Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Dorp 5, de jeugd 6
Dit is hoofdstuk 6 van het boek “De jeugd van tegenwoordig” uit het vijfde deel van de erotische soap “Dorp op hoge hakken”
Reacties, graag, mail ons!

Peter liet zich naast Jeanette op de bank neerploffen en werd in het kort bijgepraat over de situatie met Frank.
“Als nu toch al iedereen weet wat er zich hier heeft afgespeeld, dan hoeven we daar ook niet meer echt geheimzinnig over te doen” zei hij met een grijns op zijn niet onknappe gezicht. “Ik zal jullie vertellen wat er zich inmiddels heeft afgespeeld” ging hij verder. “Ik ben bij Angelique geweest en haar dochter Nathalie en Inge waren daar ook”.
“Eh... Inge, dat is toch de dochter van Paul en Leonie” vroeg Jeanette nog even voor de zekerheid.

Peter knikte. “Om een lang verhaal kort te maken, ik heb ze alledrie geneukt” zei hij niet zonder trots. 
“Shit... en dat heb je mij nog niet eens verteld...” reageerde Karin, zijn moeder, verbouwereerd. 
Peter haalde z’n schouders op, alsof het hem niets kon schelen en ging verder met vertellen. “Van de week hadden we het geluk om met Frank en z’n vriendinnetje Cilia het bed te mogen delen..” 
“Ach... heb jij dat kleine meisje ook al van haar maagdelijkheid beroofd...” viel Claudia hem glimlachend in de rede.
“Ja... en dat is nog niet alles, want ik kwam Cilia en Niels vanmiddag tegen, iets meer dan een uur geleden, en Cilia vertelde me dat Caroline weer in het dorp is komen wonen…”
“Caroline…?” vroegen Jeanette en Claudia tegelijkertijd.
“Verrek ja... dat heb ik nog helemaal niet verteld...” zei Karin, “..gisteren kwam Viola wat drinken in de zaak en die vertelde me... ”
“Die Caroline... dat is toch dat roodharige grietje dat een tijd bij George en Lucinda heeft gewoond, toen die ziek waren…” onderbrak Jeanette haar. “Was dat meisje later niet naar de politieacademie gegaan?”
“Nou, wat ik er van gehoord heb wordt ze lerares bij de jongens op school...” zei Karin. 
De drie vrouwen keken niet begrijpend naar Peter.
“Mag ik weer?” vroeg hij lachend. “Die Caroline, wat ze dan ook voor beroep heeft of krijgt, is met Niels de koffer in gedoken”.
“Wat zeg je me nou...” klonk het bijna gelijkertijd uit de mond van moeder en dochter.
“Ja... als jullie me nou uit hadden laten praten... dan had ik dat ook wel kunnen vertellen...” zei Karin haast venijnig.
“O, dat weet jij ook al...” ging Peter teleurgesteld over het feit dat hij niet de volledige primeur had, verder. “Maar weet je dan ook dat Cilia en Frank vanmiddag bij Caroline zijn geweest... ” hij keek triomfantelijk naar de open monden van de drie vrouwen, “en dat ze ook met haar in bed hebben gelegen.”
“Niels en Cilia hebben het toch niet met elkaar gedaan…” zei Jeanette half verschrikt.
“Nee voor zover ik weet niet, maar Niels was er wel bij en Cilia was helemaal in de wolken over Caroline”.
“Er vallen heel wat kwartjes...” zei Karin, terwijl ze zich achterover in de fauteuil liet zakken.
“Hoezo..?” vroeg Claudia met opgetrokken wenkbrauwen.
“Vanmiddag, toen ik Frank pijpte... meende ik al dat hij naar kut rook... het is nu wel duidelijk”.
Ze zaten even wat stil voor zich uit te staren, ieder met eigen gedachten.
“Dus als ik het goed begrijp...” onderbrak Jeanette de stilte, “…begint het weer... eh… is de jeugd nu ook zover dat... ”
“Ja mam...  en als het niet op deze manier was gebeurd dan hadden we het zelf wel geregeld... er zijn te weinig mannen... eigenlijk alleen Paul en Peter, die ons een beetje kunnen bevredigen. Sorry Peter, dat is niet persoonlijk bedoeld, je doet goed je best...” zei Claudia.
Peter haalde z’n schouders op.
“Ja, je hebt gelijk...” zei Jeanette, “...we zijn de hele tijd al bezig om plannen te maken om Frank in te wijden, dat wil zeggen dat hij ook met ons…   Ingewijd is hij tenslotte al door jullie en nu dus ook door Caroline”.
“Ik stel voor dat we er maar een lekkere avond van maken” zei Peter, die het altijd prettig vond om af en toe het bed met moeder en dochter te delen. Hij trok Jeanette naar zich toe en legde een hand op haar dijbeen. De oudere vrouw liet zich gewillig door hem strelen en boog zich naar hem toe om hem te kussen. Ze stond nog steeds heet van de toestand van die middag en de strelingen van Karin en kreunde diep toen Peters’ vingers haar kruis bevoelden.
            “Zeg wat is dat nu?” zei Claudia, daarmee doelend op de plotselinge activiteiten van haar moeder en          Peter.
            “Ach... laat ze maar” zei Karin lachend, “ik kleed me even om dan kunnen wij even een ommetje maken, ik kan best wel wat frisse lucht gebruiken”. Ze was nog steeds gekleed in het bevlekte nachthemd, dat ze van Claudia had geleend. Even later liepen de twee vrouwen naar buiten, waar het inmiddels was opgehouden te regenen. Na een fikse wandeling door de buurt stonden ze na een klein uurtje weer voor de deur van bet huis van            Claudia.
“De vrouwen in de buurt zullen wel weer een pestbui hebben” zei Karin gniffelend.
“Hoezo?” vroeg Claudia.
“Zag je dan niet hoe die mannen van achter de ramen naar ons staarden”.
“O dat...” zei Claudia, die er wel aan gewend was dat mannen naar haar keken om vervolgens door hun     vrouwen vermaand te worden vooral voor zich te kijken. Ze gingen naar binnen. In de kamer was niemand te bekennen. Op de bank lag de jurk van Jeanette keurig opgevouwen en de schoenen van Peter stonden onder de bank.
“Die liggen natuurlijk in bed...” constateerde Claudia.
“Kom mee...” zei Karin, die altijd wel zin had een geile orgie en verwachtte dat ze zich daar wel in kon storten. Ze liepen de trap op en gingen direct naar de slaapkamer van Jeanette. De oudere vrouw lag op haar rug, het leek er op dat ze sliep en naast haar half op z’n zij lag Peter, eveneens in diepe slaap. Ze waren beiden naakt.
“Ze zijn al klaar...” fluisterde Karin teleurgesteld en keek haar vriendin aan. “..Waar kijk je naar...” vervolgde ze en volgde de blik van Claudia. 
Op een stoel zat Frank op z’n gemak naar hen te kijken. Hij liet z’n blik over z’n moeder en haar vriendin glijden en keek toen weer naar het stel op bed. 
Claudia liep op haar tenen de kamer binnen tot ze naast haar zoon stond.
“Wat is er aan de hand?” fluisterde ze in z’n oor.
Hij haalde z’n schouders op.
“Wat zit je hier te doen? vroeg Claudia opnieuw.
Hij trok weer z’n schouders op en liet een begerige blik over Karin glijden die in een bevallige houding        tegen de deurpost geleund stond. Haar borsten priemden door het strakke truitje en haar slanke benen         staken verleidelijk uit een korte kokerrok en zagen er extra fraai uit vanwege de elegante hakschoenen    waarin in haar kleine voeten waren gestoken. Hij keek omhoog naar Claudia, die hem met een bezorgde blik stond op te nemen.
            “Ik heb alles gezien... ik heb gezien dat Oma met Peter naar boven kwam en boven aan de trap al met hem…” zei hij zacht.
            “Met hem... eh… met hem speelde?...” probeerde Claudia.
“Ja... en toen gingen ze op bed liggen...  Ze kleedden elkaar uit en begonnen te… eh...”
“Te neuken...” vulde Claudia hem met een geamuseerde blik in haar ogen aan.
“En toen ze in slaap waren gevallen ben ik hier gaan zitten kijken... Oma is mooi...” zei hij met toegeknepen stem.
            “Hm dat is ze zeker...” zei Claudia eenvoudig, “..kom mee”. Ze trok hem aan z’n arm de kamer uit, bij de deur Karin voor zich uit duwend. Ze liep door naar haar eigen slaapkamer, draaide zich om en keek hem recht in de ogen. “Ik heb gehoord dat je vanmiddag bij Caroline bent geweest, ik heb ook gehoord dat je met Cilia naar bed bent geweest, ik heb ook gehoord dat je met Karin en Peter... ” fluisterde ze met dichtgeknepen keel. Ze was enorm geil, haar hele lijf stond gespannen als een veer en ze kon zich maar met moeite bedwingen om haar bloedeigen zoon niet te bespringen. Behoudens de vrouwenliefde met haar moeder had ze de afgelopen weken geen seks meer gehad. Ze dacht terug aan haar vader toen hij jaren geleden bij haar binnen gedrongen was, toen ze haar vader en moeder in bed had betrapt met een jonge knul. Ze was daar zo geil van geworden dat ze haar vader min of meer had gedwongen haar te neuken. Daar had ze nooit spijt van gehad en begreep dan ook helemaal niets van al die verhalen in de kranten over incest. Ze realiseerde zich wel dat zijzelf geen kind meer was toen het gebeurde en hoewel er sprake zou kunnen zijn van dwang, had haar vader niet echt tegengestribbeld toen hij haar nam en ze was toen allang geen maagd meer. Nee, haar maagdelijkheid had ze al verloren toen ze veertien was.
            “Ja... dat is zo...” hoorde ze Frank in de verte zeggen.
Ze schudde haar hoofd en kwam weer bij haar positieven. Frank vatte dit op als een afwijzing en wilde verontwaardigd reageren. Claudia legde haar hand over z’n mond.
“Ik houd er ook van om te kijken als mensen seks met elkaar hebben” fluisterde samenzweerderig, “ik ga daar zitten... en zie wel wat er gebeurt...” Ze nam plaats op het stoeltje voor haar toilettafel en nam een afwachtende houding aan. Karin begreep de bedoeling van haar vriendin en wilde maar al te graag. Ze liep op Frank toe. Afwerend stak hij z’n handen naar haar uit.
“Nee...” kreunde hij, “ik kan niet meer... ik ben vandaag al vier keer klaargekomen...”
“Kom een jonge vent als jij moet toch zeker wel tien keer per dag kunnen...  En als ik nu je Oma was?” zei ze sarrend.
Frank kon het zelf niet geloven maar in een tel stond z’n pik knalhard en stijf in z’n broek. Hij was heel geil geworden toen hij stiekem naar z’n Oma had gekeken die wellustig de pik van Peter had gepijpt en zich toen vervolgens door de jongeman had laten neuken. Toen hij haar daarna zo ontspannen op bed had zien liggen had hij op haar willen kruipen en z’n pik diep in haar willen rammen. Besluiteloos had hij in de kamer gestaan en was gaan zitten tot z’n moeder en Karin hem daar vonden. Aan de ene kant had hij zich gegeneerd gevoeld toen mam hem daar had betrapt, maar aan de andere kant ook weer niet. Het was wel het moment geweest dat z’n lustgevoelens uit hem wegvloeiden. Maar de aanblik van de mooie Karin en de zwoele blik in de ogen van z’n moeder waren voldoende om hem weer helemaal bij de les te krijgen.
“Zie je wel” zei Karin die z’n hardheid bespeurde toen ze haar buik tegen z’n onderlijf duwde. Ze nam z’n hoofd in haar handen en drukte haar mond op z’n lippen.
Frank perste zich begerig tegen haar aan. Hij snoof de opwindende geur van haar parfum op en tastte naar de zoom van haar rok. Z’n handen gleden over haar ronde billen en kneedden het malse vlees.
Geroutineerd maakte Karin haar rok los en schoof hem over haar heupen. Hetzelfde deed ze met zijn broek. Ze wilde geen tijd verloren laten gaan. Ze had zin in de jongen. Ze had zin om hem meteen te neuken, terwijl z’n moeder er naar keek. Z’n pik zwiepte de vrije ruimte in en haar koele hand sloot zich er meteen omheen. Karin duwde hem achterover op bet brede bed en ging boven op hem zitten. Ze deed het dunne slipje opzij en liet zich in een vloeiende beweging over z’n pik zakken.
Claudia zag haar vriendin met haar zoon neuken. Hete kriebels trokken over haar lijf en kon al gelijk niet van haar eigen borsten en dijen afblijven. Met een hand ging ze achterlangs tussen haar benen nadat ze de split in haar lange rok, die met kleine drukknopen vast zat, had opengetrokken. Het was wel onhandig zo, maar om een of andere reden wilde ze niet dat Frank zag dat ze zichzelf zat te vingeren. Twee vingers gleden diep in haar druipende grot en uit haar ooghoeken zag ze dat er nog meer toeschouwers waren. In de deuropening stond Peter aan z’n lul te rukken, terwijl hij naar het tafereel op bed keek. Het kon haar nu niets meer schelen. Met een ruk trok ze de knopen van haar jurk open en wierp het textiel van zich af. Een seconde later zat ze op haar knieën voor Peter en hapte z’n pik in haar mond en begon fanatiek te zuigen. Maar Peter had andere plannen. Hij trok, zei het met moeite, z’n pik uit haar zuigende mond en gebaarde naar Claudia dat ze mee moest komen. Lenig stapte de jongeman op het bed, ging voor z’n moeder staan en stootte z’n pik in haar mond. Claudia stroopte onderwijl haar slipje naar beneden en ging ook op bet bed liggen. Met haar hoofd op haar hand gesteund en een paar vingers in haar kut keek ze naar het neukende en pijpende trio naast haar.
Frank pompte lekker door in de kut van Karin, hij keek omhoog en zag tussen de benen van Peter door dat de jongeman door zijn eigen, geil neukende, moeder werd gepijpt. Hij was wel behoorlijk ervaren, maar zijn opwinding nam hand over hand toe. Z’n pik zwol op in de pompende kut van Karin en hij voelde dat haar kut om z’n pik begon te trekken. In extase tastte hij naar haar dijen en streelde over haar gladde benen. Karin kwam heftig klaar en steunde en kreunde en liet zich uiteindelijk op hem neer zakken, maar Frank wurmde zich onder haar uit. Hij zag zijn moeder nu op haar rug liggen met haar benen gespreid en zonder zich nog te bedenken zonk hij op haar neer en knalde in erectie in haar spleet. Hij begon gelijk als een bezetene te pompen. Claudia keek hem verrukt aan en sloeg haar armen om hem been. Eindelijk had ze dan een pik in haar kut en dat het de pik van haar zoon was, was eigenlijk nog beter. Ze nam z’n ritme over.
“Oh Frank...” kermde ze, “oh lekkere knul van me... wat neuk je me lekker. Ga door geile jongen, steek ‘m diep in.”
“Ja neuk je moeder...” moedigde Karin hem aan, “..neuk haar… neuk, neuk, neuk!” 
Genietend lag Frank op Claudia, z’n pik diep in haar gestoken. Hij maakte nu lome bewegingen en streelde met beide handen haar, naast hem liggende, benen. Hij vond het heerlijk de koele, gladde stof van haar nylons tegen zich aan te voelen. Een rilling ging door hem heen. Hij had altijd geweten dat z’n Oma en z’n moeder geile vrouwen waren. Dat was hem wel opgevallen aan de manier waarop ze zich kleedden en de soms dubbelzinnige manier van praten. Terwijl hij daar zo lag te karnen realiseerde hij zich dat er een nieuwe periode voor hem was aangebroken. Tot voor een paar dagen terug had hij nog nooit geneukt en plotseling stond z’n leven volkomen op de kop omdat dit nu al de vierde kut in een paar dagen tijd was die hij vulde en hij was er van overtuigd dat hij binnen korte tijd de kut van Oma ook zou mogen neuken. Hij huiverde van genot bij deze gedachte en voerde het tempo weer op.
Claudia was tomeloos verrukt van deze neukpartij. Ze had toch al heel wat mannen gehad, toch al aan heel wat orgieën meegedaan, maar dat ze, ooit zo heerlijk als nu, geneukt werd, kon ze zich niet herinneren. Geleidelijk voelde ze haar orgasme aankomen. Ze streelde haar zoon over z’n sterke rug en moedigde hem aan door haar benen rond z’n heupen te slaan en geile woordjes in z’n oor te fluisteren. 
“Ja... hmm... lekker... je neukt me heerlijk...  oh... je mag altijd met me naar bed... je mag me altijd neuken.. Op welk moment van de dag ook, mag je die heerlijk pik van je in me steken. Ik wil je ook pijpen... en dan weer lekker met je neuken. Ik ga klaarkomen... ja neuk door... oohh...  Ohhh ja ik kom...  Spuit in me...  Spuit me vol   ja neuk me   oh... geil...” kermde ze en een overheerlijk orgasme overspoelde haar.
“Oh mama...” kreunde Frank, “oh wat ben je geil... en wat zeg je lekkere geile dingen en die geile kousen... oh... ik kom ochhhh..” Hij stootte zacht en liet z’n zaad in haar lopen, af en toe naschokkend met z’n heupen bleef hij voldaan op haar liggen.
            
Jeanette had niets meegekregen van hetgeen zich in de andere kamer afspeelde. Ze was niet verbaasd     geweest dat Peter niet meer naast haar lag toen ze wakker werd. Na zich loom en voldaan te hebben uitgerekt was ze naar de badkamer gegaan en had onder douche het sperma uit haar kut gespoeld om zich vervolgens lekker in te zepen en nog even na te genieten van de heerlijke neukpartij die ze met Peter had gehad. Ze had er mee leren leven dat seks met mannen niet meer zo vaak voor kwam als ze wel zou willen. Gelukkig had ze nog wel plezier met haar enige dochter. Ze wisten elkaar altijd weer goed te verwennen en met het assortiment hulpstukken variërend van dildo’s in allerlei maten tot voorbindpenissen was het gemis aan een man niet eens zo erg geweest. Zo af en toe, zoals nu, een lekker stuk warm vlees naar binnen, die je met een saus overgoot, was natuurlijk heerlijk en soms deed ze het er ook wel om. Dan probeerde ze mannen te verleiden en meestal lukte dat wel. Ze had er wel eens met Claudia over gesproken een man in huis te nemen, al was het maar voor de seks, maar haar dochter wilde er niet van horen. Misschien dat haar kleinzoon nu rijp was om mee naar bed te gaan. Jeanette wilde het echter niet op haar geweten hebben, de jongen te verleiden tot bloedschande. Hoewel, Karin deed het ook met hem en ook Jeanette was er zeker van overtuigd dat de zoon van Karin de vader van Frank was. Dus Karin deed het ook met haar kleinzoon. Ze overwoog of ze zich nog zou aankleden of gelijk maar haar nachtkleding zou aandoen. Ze keek op bet wekkertje op bet nachtkastje. Het was nog vroeg in de avond. Ze zuchtte diep terwijl ze in haar slipje stapte en haar beha aan deed. Ze bond het jarretelgordeltje om haar middel en nam uit de lade van de commode een nieuw stel nylonkousen. Nylons behoorden tot haar standaard uitrusting en degene die ze eerder die dag had aangehad, had ze in de was gedaan omdat ze kleverig waren geworden van bet sperma van Peter. Ze stapte in haar hakschoenen en keek rond. Waar was haar jurk nu gebleven? Met een lichte blos op haar wangen realiseerde ze zich dat ze jurk in de woonkamer had uitgetrokken en nadat ze genoeg hadden van het voorspel was ze met Peter naar boven gegaan om in haar bed verder te spelen. Stilletjes had ze gehoopt dat Frank wakker zou worden en zou zien wat er in haar kamer gebeurde. Om die reden had ze deur niet helmaal dicht gedaan en had ze regelmatig toen Peter haar lag te neuken naar de kier in de deur gekeken. Helaas was hij niet gekomen, anders had hij van haar best wel mee mogen doen. Een sterke lul van een jonge man was niet te versmaden. Ze was best wel jaloers op Karin geworden, toen ze vertelde dat ze het met haar kleinzoon had gedaan. In gedachten liep ze haar kamer uit en botste op de overloop pardoes tegen Frank aan. De jongen was spiernaakt en liet begerig z’n blik over het slanke lijf van z’n oma glijden.
“Zo Oma... je jurk kwijt...” zei hij lachend. Hij had van z’n moeder en Karin gehoord dat haar jurk nog beneden op de bank lag.
“Ja... die heb ik beneden laten liggen...” zei Jeanette met haar ogen gericht op de half rechtop staande piemel van haar kleinzoon.
Onwillekeurig bewoog hij z’n heupen naar voren alsof hij z’n pik aan wilde bieden en even onwillekeurig begon z’n lul in omvang toe te nemen.
Geamuseerd keek Jeanette er naar en zag achter de rug van de jongen haar dochter staan kijken in de deuropening van haar kamer. De jongere vrouw knikte met glinsterende ogen haar moeder bemoedigend toe.
Jeanette pakte de pik vast. Ze voelde haar sappen al weer overvloedig vloeien. Ze verplaatste haar hand naar z’n schouder en trok hem naar zich toe om hem vervolgens haar kamer in te duwen. Tijdens het lopen haakte ze haar vingers achter haar slipje zodat ze er al uit kon stappen voor ze bij haar bed waren aangekomen. Ze liet zich achterover op het bed vallen en trok de jongen met zich mee. Zonder een woord te wisselen trok ze hem boven op haar en spreidde haar benen. Hij gleed als vanzelf in haar en begon te bewegen.
In de deuropening stonden de twee vrouwen en Peter te kijken. Hij had z’n armen om hen heen geslagen en speelde met hun tepels terwijl de vrouwen zijn rug streelden en met z’n slappe pik speelden.
Frank voelde het warme lijf van z’n grootmoeder onder hem sidderen. Hij zag de rimpeltjes om haar mond verdwijnen toen ze haar lippen op elkaar perste om het niet uit te gillen van genot. Jeanette trok haar benen zo hoog mogelijk op om hem zo diep mogelijk in haar te voelen. De spitse hakken van haar schoenen geselden z’n billen toen hij harder in haar begon te stoten.
Ze had al een orgasme gekregen toen hij bij haar binnen drong. Het lang opgekropte verlangen naar seks met haar kleinzoon barste volledig in haar los. Ze bleef maar komen en komen en haar elastische schede pakte de harde worst die er in zat vast, kneep er stevig in, liet hem weer los om hetzelfde ritueel permanent te blijven herhalen. Het was nog geen half uur geleden dat Frank z’n zoveelste orgasme van die dag had gehad, toen hij in z’n moeder spoot. Onwillekeurig moest hij denken aan de woorden van Karin, dat hij als jonge man wel tien keer op een dag kon klaarkomen. Hij had haar niet geloofd, maar daar kwam het weer. Stotend en schokkend deponeerde hij z’n zaad in de gloeiende kut van Oma en was daarna niet meer bij machte nog door te gaan. Uitgeput bleef hij op haar liggen, hij had wel wakker willen blijven om te genieten van dit moment, maar hij kon het niet volhouden en viel in diepe slaap.
 

Karin had het liefst willen blijven en de hele nacht door willen gaan, maar het was Peter die haar overhaalde met hem mee naar huis te gaan. Ze hadden het tedere tafereel op bet bed van Jeanette op hun tenen verlaten en waren snel onder de douche gegaan met z’n drieën. Het was wel wat krap in de douchecabine, maar het had z’n erotische uitstraling niet gemist. Peter had de kutjes van Claudia en Karin ingezeept en daarna hun borsten onder handen genomen. Daarna hadden de vrouwen z’n pik en ballen en z’n kontje voor hun rekening genomen. Na een kwartiertje hadden ze zich voldaan afgespoeld en elkaar afgedroogd.
Claudia deed de deur achter hen dicht en leunde even tegen de deurpost. Ze schudde het hoofd en voelde de jeuk in haar onderlijf toenemen. Ze stapte de slaapkamer van Jeanette binnen en zag dat de twee onder de lakens waren gekropen en diep in slaap waren. Frank had zich in de armen van Jeanette genesteld en toonde een tevreden glimlach.
Claudia liet de transparante peignoir op de grond glijden en stapte uit haar slippertjes om vervolgens het laken op te tillen en tegen haar zoon aan te gaan liggen.
Ze tastte naar z’n lijf, volgde z’n arm en vond z’n hand op de schaamstreek van Jeanette. Ze schurkte haar lijf tegen ze jongen aan en ging met haar vingers door de korte kroeshaartjes op haar moeders onderbuik. Automatisch spreidde de oudere vrouw licht haar benen en gaf haar dochter toegang tot haar kittelaar en haar schaamlippen. Een zachte kreun ontsnapte aan de mond van Jeanette. Ze duwde haar onderlijf tegen de strelende hand aan. Met een been streelde Claudia over de benen van haar zoon. Ze nam z’n hand en drukte die op de steeds vochtiger wordende kut van haar moeder. Als vanzelf begon de jongen te vingeren. Claudia zocht tastend naar de pik van haar zoon. Ze vond hem halfslap, geklemd tussen z’n benen. Ze streelde er teder over en trok hem voorzichtig tussen z’n dijen vandaan. Ze schoof de voorhuid over de eikel heen en weer en voelde een beetje vocht uit z’n pik komen. Ze veegde het op haar vinger en bracht deze naar haar mond en likte het af om vervolgens haar hand weer op z’n pik te leggen in de veronderstelling dat er nog wel meer voorzaad te halen was. De pik zwol op in haar hand en even later was hij hard en stijf. Ze pompte met haar volle hand over de schacht en rukte hem af. Ze kon het niet meer houden en kroop met haar hoofd onder het laken. Ze hapte de pik diep in haar mond en begon hem te pijpen. Ze proefde een beetje sperma en rook de geur van kut. Ze raakte nog meer opgewonden en begon steviger te zuigen.
Frank bemerkte dat de tijd zich herhaalde. Hij was eerder die dag wakker geworden omdat Karin met z’n lul bezig was en zich zelfs al op hem had vastgepind en nu gebeurde hetzelfde. Hij sloeg het laken terug. Hij zag het roodbruine haar van z’n moeder op en neer dansen. In het vage licht zag hij dat ze naar hem keek. Hij kon zich helemaal voorstellen hoe haar groene ogen fonkelden van geilheid, net zoals eerder deze avond. 
Ze zei niets maar kwam overeind, trok hem iets van Jeanette af en zakte op hem neer. “Zo lieverdje nu gaat mama jou eens lekker neuken” lispelde ze in z’n oor.
“Hmm ja lekker ma... neuk met die hete kut van je oh... wat ben je strak...  Och en van die lekker tieten..” Hij nam beide vleesbollen, die eerder die avond niet uit haar beha waren gekomen, in beide handen en knabbelde een voor een aan haar tepels.

 

“Oh lekker jongen... ja zuig er aan… maak ze hard… ah… je hebt zo’n lekker lul... hij zit zo heerlijk diep in mijn kutje... ja, ja... neuk me... hmm... heerlijk...” kermde Claudia heet, terwijl ze met lange halen op de pik van haar zoon wipte.
Frank streelde haar lendenen, gleed af naar haar buik en streelde over haar klit om vervolgens naar haar dijen te glijden.
“Oh... mam...” kermde hij, “..je hebt je nylons nog aan... lekker... hm… heerlijk glad”.
“Ja schatje... speciaal voor jou heb ik ze aangehouden...  Trouwens kijk eens naast je... Oma heeft ze ook nog aan. Heb je lekker met haar geneukt?”
“Ja mam.. oh oma… heerlijk” kermde hij.
“Ik heb gekeken en zag dat je met je grote pik in haar kut ging en hoe je in en uit haar pompte. Ik zag hoe ze met haar benen over je heupen streelde en hoe geil je daar van werd. Ik zag ook dat je Oma vulde met je zaad... hoe lekker je klaarkwam. Je bent een neuker eersteklas. Kom hier met je tong... laat me je kussen…” ze zoog aan z’n tong en liet vervolgens de hare in z’n mond glijden. “Ja pijp me... pijp mijn tong met die hete mond van je, oh... jongen... mama komt klaar… ik…och…lekker…”  kermde Claudia luid.
Frank voelde de kut om z’n pik verstrakken. Hij was er echter nog helemaal niet aan toe om klaar te komen.
Het bedlampje ging aan en Jeanette keek door de spleetjes van haar ogen naar haar dochter en kleinzoon, die naast haar de liefde bedreven. Claudia wipte langzaam door terwijl Jeanette uit bed stapte om even naar het toilet te gaan. Toen de oudere vrouw, nadat ze zich wat had opgeknapt, weer terug kwam, zag ze Claudia aan de pik van Frank zuigen. Jeanette wreef over haar hete onderlijf toen ze naast hen op bet bed ging liggen.
“Kom jongen... ” zei ze, “kom jij mij maar eens likken..”.
Frank kwam overeind en perste z’n gezicht in het vochtige kruis van z’n oma. Claudia bleef onverstoorbaar aan z’n pik zuigen. Onderwijl draaide Jeanette zich met haar hoofd tussen de dijen van haar dochter. De drie generaties leken onlosmakelijk aan elkaar vastgeklonken.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen