoon aan en begon hem heftig te zoenen. Hij stroopte haar jurk naar beneden zodat het textiel op haar voeten kwam te liggen.
Met ingehouden adem keken Frank en Cilia naar de vrouw die bijna naakt tegen haar zoon stond aangedrukt. Ze droeg alleen nog schoenen met naaldhakken en nylons die werden opgehouden door een pikant jarretelgordeltje.
Peter joeg zonder omhaal een paar vingers in haar druipende spleet, terwijl Karin gejaagd z’n broek open knoopte. Ze zakte door haar knieën en hapte z’n harde fallus in haar mond en begon te zuigen.
“Zo, dat kunnen jullie ook…” zei ze nadat ze haar mond van de pik had genomen. Cilia slikte en zag Frank die haar verwachtingsvol aankeek.
“Kus elkaar maar en streel elkaar... kijk zo…” zei de volwassen vrouw, die nu gespannen stond als een veer omdat ze hoopte dadelijk de lul van die jongen in haar kut te krijgen. Oh ze wilde neuken, lekker gelikt en geneukt worden. Ze perste haar mond weer op die van Peter en streelde z’n rug en z’n ronde stevige billen.
Gedwee gingen Cilia en Frank naast het bed staan en begonnen elkaar wat gekunsteld te zoenen en te strelen. Ze waren er tenslotte geen van beiden aan gewend te zoenen op commando en in aanwezigheid van volwassenen. In het zwembad was het toch anders.
Frank werd brutaler en schoof z’n hand onder haar rokje en begon haar venusheuvel door haar slipje heen te kneden. Cilia voelde de harde bobbel in z’n broek tegen haar heup. Ze hijgde heet en legde haar hand op de bult. Hmm, hij was lekker stijf.
“Maak z’n broek los...” hoorde ze vaag de van geilheid hese stem van Karin. 
Frank hielp haar en een tel later zwiepte z’n lange rechte piemel de vrije ruimte in.
Karin hield haar adem in. Ze had al heel wat pikken gezien, maar deze jongen was wel héél goed voorzien. Uit een dun matje blond schaamhaar stak een prachtige blanke lul naar voren. Het vel glansde in het lamplicht. Ze deed een stap naar voren en wilde de paal in haar hand, mond en het liefst gelijk in haar kut nemen.
Peter hield haar tegen en op hetzelfde moment zakte Cilia door haar knieën, nam hem in haar hand en drukte er kleine kusjes op.
Karin volgde haar voorbeeld en begon, terwijl ze zo ging zitten dat het meisje het goed kon zien, haar zoon te pijpen. Uit haar ooghoeken zag ze dat Cilia naar haar keek en de pik van de jongen nu ook in haar mond nam.
Frank’s knieën knikten toen Cilia hem begon te pijpen. Ze zoog en likte dat het een lieve lust was. 
Karins kut droop werkelijk van het vocht. Ze ging achterover op het bed liggen en spreidde haar benen wijd. Peter begreep gelijk wat de bedoeling was en perste z’n mond op de gladgeschoren kut van z’n moeder. 
“Hmm lekker nat... heerlijk wat een geil sap…” kermde hij en slurpte het geil uit de pulserende vagina. 
Karin lag aan een stuk door klaar te komen. Ze kronkelde over het bed en in extase gilde ze het uit. “Laatje ook beffen meid...” zei ze tegen Cilia en klopte met haar vlakke hand op het matras. 
Cilia kwam overeind maar de lul van Frank hield tussen haar lippen. Gedwee ging ze op de rand van het bed zitten en liet zich al pijpend langzaam achterover zakken tot haar hoofd op het bed lag. Frank lag half tussen haar wijd gespreide benen en pompte z’n pik in en uit het zuigende mondje. Hij vingerde Cilia in haar kutje langs het pijpje van haar slipje en voelde het vocht uit haar grotje wellen. Cilia lag wellustig te pijpen. Ze nam de lange staaf steeds dieper in haar mond en haar tong cirkelde om de dikke eikel. Uit haar ooghoeken zag ze naast haar de billen van Peter omhoog steken. Hij had het hoofd van Karin tussen z’n benen genomen en stootte z’n pik in haar mond terwijl hij zelf de kut van z’n moeder uitlikte.
Het meisje nam de pik uit haar mond en keek haar vriendje verlangend aan. Hij zag wat er naast hem gebeurde en draaide zich om. Hij wierp zich op het onderlijf van de brunette en stootte z’n tong in het roze spleetje. Hij zat op een knie en had z’n voet van het andere been plat op het bed. Karin zag z’n pik in de richting van de mond van het meisje gaan. Haastig duwde ze Peter van zich af en ving de stijve leuter op tussen haar lippen en begon aan z’n eikel te knabbelen.
Cilia richtte zich op om van dichtbij te bekijken hoe haar vriend werd gepijpt door deze rijpe vrouw. Peter ging achter z’n moeder liggen en ramde z’n erectie diep in haar dampende spleet. Frank keek op en zag voor het eerst van z’n leven een neukpartij. Hij zag de stijve paal in het haarloze onderlijf van Karin in en uit pompen. Met z’n vingers in het kutje van Cilia bleef hij gefascineerd toekijken onderwijl genietend van de twee monden die zijn pik verwenden. Hij voelde dat hij op het punt stond om klaar te komen en wilde zo snel mogelijk z’n lul in het harige kutje van Cilia verankeren.
Karin hield hem vast aan z’n pik en ballen en begon steeds harder te zuigen. Het sperma van de jongen ving ze op in haar mond en slikte het onmiddellijk door om gereed te zijn voor de volgende eruptie. Cilia zag dat Frank stond te schokken en realiseerde zich dat hij klaar kwam in de mond van Karin. Ze keek met grote ogen naar de vrouw die de teleurstelling op haar gezicht zag. Snel nam ze de pik uit haar mond en hield ‘m het meisje voor die nog net zag dat er een straal zaad naar buiten spoot en op haar borsten terechtkwam. Snel sloot ze haar lippen rond de eikel en proefde het zaad waarvan er nog een beetje op haar tong terechtkwam. Een huivering trok over haar rug en ze trok een vies gezicht, maar toen ze zag met welk gelukzalig gezicht Karin het zaad doorslikte en ook nog van haar borsten likte liet ze de klodders in haar keel wegglijden.
Cilia nam de pik van Frank weer in haar mond en voelde ‘m weer stijver worden en Frank wierp zich ook weer op haar kutje, hoewel hij net zo graag de kut van die rijpe vrouw had willen likken. Maar Karin werd op z’n hondjes door Peter geneukt, zodat de coïtus niet meer goed zichtbaar voor hem was.
Karin gebaarde naar Peter dat hij even op moest houden en haar zoon trok z’n pik uit haar kut. 
“Gaan jullie nu eens neuken jongens…” lispelde ze geil en nog steeds een beetje dronken van de wijn die ze op had.
Frank kwam overeind.
“Oh wat een prachtlul...” kermde Karin. Ze klemde haar vuist om de staalharde paal, “..hmm... net gespoten en nog steeds hard... en zo mooi... zo groot..” Ze vermande zich. “Kijk zo moet je neuken...” zei ze terwijl ze zich op haar rug draaide en haar benen gespreid op het bed zette. 
Peter ramde gelijk z’n pik weer diep in haar en ging op haar liggen. 
Karin sloot haar benen rond z’n heupen en begon met hem mee te bewegen. “Daar...”  wees ze toen ze de twijfel op het gezicht van het meisje zag. Ze wees naar het nachtkastje waarop een pakje condooms lag. 
Cilia haalde er een uit het doosje en verbrak de verpakking. Frank nam het rubber van haar over en rolde het flinterdunne beschermingsmiddel om z’n pik.
Cilia ging wijdbeens naast Karin liggen, realiseerde zich dat ze haar truitje nog aan had, trok het geval snel over haar hoofd en toonde zich naakt voor haar vriendje. Frank ging tussen haar benen liggen en frommelde z’n pik in haar opstaande grotje. In het begin lukte het niet erg goed, maar even later zat bij diep in haar. Cilia hield haar adem in toen ze de harde staaf in zich voelde. Ze was allang geen maagd meer omdat ze reeds van alles in haar kutje had gestopt om zich te bevredigen, maar een lul van vlees en bloed had ze nog nooit in zich gehad. En nu, nu werd ze ontmaagd tijdens een orgie, wie van hun vrienden en vriendinnen zou dat ook kunnen navertellen. Frank begon automatisch z’n heupen te bewegen, trok zich terug om vervolgens weer diep in het malse kutje te stoten. Het ging steeds harder en z’n bewegingen werden meer ongecontroleerd. 
Cilia trachtte z’n stoten op te vangen en met hem mee te bewegen in z’n ritme. Ze zag dat Peter naast haar was komen zitten. Hij hield z’n stijve pik in de richting van haar mond. Als vanzelf opende ze haar lippen en sabbelde aan z’n eikel. Hij gaf Frank een tikje op z’n schouder. Badend in het zweet keek de jongen hem verdwaasd aan en hield op met pompen.
“Ga jij m’n moeder naaien... die ligt al vol spanning op je te wachten. Dan zal ik jouw heerlijke vriendinnetje voor m’n rekening nemen.”
Frank vond het heerlijk in het nauwe kutje van Cilia, maar met die volwassen vrouw... daar had hij best wel zin in. Hij kroop tussen haar dijen en porde met z’n knoertharde eikel tegen haar schaamlippen.
“Doe het kapotje er maar af...” fluisterde Karin hees van geilheid, “bij mij mag je met het blanke sabel... kom maar gauw schatje..”
Z’n pik glibberde als het ware naar binnen, haar ruime kut was zo nat dat het net leek alsof hij ‘m in een emmer sop stak. Geroutineerd trok Karin haar benen op zodat haar kut strakker werd en ineens voelde hij de kutwanden om z’n pik sluiten en hem vastpakken alsof ze hem nooit meer los wilde laten. Karin lag bijna dubbelgevouwen. De kousenboorden kwamen tegen haar tepels en haar naaldhakken wezen recht naar het plafond. Frank pakte haar in haar knieholten vast en drukte haar bovenbenen nog steviger tegen haar borsten. Haar enkels legde bij op z’n schouders, dat had hij wel eens gezien op een foto in een boekje. Hij steunde op de punten van z’n grote tenen en ramde met alle macht die hij had z’n pik in en uit de gretige kut.
Met uitpuilende ogen, vanwege het feit dat Frank de adem uit haar lijf perste, keek Karin begerig naar de neukende jongen. Hoezeer ze dan ook moeite had om adem te halen, ze wilde onder geen voorwaarde dat Frank zou ophouden. Nu mocht haar dood neuken, ging het door haar hoofd. Hij moest eens weten dat zijn biologische vader naast hem zijn vriendin aan het neuken was. Karin was er vanaf zijn geboorte af al zeker van dat hij verwekt was door Peter. Zelfs de moeder van Frank, Claudia, wist niet met zekerheid te zeggen wiens zaad haar had bevrucht. Claudia had haar in vertrouwen genomen en aan haar gevraagd of ze ook dacht dat Peter de vader was. Ze had toen gezegd dat het best zou kunnen maar dat ze van zo veel verschillende mannen sperma had binnen gekregen dat het hele dorp en ver daarbuiten de vader zou kunnen zijn. Ze zag Franks gezicht vertrekken van geilheid, dat deed hij op dezelfde manier als Peter als bij op het punt stond klaar te komen. Oh ja dit was zeker haar kleinzoon, ook al wist hij het niet en zou hij het ook nooit te weten komen ook, als het aan haar lag. Loeiend als een brandweersirene kwam Frank in haar klaar. Ze voelde z’n sperma haar lijf binnen dringen om er vervolgens door haar eigen pulseren weer uit te golven. Ze kwam onophoudelijk klaar, maar het idee dat ze met haar kleinzoon lag te neuken deed haar orgasme als een vulkaan ontbarsten. Ze kneep de stijve en spuitende lul van Frank pardoes uit haar kut, gevolgd door golven zaad en kutvocht.
Frank zat op z’n knieën in het luchtledige na te stoten en keek verdwaasd naar de klaarkomende vrouw onder hem. Hij zag een grote vochtplek op het laken ontstaan en hoe het vocht uit haar kut sprietste. Ze besproeide z’n lul en hij stak ‘m weer snel in de roze opening. Stroef geworden van haar orgasme voelde haar vagina nu onnatuurlijk aan. Het was even niet prettig, maar naar een paar diepe halen gleed hij weer gemakkelijk in en uit haar. Hij ging nu plat op haar liggen en begon haar loom te neuken. Karin nam z’n hoofd in haar armen en overlaadde hem met kleine kusjes. Ze klemde haar benen om z’n heupen en liet hem rustig begaan.
Cilia voelde de harde fallus van Peter diep in haar dringen. Hij ging een beetje op z’n zij liggen en ramde paal onophoudelijk diep in haar, terwijl hij haar tepeltjes tussen z’n vingers rolde. Vlak voordat zij zich op haar rug had gedraaid om hem te ontvangen had ze hem nog heerlijk stijf gepijpt en een condoom om z’n lul gerold. Ze hoorde haar vriendje en Karin gillend klaarkomen en wilde zelf niets liever dan dat. Het begon er nu aardig op te lijken. Hete scheuten gingen door haar lijf en het leek net of de pik van Peter groter en groter werd. 
“Oh... ja, lekker.. neuk me... neuk me...” kermde ze heet.
Peter die zich de hele tijd had ingehouden vond het nu welletjes en liet z’n zaad de vrije loop. Hard stootte hij in haar en Cilia voelde het reservoirtje van het condoom in haar buik opzwellen van het zaad. Die gedachte alleen al was voldoende om haar klaar te laten komen.
Ze lagen na te genieten op het brede bed. Frank tussen Karin en Cilia in en Peter aan de andere kant van het meisje. Loom speelde Frank met de schaamlippen van de volwassen vrouw en streelde af en toe over haar dijen en haar borsten. Cilia had in haar ene hand de ballen van haar vriendje en in de andere de halfharde lul van Peter. Ze keek zwijgend naar de lange rode nagels van de vrouw die de eikel en dan weer de dikke stam zacht streelden.
“Vonden jullie het fijn?” vroeg Karin.
“Hmm... heerlijk” riepen de jongelui in koor.
“Ik ben blij dat we weer op gang zijn gekomen” zei Peter geheimzinnig.
“Hoezo...  op gang…” vroeg het meisje nieuwsgierig.
“Als je belooft er met geen ander over te praten, ook niet over vanavond, zal ik jullie inwijden in het geheim van ons dorp, maar denk er om, het is een groot geheim, oké?”
Ze knikten beiden en hoorden met stijgende verbazing nagenoeg alle in- en outs van het seksleven in het dorp. (zie de voorgaande delen van het Dorp op hoge hakken)
“Dus mijn opa en oma en m’n moeder en... en...” reageerde Frank verward.
“Ja, die en niet alleen mijn ouders... maar ook tante Viola en... enne ja wie eigenlijk niet…” vulde Cilia aan. Tenslotte was zij door tante Viola al ingewijd en kon het aanvankelijk niet geloven, maar nu wist ze wel beter. 
Moeder en zoon knikten.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen