Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Dorp 5, de jeugd 5
Het 5e hoofdstuk van het 5e deel genaamd”De jeugd van tegenwoordig” uit de erotische soap “Dorp op hoge hakken” Kevin en Monique horen graag wat jullie er van vinden Kevin.J. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Claudia strekte zich uit en draaide zich voor de zoveelste keer op een andere zijde. Ze had vandaag haar vrije dag en besloten in bed te blijven toen ze die ochtend vroeg even uit het raam had gekeken en had gezien dat het weer behoorlijk was omgeslagen. Wat beloofde een mooie zomer te worden, stortte het nu van de regen en was de temperatuur drastisch gedaald. Toch kon ze niet genieten van het uitslapen.

Ze maakte zich wat ongerust. Haar zoon Frank, zat niet lekker in z’n vel. Dat merkte ze nu al een paar dagen. Hij zat zwijgend voor zich uit te kijken en ze had gevoeld dat, als ze niet naar hem keek, hij zowel haar als Jeanette, haar moeder, steeds zat op te nemen. Toen ze had gevraagd of er iets aan de hand was, had hij ontkennend geantwoord. Er was ook iets mis met Cilia. Het meisje kwam nog steeds, maar ook zij was stiller dan ze van haar gewend was. Ze rolde door het brede bed en keek op het wekkertje. Het was eigenlijk wel tijd om op te staan. In haar doorschijnende nachthemdje liep ze naar de badkamer. Zonder er bij na te denken trok ze de deur open en schrok toen ze Frank spiernaakt zag staan. Ze was er aan gewend hem naakt te zien, net zo goed als ze zelfwel eens ongekleed over de bovenverdieping liep en zich niet verschuilde als Frank in de buurt was of haar kon zien. Maar nu was het anders. Hij had een stijve, dat had ze in een flits gezien. Hij had een hele mooie stijve, ook dat had ze snel gezien. 
Frank duwde de deur open. “Ik ben al klaar...” zei hij in het voorbijgaan,
Claudia staarde geobsedeerd naar zijn recht vooruit staande piemel. Zag ze het nu goed, gluurde hij nu naar haar borsten, die duidelijk zichtbaar rechtop in haar doorzichtige nylon nachthemd stonden. Ze schudde haar hoofd en liep de badkamer in om er een klein halfuurtje later gedoucht en wel, naakt, weer uit te komen. Of het toeval was of niet, maar op dat moment kwam ook Frank uit z’n kamer. Gekleed weliswaar, maar hij liet z’n blik onbeschaamd over haar hele lichaam dwalen. Even bleven z’n ogen steken op het kleine beetje schaamhaar, dat ze in een dun streepje op haar onderbuik liet staan. Toevallig had ze daarnet haar onderlijf de wekelijkse scheerbeurt laten ondergaan.
Haar hoofdhaar verder afdrogend en verder niet willen letten op de hete blikken van de jongen, vroeg ze: “heb je nog plannen voor vandaag?”
“Nee niet echt... ik zie wel” antwoordde hij, zijn blik met moeite van haar af wendend en de trap af stappend.
Toen ze even later de woonkamer binnen kwam had Jeanette de koffie klaar en schonk de charmante vrouw deze in.
“Valt je niets op aan Frank?” vroeg Jeanette.
“Hm… jouw dus ook?” antwoordde Claudia haar moeder oplettend aankijkend.
“ik denk dat hij iets gehoord heeft... ”
“Iets gehoord?”
“Hij is van de week bij Karin en Peter geweest. Het zou me niets verbazen als die in hun geilheid verteld hebben over ons, over vroeger. Het zou me ook niets verbazen als ik zou horen dat Karin hem heeft ontmaagd.”
“Daar zeg je zoiets... ik vind wel dat hij sinds hij bij haar geweest is, vreemd doet. Hij kijkt zo… zo… ja, zo geil naar me. Vanochtend kwam hij met een stijve uit de douche.”
“Ik heb ook het gevoel dat hij mij bekijkt, hij staart naar m’n borsten en m’n benen en hij raakt me aan, ook als het niet echt nodig is…” zei Jeanette half lachend. 
Kordaat pakte Claudia de telefoon.
“Karin... met mij...” zei ze tegen haar zakenpartner “…ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen. Ben jij met Frank naar bed geweest?”
Het was even stil aan de andere kant.
“Ja...” antwoordde Karin eenvoudig.
“Stomme trut...” schold Claudia haar furieus uit. “Heb je hem soms ook verteld over vroeger... je weet wel..”
“Ja” klonk het van de andere kant.
“Heb je niets anders te zeggen dan Ja...” zei Claudia woedend met een blik op haar moeder. “Waarom heb je dat gedaan?”
Jeanette wuifde dat ze het gesprek moest beëindigen.
“Ik krijg nog antwoord van je... maar nu niet... ik spreek je nog...” zei Claudia en legde de hoorn er op. “Wat is er nou...” zei ze met ingehouden woede tegen Jeanette.
“Je weet nu toch wat er met Frank aan de hand is. Er verandert niets aan als je ruzie krijgt met Karin. Ze heeft gedaan, wat ze met iedere man doet, ze heeft je zoon geneukt, dat is niet goed natuurlijk… maar het was een keertje te verwachten, of niet soms?” zei de verstandige vrouw.
Mokkend zat Claudia voor zich uit te kijken.
“En nu, hoe nu verder?” zei ze angstig.
“We zouden van de situatie gebruik kunnen maken. We hebben er tenslotte al vaak genoeg over gesproken.”
“Nee Ma... ik denk er niet aan” zei Claudia resoluut, maar ondertussen kon ze niets aan doen dat ze in gedachten de lekkere stijve pik van hem zag. Ze voelde haar slipje langzaam nat worden. Ze keek naar de uitgestoken hand van haar moeder en stond op.
“Hij heeft een mooie grote lul…” zei de jongere vrouw ondanks alles toch verlangend, toen ze achter haar moeder aan de trap op liep. Ze wisten van elkaar wat er ging gebeuren en in de slaapkamer van Jeanette kleedden ze zich gehaast uit en wierpen zich in elkaars armen. Ze gingen op het bed liggen en Jeanette stootte haar tong onophoudelijk in de kut van haar dochter. 
“Moet je eens voorstellen dat hier de mooie pik van Frank in en uit ragt” zei de oudere vrouw geil. 
“Och ma... houdt toch op... ik kan het idee er aan niet verdragen. Neuk me alsjeblieft.”
De slanke vrouw sloot de riempjes van de voorbindpenis en kroop opnieuw tussen de gespreide benen van haar dochter. Ze ramde de rubber pik naar binnen en begon te neuken.
“Oh mama... ik neuk je...” zei de vrouw lachend, trachtend de stem van haar kleinzoon na te doen. 
“Oh, ja... ja...” kermde Claudia met het visioen van de lange rechte pik van haar zoon op haar netvlies gebrand. Ze kwam klaar en even later lag ze boven op haar moeder en pompte zij de kunstlul in en uit haar zompige kut. Ze ging er mee door tot de vrouw kermend een orgasme bereikte waarna ze elkaar kutjes nog likten en zich weer, enigszins bevredigd, aankleedden.
 

Cilia en Frank fietsten naar het huis van Caroline. Voor de deur stond de brommer van Niels. 
“Niet aanbellen hoor…” zei Cilia. Ze zetten hun fietsen een eindje verderop tegen een boom. Het doodlopende straatje eindigde bij weilanden en wat kleine heesters aan de zijkant van het huis. Er was niemand te zien. Ze slopen door de struiken. Het was inmiddels wel opgehouden met regenen, maar de takken waren nat en de grond was ook vochtig. Een stukje verderop vonden ze een opening in een haag van coniferen en konden ze in de tuin van Caroline kijken. Frank ging op z’n hurken zitten en keek om de hoek van de struik naar het raam aan de achterkant.
“Ik zie niemand...” fluisterde hij.
“Dat zal wel niet... die liggen natuurlijk in bed... lekker te neuken... oh ik ben zelf ook hartstikke geil. Het wordt tijd dat ik je zaad in me voel.”
Frank keek haar verrast aan.
“Ik ben naar de dokter geweest en nu aan de pil… dus…”
“tjesis... “ siste Frank “ik krijg een stijve...”
Het meisje legde gelijk haar hand op z’n gulp en kneep in het harde vlees.
“Ja... lekker hard... lekkere stijve lul...” fluisterde ze geil en liet de pik weer los.
“Kom de tuin in en dan tussen de struiken door naar het achterraam” zei ze zich vermannend. Ze gaf gelijk het voorbeeld en binnen een paar stappen stond ze naast het raam met haar rug tegen de muur gedrukt. Frank volgde bijna meteen. Het meisje loerde naar binnen. Ze zag een eethoek en achterin de kamer een bankstel, maar er was geen mens te zien. Ze draaide zich om en bewoog zich naar de keukendeur. Bemoeilijkt door een gordijntje keek ze naar binnen.
“Zo te zien is er niemand” fluisterde ze terwijl ze haar hand op de deurkruk legde.
“Wat ga je doen?” piepte Frank angstig.
“Naar binnen natuurlijk” zei ze heldhaftig en keek onderwijl naar hun voeten. “We moeten wel onze schoenen uit doen...”
“Wel ja, waarom kleden we ons niet gelijk helemaal uit...” schamperde Frank.
Cilia probeerde de deur. Hij was niet op slot. Voorzichtig opende ze de deur, stapte uit haar schoenen en stond in de halfduistere keuken een tel later gevolgd door de angstige Frank. Cilia deed gelijk haar regenjack uit en liep daarna op de voet gevolgd door Frank de lange gang in. De deur van de woonkamer stond open. Ze gluurde naar binnen. Er was niemand te zien, zoals ze al eerder had vastgesteld. Onder aan de trap bleef ze staan. Met ingehouden adem luisterde ze.
“Ik hoor iets... hoor je ‘t ook?” fluisterde ze. Frank knikte.
Cilia was al halverwege de trap en gluurde over de bovenste tree. De deur van de kamer aan de voorkant stond half open en ze kon onmiddellijk thuisbrengen wat daar gebeurde. Als een haas schoof ze over het zachte tapijt naar de openstaande deur. Ze keek naar binnen en staarde in twee verbaasde ogen van een vrouw die op haar knieën op de vloer lag en van achteren door Niels werd geneukt.
Caroline hield onmiddellijk op met bewegen en keek verstard naar het andere paar ogen die nu ook om de deur heen keken.
Niels, die net bezig was de anus van Caroline voor te bereiden op de komst van z’n pik, had niets in de gaten. Hij dacht dat Caroline verstarde omdat z’n vinger zo diep in haar poepgat gleed en hij er nu een tweede bij deed. Hij had veel meer oog voor z’n pik die in en uit het kutje gleed en z’n vingers in haar holletje dan voor wat anders.
Het ging allemaal razendsnel. Als een kat schoot Caroline naar voren, pakte Cilia bij haar weelderige haardos en een tel later lag het meisje midden in de kamer en zat Caroline boven op haar en hield haar armen stevig op de vloer gedrukt.
Niels keek verbouwereerd naar z’n zwiepende lul en naar z’n vingers die glommen van de vaseline. Frank draaide zich geschrokken om en stond al halverwege de trap toen hij zich realiseerde dat hij Cilia niet in de steek kon laten en keerde op z’n schreden terug.
“Cilia... kutwijf... ” hoorde hij Niels woedend uitroepen toen hij weer op de drempel van de deur stond.
“Wat...? Ach dit is je zusje... ” riep Caroline verwonderd en loste haar greep op het spartelende meisje iets. 
Frank bleef verstijfd in de deuropening staan en keek van de een naar de ander.
“En wat doe jij hier klootzak...” schreeuwde Niels gefrustreerd over het feit dat z’n neukpartijtje zo bruusk was geëindigd.
Cilia worstelde zich uit de greep van Caroline en keek haar brutaal aan.
“Ik wilde wel eens zien met wie jij neukt en wie die Caroline is waar je over hebt verteld” zei Cilia venijnig.
Lenig stapte Caroline van haar af en ging naast Niels staan
“Ja dat is mijn zusje... wat doen jullie hier verdomme” riep hij nog eens een keer woedend uit. 
“Rustig Niels” zei Caroline die de humor van de situatie wel in zag. Ze keek van de een naar de ander. Frank likte zijn lippen bij het zien van die mooie slanke roodharige vrouw.
“Zo... en wie ben jij?” richtte Caroline zich tot Frank.
“Dat is haar vriendje…” antwoordde Niels voor hem.
“Ik denk dat hij zelf wel kan praten...  Nou?” zei de schooljuf gedecideerd.
“Dit is Frank...  “zei Cilia snel. Ze was rechtop gaan zitten en keek geamuseerd naar haar naakte broer en de bijna naakte vrouw.
“Zo Frank...  en jij wilde wel eens zien hoe wij aan het vrijen waren... ” zei Caroline quasi streng. 
“Nee... ja... eh nee... eh...” stamelde de jongen, die z’n ogen niet van de fraai gevormde vrouw kon houden.
“Je hebt in ieder geval een stem...” zei Caroline en zich tot Niels wendend vervolgde ze: “wat moeten we hier nou mee..?”
Narcistisch keek Niels naar z’n verslapte piemel en hoorde niet eens wat Caroline zei.
“We wilden zien wat hier gebeurde, waarom hij...” Cilia wees op Niels “...al z’n tijd hier door bracht. Hij had m’n tante en mij verteld dat hij je gesproken had en toen heeft ze aan ons verteld hoe het hier vroeger aan toe ging en dat jij het ook met iedereen deed.”
De ban was gebroken, het jonge meisje had het geraffineerd aangepakt door niet om de zaak heen te draaien maar direct op haar doel af te stevenen
“Hm... ja, dat klopt eh… dat is waar...” zei Caroline licht haar schouders ophalend. Ze nam het jonge meisje, die inmiddels was gaan staan, goed op. Ze vond dat ze een mooi gezichtje had, met heldere kijkers en een prachtige brede mond met twee rijen hagelwitte tanden. Het haar zat helemaal verfomfaaid en ondanks de spijkerbroek en de wijde blouse kon ze zien dat ze een mooi figuurtje had. Ze bukte zich en raapte haar blouse, die op de grond terecht was gekomen toen ze eerder die middag door Niels was uitgekleed, op en trok ‘m aan over haar naakte lijf.
De adem van Frank stokte. Dit was nog een geiler gezicht dat een hele naakte vrouw. Haar stevige borsten priemden door de doorschijnende stof en het was nu pas goed te zien hoe gezwollen haar tepels waren. Z’n pik zwol tot maximale grote in z’n strakke broek en dat ontging de volwassen vrouw niet.
Glimlachend keek ze onbeschaamd naar de groeiende bult in z’n broek.
“Het lijkt er op dat ik je geil maak...” zei ze met verleidelijke stem. Het abrupte afbreken van de coïtus, terwijl ze op het punt stond klaar te komen van het gepomp en gevinger door Niels, maakte dat ze nog steeds geil was of misschien nog wel geiler dan daarnet.
Cilia, die vond dat ze haar doel moest bereiken, snelde naar Frank toe en sloot haar hand om de dikke bult in z’n broek.
Caroline besloot het verder niet op de spits te drijven. Ze zag de brunette tegen haar vriendje aanrijen en haar gezichtje naar hem opheffen om hem te verleiden tot een heftige zoen. Ze trok haar vleeskleurige nylonkousen recht die gerimpeld waren van de eerdere vrijpartij en de latere korte worsteling en boog zich over de slappe pik van Niels. Ze hapte hem tussen haar lippen en zonder nog op het andere stel te letten begon ze hem stijf te zuigen.
“Zie je wel dat het ze niets uitmaakt” fluisterde Cilia in het oor van Frank, hiermee haar eerdere profetische woorden bevestigend toen hij aan haar had gevraagd wat ze zouden doen als ze eventueel het stel vrijend aan zouden treffen, zoals nu was gebeurd. “Dan duiken we toch gelijk bij ze in bed en doen mee” had ze gezegd, er daarbij terugdenkend aan de geile avond bij Karin en Peter. 
Ze opende de broek van haar vriendje en bevrijde z’n stijve lans. “Je wilt met haar hè...” fluisterde ze zacht in z’n oor. Ze had wel gezien hoe hij de hele tijd verlangend naar Caroline had gekeken. 
Frank knikte en hield z’n blik onafgebroken op het pijpende vrouwtje.
“Steek ‘m er dan in... dan kleed ik me uit...” zei Cilia haar blouse open knopend, “...maar je moet daarna wel bij mij komen en in mijn kut spuiten, want met m’n broer kan ik natuurlijk niet.” 
In trance liep Frank op Caroline af. Uit haar ooghoeken zag de roodharige hem naar haar toekomen. Ze had het gesprek, wat op fluistertoon werd gevoerd, wel gevolgd en in ieder geval begrepen dat Frank haar zou neuken. Ze wilde niet anders! Gewillig spreidde ze haar benen en gaf hem toegang tot haar pulserende vagina. Met z’n kloppende pik in z’n hand en het kwijl in z’n mond nam Frank achter haar plaats en ramde met geweld z’n harde staaf bij haar naar binnen.
“Hm, hmmm… twee lullen...” kweelde de volwassen vrouw hitsig.
“Zie je wel... nu neemt hij m’n plaats ook al in... ” zei Niels jaloers.
“Ach wel nee...” zei Caroline, ze had de inmiddels de alweer stijve lul van de jongen uit haar mond genomen en terwijl ze met haar ronde billen naar achteren stootte maakte ze van de gelegenheid gebruik haar blouse weer uit te trekken. “...dit biedt nog veel meer mogelijkheden... je zal zien dat je er van zal genieten. Je zal heus niets tekort komen.”
Cilia had zich inmiddels van haar kleding ontdaan en nam plaats naast Frank en nam z’n ballen in haar hand. Dat had ze geleerd van Karin en wat ze ook geleerd had bij dit standje was dat ze het klitje van de vrouw lekker kon masseren.
Caroline reageerde aangenaam verrast toen ze de vingertjes van het jonge meisje op haar onderbuik voelde en haar buitensporig opgezwollen kittelaar tussen haar vingers nam.
“Ja, ja hm lekker...” kermde ze, “...ga door oh... ik ben zo geil... ze geil... ja... ja. Oei... ja hmmm..” Caroline kronkelde onder de opzwepende vingers en de harde paal in haar kutje en toen ook Niels zich nog voorover boog en z’n nog vette vingers in haar anus stak was het hek van de dam. Haar orgasme kwam als een orkaan. Ze draaide en kronkelde en danste op en neer. Uit haar keel gorgelde geluiden die niet mis te verstaan waren en in extase graaide ze naar de zwiepende pik van Niels en zoog hem diep in haar keel.
“Oh jongens wat een heerlijke kennismaking” zei ze voldaan en liet zich uitgeput languit op de vloer vallen.
Frank had de spasmen om z’n pik duidelijk gevoeld en het zaad kookte in z’n ballen. Hij moest nu klaarkomen. Hij was de hele dag al geil. Vanochtend had z’n moeder hem bijna betrapt toen hij zich in de badkamer stond af te rukken en daarna had Cilia z’n bijna permanent stijve pik een paar keer in haar hand genomen, door z’n broek weliswaar, maar toch, en nu was z’n pik uit de klaarkomende kut van deze hete vrouw geperst. Hij keek naast zich. Cilia zat met een verheerlijkt gezicht naar de klaarkomende Caroline te kijken. Hij pakte haar bij haar schouders, drukte haar op de grond, trok haar benen van elkaar en zonder omhaal ramde hij z’n geweldige erectie in het nauwe meisjeskutje. Hij ging boven op haar liggen en een paar slagen waren voldoende om z’n sperma naar buiten te slingeren. 
Cilia, verrast door deze plotselinge overweldiging, kermde en krijste van genot toen ze voor het eerst in haar leven warm zaad in haar kut voelde spuiten. “Ja, ja... spuit me vol... ohh, wat een lekker gevoel... ja nog meer... spuit, spuit...” brulde ze genietend van het warme sperma dat haar buik vulde.
De twee bleven nahijgend op elkaar liggen.
“En ik dan?” kermde Niels nog steeds jaloers.
“Kom... steek ‘m in m’n… kont...” gromde Caroline, die alweer geil was geworden van de korte maar heftige neukpartij van de twee jongelui. Ze stak haar kontje de lucht in en Niels penetreerde haar, sinds lange tijd voor neuken niet meer gebruikte, achteringang.
Niels brulde het uit van genot. Caroline had hem gisteren beloofd dat hij haar in haar kontje mocht naaien. Ze had het tegen hem gezegd toen ze zelf met haar hele vinger in z’n anus zat te pompen. Hij had verlangend naar dit moment uitgekeken en nu zat hij in haar nauwe gat. Het ging makkelijk vond hij en gleed steeds dieper in haar.
Frank draaide zich om en keek naar het neukende stel. Z’n pik lag verslapt op z’n bovenbeen. Zat hij nu werkelijk in haar kont? Hij ging op z’n knieën zitten om het beter te kunnen zien. Hij zag de hevig transpirerende Niels met z’n pik diep in de kont van de prachtige vrouw neuken.
Caroline nam de lul van Frank, die vlak voor haar ogen bungelde in haar hand en sloot vervolgens haar lippen om de eikel. Ze proefde het zaad vermengd met de sappen van het frisse jonge meisje en genietend van de smaak begon ze te zuigen en te likken.
Cilia lag op haar rug na te genieten van het heerlijke moment dat het hete zaad van haar vriendje vrij haar lichaam binnendrong. Door haar wimpers keek ze naar het trio. Hete scheuten gingen door haar heen en ze dacht even terug aan het moment dat Frank haar neukte en ze aan de pik van Peter zoog. Oh heerlijk, twee lullen en dan nu zonder condoom, oh..
Ze kwam overeind en kroop naar het stel. Ze keek verrast naar de lul van haar broer die diep in de anus van Caroline stak. Als vanzelf ging haar hand naar haar eigen onderlijf en streelde ze haar druipende schaamlippen en toucheerde ze met haar vochtige vingers haar andere holletje.
Caroline draaide schaamteloos met haar heupen en zoog de inmiddels al weer dikke en stijve fallus van Frank diep in haar keel. Ze pakte een hand van het jonge meisje en drukte die tegen haar onderbuik. Cilia ging met haar vingers door de vochtige gleuf en ontdekte de opgezwollen clitoris. Voorzichtig masseerde ze het knobbeltje en Caroline reageerde onmiddellijk. Ze nam de pik van Frank uit haar mond en begon heftig te kermen. “Ja lekker, ga nog even door... niet te hard... zo ja... hm... Frank ga liggen, dan spies ik me op je…” 
Frank strekte zich uit op het slaapkamerkleedje. Eigenlijk vond hij het stom dat ze op de vloer bezig waren terwijl er een prachtig groot tweepersoons bed naast hem stond, maar hij wilde maar al te graag z’n pik weer in de rijpe vrouw hebben, dus met z’n pik recht omhoog keek hij gretig hoe Caroline zich van Niels los maakte en met haar rug naar hem toe op hem ging zitten. Z’n paal gleed gemakkelijk in haar kut en toen boog ze zich voorover.
“Kom Niels...” fluisterde ze met schorre stem, “steek ‘m er weer in.”
Hij nam weer achter haar plaats en ging half op de borst van Frank zitten en stootte vervolgens z’n paal weer in het nog openstaande gat.
“Hmm lekker jongens... neuk me met die prachtige lullen van jullie. Cilia ga hier voor me liggen dan kan ik van jouw poesje snoepen.”
Het meisje liet zich op haar rug zakken, spreidde haar benen en schuifelde met haar heupen naar de wachtende mond van Caroline toe. De vrouw perste haar volle lippen op het lichtbehaarde poesje, deed met haar vingers de schaamlippen nog iets verder uit elkaar en karnde met haar tong in de roze lustopening van het jonge meisje. Ze hield haar lijf stil en liet de twee jongens met hun lullen het werk doen. Niels stootte nog een paar maal toe en met een triomfantelijke kreet liet hij zijn zaad de vrij loop. Caroline schokte toen ze z’n zaad haar darmen in voelde spuiten en even later z’n verslapte pik uit haar gat plofte. Frank hield haar bij haar dijen vast. Beide handen had hij in de boorden van haar nylons gestoken en genietend van de gladde stof ramde hij z’n paal onvermoeibaar in de geoliede schede. Nu Niels zijn pik had teruggetrokken had hij de ruimte. Hij keek naar de slanke taille van de voorovergebogen vrouw. Zijn blik gleed over haar gebruinde lichaam en bleef rusten op haar ronde billen. Uit haar anus druppelde wat wit zaad, wat Frank daar had achter gelaten. Hij voelde z’n opwinding toenemen en z’n pik groeien. Het zaad begon in z’n ballen te koken. Op dat moment stapte Caroline van hem af en ging wijdbeens naast Cilia liggen.
“Spuit over ons heen...” zei ze met glinsterende ogen.
Frank krabbelde overeind en ging tussen de twee vrouwen in zitten. Ze schoven wat uit elkaar, zodat z’n pik ter hoogte van hun borsten kwam. Hun hoofden lagen tegen elkaar en uit zijn ooghoeken naar hem kijkend speelden hun tongen een dartel spel. Frank nam z’n kloppende lul in z’n hand en begon zich af te rukken totdat de dikke klodders zaad over bun borsten spetterde.
“Pijp hem... lik ‘m af... slik dat geile zaad door…” gebood Caroline het jonge meisje.
Cilia dook als een speer op hem af en net als die dag ervoor, toen Karin nog een beetje sperma van hem over liet toen de vrouw Frank had afgezogen, kreeg ze nu weer een restant zaad in haar mond. Ze zoog hem helemaal leeg en toen hij verslapt tegen het voeteneinde van het bed zakte begon het meisje de klodders van de tieten van Caroline te likken. Ze begon gewend te raken aan de smaak van zaad en met een diepe zucht slikte ze het door.
“Oh jongens, dat was nog eens lekker geilen” zei Caroline, toen ze met z’n vieren op het bed zaten met hun rug tegen het hoofdeind. Links van haar zat Niels en aan de andere kant, tussen haar en Cilia in zat Frank. Ze had haar amen om de schouders van de jongens geslagen en kuste hen dankbaar op de wang.
“Heb jij het al eens met twee mannen tegelijk gedaan?” vroeg Caroline aan Cilia. Ze keek naar de lul van Niels die al weer stijf uit z’n onderlijf omhoog stond.
“Ja hoor…” zei het meisje eenvoudig.
“Zo... daar hoor ik van op” zei Niels terwijl hij eigenlijk nu pas goed z’n blik over het naakte lichaam van z’n zusje liet glijden.
Terwijl ze met de pik van haar vriendje speelde vertelde ze in het kort wat er die dag daarvoor bij Karin en Peter was gebeurd.
“Ach ja, dat is waar... die Peter neukt met z’n moeder” herinnerde Caroline zich hem weer. 
“Zeg maar rustig dat z’n moeder hem neukt” voegde Frank aan het verhaal toe.
“En jij… heb jij ook met Karin...” vroeg Caroline.
Nog voor ze haar vraag kon afmaken gaf Frank het antwoord al.
“Ja natuurlijk... het was lekker”
“Ik kon wel merken dat het voor jullie niet de eerste keer was…” lachte de volwassen vrouw. Ze liet haar armen zakken en nam in iedere hand een lul.
“Och prachtig... twee van die geile pikken…” kermde ze. Ze kneep stevig in de kloppende fallussen en ging met de muis van haar hand over hun eikels.
Toen ze zag dat er niemand reageerde kwam ze overeind en stapte katachtig uit het bed.
“Ik moet nog boodschappen doen, wanneer zie ik jullie weer?”
Ze spraken af voor de volgende dag, waarna de jongelui zich aankleedden en Caroline gedag zeiden alvorens deze onder de douche stapte.

 

Niels en Cilia gingen samen naar hun huis en Frank keek er verbaasd van op dat hij in de woonkamer z’n oma en moeder gezellig zag kletsen met Karin.
“Dag lieve jongen” zei de zakenpartner van z’n moeder met een diepe hese stem, die de spanning in z’n broek deed toenemen.
“Karin heeft ons verteld dat jullie gisteren gezellig zijn uit geweest en daarna bij haar hebben gebarbecued…” zei Claudia met een mysterieuze lach op haar gezicht.
Frank kreeg een kop als vuur en dat werd nog erger na wat hij Karin hoorde zeggen. “Ja en dat we naar bed zijn geweest en dat je zo’n mooie... hebt”
Frank keek gefrustreerd de kamer rond. Op tafel stonden 3 half lege glazen port en de fles die er naast stond was zo goed als leeg. Z’n blik ging terug naar de drie vrouwen. Karin zat naast Jeanette op de bank. Haar handen lagen zedig in haar schoot samen gevouwen, maar z’n Oma had niet de minste moeite genomen haar rok weer recht te trekken. Hij zag haar blote bovenbenen boven haar kousenboorden en dat niet alleen, hij zag ook dat haar slipje opzij getrokken was zodat haar schaamlippen zichtbaar waren.
Karin volgde z’n blik en keek hem lachend, met vragend opgetrokken wenkbrauwen, aan. Gegeneerd wendde Frank z’n blik af. Hij voelde zich niet op zijn gemak bij de drie vrouwen. Het broeide in de kamer. Er hing een exotische sfeer en wellicht was er onder andere omstandigheden iets gebeurd, maar na die heerlijke middag voelde hij op dit moment niets voor seks en zeker niet met z’n moeder en oma, hoewel, Peter deed het tenslotte ook met z’n moeder. Snel liet hij een blik over zijn moeder gaan. Ze zag er best opwindend uit en die kut van oma... Hij loerde nog even, de situatie was onveranderd, nee Jeanette had zelfs haar benen nog verder van elkaar gedaan. Verward draaide hij zich om en mompelde iets toen hij zich op weg naar z’n eigen kamer begaf, de drie vrouwen verwondert achter latend. Hij trok z’n broek en schoenen uit en plofte neer op z’n bed en met de glanzende schaamlippen van oma op zijn netvlies viel hij in slaap.

 

“Ik ga naar hem toe en neuk ‘m…” zei Karin vastberaden. Ze hadden hun plannetje in rook op zien gaan. Ze hadden die middag zitten kletsen. Het was de dag dat hun café normaliter gesloten was en Claudia had Karin gevraagd langs te komen om eens precies te horen wat er die dag hiervoor was voorgevallen.
Karin had ongegeneerd verteld hoe het was gegaan en had geen detail overgeslagen. Moeder en dochter, die toch al in een zekere staat van opwinding verkeerden, hadden op de punt van hun stoel, ademloos zitten luisteren. Jeanette was zelfs zo geil geworden dat ze haar rok had opgetrokken en met zichzelf was gaan spelen. Als Frank op dat moment niet was thuis gekomen zou het zijn ontaard in een lesbische orgie, omdat Karin haar maar al te graag had geholpen met masturberen en ook Claudia was begonnen haar eigen borsten te kneden en over haar benen te strelen. Zeker toen het moment was gekomen dat Jeanette het plan opperde met de jongen in bed te duiken en dat Claudia daar zeker aan mee moest doen waren de vrouwen in opperste extase geraakt. Dit aangevuld met een stevige dosis alcohol, had gemaakt dat ze getracht hadden de jongen te verleiden tot een grootse orgie. 
“Ja doe dat…” antwoordde Jeanette op wat Karin daarnet zei. Haar vingers gleden wederom in haar onderlijf
Karin stond op en keek Claudia vragend aan. Ze knikte.
“Heb je nog iets lekkers voor me om aan te trekken, want daar kikt hij helemaal op”.
Enige momenten later stond ze in een doorzichtig nachthemd in z’n kamer. Ze keek naar de op en neergaande borst van de rustig slapende jongen en naar de zwelling in z’n boxershort. Ze zag een glimlach om z’n mond verschijnen.
Ze nam op haar knieën plaats voor het bed en z’n gezicht observerend pakte ze voorzichtig de zwelling in z’n broek vast. Hij was al behoorlijk stijf en groeide nog meer toen ze hem zacht begon te strelen. Ze raakte nog meer opgewonden dan ze al was en trok de short wat naar beneden. De glimmende kop kwam tevoorschijn en een tel later stond de prachtige lul recht omhoog. Ze drukte een kusje op de eikel en snoof diep toen ze de geur van seks rook. Deze jongen had al geneukt die dag of vergiste ze zich. Ze rook nog even aan haar eigen vingers, nee, het was de onmiskenbare geur van de vermenging van redelijk vers mannen- en vrouwensap, de geur die ze uit miljoenen herkende. Haar opwinding steeg er nog meer door. Ze bracht haar hand naar haar lekkende spleet en sloot haar lippen rond de forse fallus. Liefkozend speelden met haar lippen en tong met de paal die haar de dag daarvoor zoveel genot had gebracht. Frank reageerde door onrustig te bewegen en lichte neukbewegingen in haar mond te maken. Uit haar oogboeken zag ze dat zijn ogen nog gesloten waren. De lul met haar hand vast houdend kwam ze overeind en stapte over hem heen op het bed. Schrijlings zakte ze op hem neer en in een vloeide beweging gleed z’n paal haar druipende grot binnen. Ze had het lange nachthemd opgetrokken en ze drapeerde dat nu om zich heen en over hem heen zodat het leek alsof het een tent was. Door het nylon heen zag ze z’n handen bewegen en tastend op weg gaan naar haar dijen. Ze bleven daar even stil liggen, knepen even en vervolgden strelend hun weg naar haar knieën en terug tot haar blote bovenbenen.
Rustig begon Karin te neuken. Ze wipte op en neer en voelde z’n erectie diep in haar gaan om er vervolgens weer voor meer dan de helft uit te schuiven en hem dan met draaiende heupen weer diep in haar te nemen.
Frank bevond zich tussen waken en dromen. De droom vond hij echter zo heerlijk dat hij graag in die toestand verder wilde slapen. Langzaam begon hij zich te realiseren dat deze droom echt was. Hij gluurde door z’n wimpers. Door een lichtblauwe waas, die werd veroorzaakt door het nachthemd die Karin ook over z’n hoofd had gedrapeerd, zag hij de contouren van een vrouwengezicht. Hij voelde aan haar benen en gleed toen met beide handen naar haar borsten.
“Hm Karin... lekker...” lispelde hij.
De vrouw was blij dat hij wakker was geworden. Ze liet zich op hem neer zakken en zocht door het dunne nylon z’n mond. Ze perste haar lippen op die van hem en hun tongen maakten een natte plek op het nachthemd.
“Dus je weet meteen wie ik ben...” fluisterde ze heet, terwijl ze loom door wipte op z’n pik. 
“Hm, hm... het is lekker, je voelt zo lekker aan... ze strak... hm… lekker geil...” mompelde hij in haar oor, dat nog steeds van hem gescheiden werd door het koele nylon.
“Je hebt een lekkere stijve... oh hij zit zo lekker in me... ik voel je zo goed...” kreunde ze. 
“Hoe moet dat nou met mama en oma?” fluisterde hij, zich ineens realiserend dat die daarnet ook in de woonkamer waren en hij gewoon in z’n eigen bed lag.
“Maak je daar maar niet druk om” zei Karin en ze knuffelde hem nog eens stevig. Heel spontaan, zonder dat hij er maar iets aan kon doen, spoot hij z’n sperma in haar. “Ach lieve jongen...” kermde ze een beetje gefrustreerd, “je komt al klaar... zo snel al...” 
“ahh ah... sorry... ik kon het niet meer houden…”
“Het geeft niets hoor...”
“Hm, het was ook zo lekker…”
“Je dacht zeker aan je moeder.. en kwam toen klaar…” fluisterde Karin.
Frank knikte, hij was al weer half in slaap.
Karin nestelde zich tegen hem aan en streelde zijn gespierde lijf. Ze lachte in zichzelf, hij moest eens weten dat er nog een oma op hem zat te wachten, die niets liever wilde dan met haar kleinzoon...  Ze schudde haar hoofd, ze wilde niet in slaap vallen. Ze keek naar het gezicht van de jongen. Hij was al weer in diep slaap. Voorzichtig kwam ze overeind en stapte uit het bed. Ze keek naar de halfnaakte jongen, z’n T-shirt opgetrokken tot z’n schouders en met z’n onderbroek half op z’n knieën. Ze veegde met het nachthemd een paar druppels sperma, die nog nadruppelden uit z’n eikel, af en verliet op haar tenen z’n kamer.
In de schemering zaten de twee andere vrouwen ongeduldig te wachten. Karin, gehuld in het doorschijnende nachthemd kwam met en gelukzalige glimlach om haar mond op hen toegelopen. 
“En?” vroeg Claudia gejaagd.
Karin knikte en wierp een blik op moeder en dochter.
“Heb je met hem geneukt?” vroeg Jeanette.
“Ja...”
“Ik geloof je niet…” zei de moeder van de jongen met een zweem van jaloezie in haar stem.
“Nou, hier… voel maar… kijk maar…” zei Karin. Ze toonde het besmeurde nachthemd.
“Dit… dit… is het zaad van mijn zoon…” hakkelde ze.
“Ja Claudia… dit is het heerlijke zaad van j al even heerlijke zoon…” grimaste Karin.
“Waarom heb je ons niet geroepen..?” zei Claudia, ze stond op uit haar stoel en keek haar vriendin met grote ogen aan.
“Wat zou jij doen, als je lag te neuken met zo’n lekkere pik, zou je dan ook even tegen de moeder en oma van die knul gaan zeggen <kom er bij en doe mee>”
Claudia zag wel in dat Karin in zekere zin gelijk had en zakte berustend terug in haar stoel.
“Maar hij kwam klaar terwijl hij aan jullie dacht…” ging Karin verder “dat geeft in ieder geval aan dat hij het net zo graag met jullie wil, als jullie met hem, alleen hoe pakken we dat aan…”
Claudia veerde weer op. “Als jij Peter nu eens hierheen laat komen, dan zullen we met hem overleggen en verder zien.” 
Karin stond al bij de telefoon.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen