Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Dorp 5, de jeugd 7
Hier hoofdstuk 7 van de “Jeugd van tegenwoordig” uit het 5e deel van de eindeloze erotische soap “Dorp op hoge hakken”

Paul keek Peter met vurige ogen aan en vervolgens richtte hij een beteuterde blik op Karin. 
“Dus als ik het goed begrijp heb jij Inge… eh… ben je met Inge naar bed geweest. Godverdomme, dat had je niet moeten doen.”
“Ik begrijp je boosheid Paul…” zei Peter, “maar het ging als vanzelf. Je dochter wilde het echt graag, ze had wat ruzie met Niels gehad en...”.
“Met Niels ja... met een vriendje prima, dat begrijp ik... maar met een volwassen man. Gedver… het lijkt wel pedofilie”.

“Hoe oud was jij ook weer toen je het met eh... hoe heette ze ook alweer... eh Jacqueline deed?” wreef Peter hem in.
“Ja, dat dacht ik wel, dat je daar over zou beginnen en nou moet ze straks zeker ook met haar broertje naar bed!” Het flitste even door Pauls hoofd, het oudere meisje dat hem had ingewijd in de seks en dat z’n zusje Lucinda hem daar min of meer mee chanteerde, althans dat dacht ze, maar hij had maar wat graag z’n pik in het sappige kutje van z’n zusje geramd.
“Nee zeg...” riep Inge, die stilletjes het gesprek had gevolgd uit. Ze had zij niet zo’n behoefte aan de pik van haar jongere broer.
Paul wierp haar een vernietigende blik toe.
“Je moet het haar niet kwalijk nemen” zei haar moeder. Leonie wilde niets liever dan de zaak rustig houden. Paul had al vaker z’n ongerustheid uitgesproken over z’n dochter, maar hij was zelf ook verslaafd aan seks gebleven, ondanks alles wat er was gebeurd. Hoe regelmatig ging hij niet naar tante Viola, trouwens zelf was ze niet veel anders.
“Nee... dat weet ik wel…” zei Paul wat minder boos, “..en…  is het daar bij gebleven?” vroeg hij vervolgens aan z’n dochter.
Het meisje schudde haar hoofd.
“Wat? Nog meer?” riep Paul uit.
“Nou ja... het gebeurde bij Angelique thuis. Inge was op bezoek bij Nathalie en de meisjes lagen wat te experimenteren en je kent Angelique. Toen zij dat merkte heeft ze zich er gelijk bovenop gestort en van het een kwam het ander…” gaf Peter al het antwoord.
Ja, Paul kende Angelique maar al te goed en eerlijk gezegd had hij z’n blik al eens laten vallen op haar dochter, dat was ook zo’n mooie meid. Hij slikte. Zo zat het dus! Z’n beste vriend had het met z’n dochter gedaan en eerlijk gezegd verdacht hij hem er ook van dat hij het met Leonie deed, maar dat kon hem minder schelen, tenslotte deed hij het met Viola en was het nog niet zo lang geleden dat hij het met Karin in bed had gelegen. Die vrijheid hadden ze beide nodig. Eerlijk gezegd begreep hij het wel dat Inge dezelfde gevoelens had ontwikkeld. De appel valt tenslotte niet ver van de boom. 
Hij werd zijn  gedachten opgeschrikt toen hij Karin hoorde praten en z’n nieuwsgierigheid wekte. 
“Er is nog iets anders... dat jullie waarschijnlijk nog niet weten, maar er is een oude bekende terug…” Paul keek Karin nieuwsgierig aan.
“Caroline is in het dorp. Dat hebben we van Niels gehoord en als ik hem mag geloven, dan woont hij al bij haar”.
“Niels, Caroline…” riepen Inge en Paul tegelijkertijd.
“Ja Inge...” zei Peter tegen het meisje, “..ik denk dat je vriendje even een andere vriendin heeft gevonden”.
“Dus Caroline is terug…” zei Paul verbaasd. “Dat is lang geleden. Maar eh… Caroline... die kent Niels toch helemaal niet?”.
“Hoe het precies zit weet ik niet, maar z’n zusje Cilia vertelde me in geuren en kleuren dat Niels met haar naar bed ging en dat niet alleen. Ook Cilia en haar vriendje Frank, je weet wel de zoon van Claudia, hebben met haar in bed gelegen”.
“Cilia heeft het toch niet met Niels gedaan” zei Inge met een benepen stemmetje. Er welde een traan op in haar ooghoek.
“Voor zover ik weet niet…” zei Peter.
“En om het nou helemaal compleet te maken” ging Karin geheimzinnig lachend verder, “Peter en ik hebben met Frank en Cilia een gezellig dagje gehad en ik weet zeker dat bij nu met z’n moeder en oma tussen de lakens ligt.”
Paul en Leonie, die beiden toch heel wat gewend waren, zaten moeder en zoon met open mond aan te kijken en Inge, die nog niet helemaal bekomen was van het feit dat haar vriendje vreemd ging, hoewel ze het zelf ook had gedaan, deed niet voor haar ouders onder.
“Dus als ik het goed begrijp…” zei Paul aarzelend, “..dan zijn wij de enigen die...”
“Die nog niet betrokken zijn in het geheel...” vulde Karin aan.
Paul en Leonie keken elkaar aan en samen keken ze vervolgens naar Karin en Peter.
Inge stond op en liep onopvallend de kamer uit. Ze wilde het verdere gesprek niet horen, ondanks het feit dat ze reuze nieuwsgierig was naar wat er verder zou gaan gebeuren.
 

Viola had Niels en Cilia gevraagd om Caroline bij hen thuis uit te nodigen. De roodharige vrouw had gelijk “ja” gezegd en zat inmiddels in een brede fauteuil in de gezellige woonkamer. Ook Frank was aanwezig, hij zat naast z’n vriendinnetje op de bank.
“Als ik het goed begrepen heb, ben je al met hen naar bed geweest...” zei Viola. Haar kut was gezwollen en sopte van geilheid. Ze wist zeker dat er geen ontkomen meer aan was en ze die avond de pik van haar achterneefje in haar kut zou krijgen en ze van het kutje van het jonge meisje zou mogen snoepen en de jonge vrouw en die andere jonge knul zouden zich ook niet kunnen ontrekken aan de orgie die ze voor ogen had.
De oudere vrouw ging op de leuning van de fauteuil van Caroline zitten. Ze sloeg haar arm om haar schouders en trok de jonge vrouw tegen zich aan. Caroline hief haar gezicht naar Viola op en als vanzelf gleden hun lippen tegen elkaar en verzonken ze in een hete kus.
Alsof ze op dat moment gewacht had, boog het jonge meisje zich naar Frank en zoog zijn kus op. Gelijktijdig gleden haar handen over z’n dijen en gulp. Ze opende z’n broek en nam z’n stijve pik in haar hand en begon hem langzaam af te rukken.
Niels, die recht tegenover Caroline en z’n tante zat, keek naar de benen van z’n seksvriendin en loerde naar haar dijen. Hij wreef over de dikke bult in z’n broek toen hij zag dat tante Viola, zonder zich te generen, haar hand onder het rokje van Caroline liet glijden en linea recta haar onderlijf omvatte en deze begon te kneden.
“Hm ja, ja...” kermde Caroline. De slanke vingers van de oudere vrouw openden haar schaamlippen en drongen haar schede binnen. Het ragfijne, dunne slipje vormde geen enkel beletsel om bij haar binnen te dringen. Ze zoog de geile tastende tong van de vrouw op en nam deze zo diep mogelijk in haar mond om deze, als ware het een lul, die ze overigens net zo graag in haar mond had willen hebben, te pijpen. De oudere vrouw kwam omhoog en trok haar hand onder het korte, strakke rokje vandaan. Caroline reageerde teleurgesteld en volgde tegelijkertijd de verbaasde blik van Viola.
Op de bank was er geen houden meer aan. Cilia stond voorovergebogen met de pik van Frank diep in haar keel. Haar rokje was geheel omhoog geschoven en zat opgefrommeld rond haar middel. Haar ronde billetjes staken omhoog en tussen haar licht gespreide benen was duidelijk te zien dat Frank z’n vingers in haar kutje had.
Zonder goed te weten wat ze zou moeten doen, deed Viola aarzelend een stap in de richting van haar achternichtje en haar vriendje.
Van die gelegenheid maakte Niels gebruik. Hij kwam omhoog uit z’n stoel en snelde naar Caroline, die half onderuit gezakt, met haar rokje half opgetrokken begerig naar het schouwspel zat te kijken. Hij viel op z’n knieën voor haar neer en schoof z’n hand in haar rok. Hij voelde aan de vochtige stof van het slipje, deed het kruisje opzij en drong met twee vingers bij haar naar binnen. Met zijn duim rolde hij haar kittelaar heen en weer.
Caroline kreunde hard en nam het hoofd van Niels in beide handen en duwde z’n mond in de richting van haar kruis. Ze spreidde haastig haar benen. De stretch stof van haar rok rekte gemakkelijk mee. Ze legde haar slanke benen over z’n schouders en bood hem haar gloeiende onderlijf in al haar glorie aan. Opgewonden perste Niels z’n lippen op het vochtige slipje en nam het vochtige kruis tussen z’n tanden. Hij gaf een ruk en het niemendalletje scheurde als een vloeipapiertje open. Genietend perste hij z’n lippen op de hem al zo bekende schaamlippen en drong met z’n tong zo ver hij maar kon naar binnen. 
“Oh, oh...  ik kom al...” kermde ze met opeen geklemde kaken. Met z’n tong diep in haar schede en z’n neus gedrukt tegen haar klitje, voelde ze de hete bliksem door haar lijf sidderen. Ze klemde haar dijen om z’n hoofd en duwde haar onderlijf tegen z’n martelende gezicht.
“Oh... wat lekker” kreunde ze zacht, toen haar orgasme een beetje tot rust was gekomen. 
Niels maakte zich los uit de omknelling en keek haar met een van vocht glinsterend gezicht trots aan. 
Caroline glimlachte. “Ja, jij bent nu aan de beurt, kijk maar eens hoe je zusje al bezig is”. 
Inderdaad had Cilia er geen gras over laten groeien. Ze had zich schrijlings op Frank gezet en z’n dik gepijpte pik was makkelijk in haar kutje gegleden. Ze wipte op en neer en genoot van de strelingen die de dikke pik aan haar onderlijf gaf.
Viola had niet meer geweten wat ze moest doen, maar toen het meisje op haar vriendje klom was ze naast Frank op de bank gaan zitten. Ze maakte de knopen aan de voorzijde van haar jurk open en toonde haar lingerie. De halve beha ondersteunde haar massieve borsten en perste ze tegen elkaar maar liet de bovenkant en de tepels helemaal bloot. Een slipje had ze maar niet aangedaan en kutje was duidelijk zichtbaar, ondanks de jarretelgordel die haar naturelkleurige kousen omhoog hield. Ze nam de hand van Frank en bracht die naar haar buik. De jongen liet met tegenzin de dij van z n vriendinnetje los maar legde z’n hand op het lichtbehaarde onderlijf van tante Viola. De oudere vrouw draaide zich om en ging op haar knieën zitten. Frank kon nu beter bij het gloeiende kutje komen. Hij streelde de gezwollen schaamlippen en drong toen pardoes met z’n middelvinger haar kutje binnen. Ondertussen had Caroline de broek van Niels losgemaakt en stak z’n stijve lid in haar zuigende mond. 
Op dat moment kwamen Paul, Leonie en Inge de woonkamer binnen. Met stomme verbazing keek het gezinnetje naar de orgie die zich voor hun ogen afspeelde. 
“Inge” riep Niels geschrokken.
“Niels?” zei het meisje tegelijkertijd verbaast.
“Caroline, ik had al gehoord dat je er weer was…” zei Leonie geamuseerd.
“Viola, wat is hier aan de hand?…” wierp Paul z’n tante verbaasd lachend toe.
“Waar lijkt het op…” repliceerde de vrouw gevat, “kom hier jongen, het wordt hoog tijd dat er weer eens wat leuks gebeurt in dit huis”.
Paul keek z’n vrouw en dochter aan. Leonie fronste haar wenkbrauwen en begon haast automatisch de knoopjes van haar blouse los te maken. 
Inge keek nog eens rond. “Mag ik Nathalie en Angelique bellen en vragen of ze ook komen?” vroeg het grietje zonder gêne. 
Paul keek haar gefronst aan.
“Denk je niet dat er dan niet wat veel vrouwen zijn?” vroeg Leonie serieus. Ze had inmiddels haar blouse al open en begon aan de rits van haar korte lederen rokje.
“Maar... maar vrouwen ku… kunnen toch ook me… met elkaar...” hakkelde het meisje. Ze dacht daarbij terug aan die heerlijke nacht met Nathalie en haar moeder, die nacht zou ze best nog wel een keer over willen doen. Dat Peter er bij was geweest en haar van haar maagdelijkheid had beroofd, tenminste met een echte pik, was voor haar eigenlijk maar bijzaak. Het meisje keek begerig naar de roodharige vrouw die de pik van haar neefje en tevens vriendje streelde, vervolgens keek ze naar Cilia, die ongegeneerd op en neer zat te wippen op de pik van Frank en vervolgens naar tante Viola die haar de meest verwachtingsvolle glimlach toonde en daarnaast haar halfnaakte lijf. Ze zag haar moeder uit haar rok stappen en haar blouse uittrekken en haar heupwiegend naar Caroline lopen, onderwijl haar beha weggooiend en haar slipje afstropend. Ze zag dat haar moeder de pik van Niels in haar hand nam en haar mond op de lippen van de roodharige vrouw perste.
Viola was razendsnel naast Paul en Inge komen staan. “Kom maar schatje... als je wilt tenminste... kom maar met tantetje mee” fleemde de oudere vrouw. 
“Viola...” probeerde Paul nog, maar hij wist dat het te laat was. Hij zag z’n dochter gewillig in de amen van Viola verdwijnen en hem restte niets anders dan het voorbeeld van z’n vrouw te volgen. In no-time stond hij poedelnaakt en hield z’n erectie veer de mond van Cilia.
Het meisje keek even verschrikt op, maar geroutineerd als ze inmiddels was, hapte ze de pik voor de grootste helft in haar mond, onderwijl gewoon doorneukend op de pik van Frank, alsof er niet aan de hand was.
Frank kreunde opgewonden en liet z’n zaad de vrije loop. Teleurgesteld stapte Cilia van hem af, maar liet de pik van Ome Paul geen moment los.
“Kom meisje... laat Ome Paul je maar eens neuken” gromde hij.
Cilia stekte zich uit op het vloerkleed en Paul drong vlot bij haar binnen. Jemig, wat was dit een heerlijk kind. Hij keek naar de naturelkleurige nylons aan haar benen en de hoge hakschoenen met een bandje over de wreef. Dat zo’n jong meisje dat nu nog droeg? vroeg hij zich af, hij wist toen nog niet dat Cilia de lingerie en de schoenen van Caroline had geleend. Toevallig hadden ze dezelfde maat. Hij drong diep in de glibberige kut en liet zich op haar zakken. Met z’n handen onder haar billen begon hij in haar te pompen.
“Ja, ja... lekker” kermde het meisje, “oh, oh oom Paul wat kan u lekker neuken”.
Vanuit de omhelzing van tante Viola keek Inge naar haar vader en haar nichtje. Hete scheuten gingen door haar heen. Viola voelde het. De oudere vrouw had de jeans van het meisje uitgetrokken en zat met haar vingers met het kutje van het meisje te spelen.
“Oh ja lekker...” kreunde Inge toen ze de slanke vingers van haar oudtante bij haar binnen voelde dringen.
Viola ging met haar andere hand het decolleté van het strakke naveltruitje van haar achternichtje binnen en voelde aan het stevige vlees van haar borsten. Haar spitse vingers passeerden het behaatje en zochten de tepel. Ze rolde de harde kers tussen haar vingers, ondertussen met twee vingers in en uit het malse kutje pompend.
“Oh tante Viola...” kermde het meisje, “wat doet u lekker..”
“Hm, hm…” hijgde de oudere vrouw beamend, “heb je het al eens eerder met een andere vrouw gedaan?”
Inge knikte.
Van opwinding begon Viola haar steviger te vingeren en bewerkte met haar duim haar opgezette kittelaar. “Hier pak mij ook maar, streel me…” zei de oudere vrouw en tegelijkertijd duwde ze haar weelderige boezem in de richting van het meisje.
Inge streelde haar dijen en vond al snel de zojuist weer gladgeschoren schaamlippen van de tante van haar vader. De vochtige warmte wond haar op en al snel drongen haar vingers naar binnen.
Paul lag genietend te pompen op z’n nichtje. Hij dacht onwillekeurig terug aan de eerste keer dat hij bij zijn zusje naar binnen was gedrongen. Het was op een avond voor kerstmis dat hij met een oom en tante, waar Lucinda op kamers woonde, en met Karla, hun moeder, pakjes van onder de kerstboom uitdeelde. Het waren allerlei dingen uit de seksshop en lingerie. Naarmate de avond vorderde was de opwinding toegenomen en nadat hij eerst tante Monique had mogen neuken, had hij Lucinda op de grond gelegd en was bij haar binnen gedrongen. (lees Dorp deel 1 Paul en deel 2 Lucinda)
Hij keek in het gezichtje van het meisje onder hem en zag de overeenkomst tussen haar en Lucinda. Hij begon harder te stoten. Dit meisje was precies haar moeder. Paul ging in z’n gedachten weer zo kleine twintig jaar terug. Hij zag Lucinda voor zich. Ze had toen ook nylons aan, die waren onder de kerstboom vandaan gekomen, oh wat was hij daar toen geil van geworden. 
In de verte hoorde hij Cilia kermen. “oh oom Paul, wat lekker, wat hebt u een lekker dikke lul, oh ga dieper... zo ja lekker ooocchhhhh... aauieee...”
Paul voelde het malse kutje om z’n pik trekken en hard knijpen.
“Oh, oh ik kom...” gilde Cilia nu luid.
Zonder dat Paul er iets tegen kon doen had de dochter van zijn overleden zuster z’n pik uit haar kutje geknepen en klemde ze haar dijen tegen elkaar om op die manier haar orgasme heter te voelen. 
Hoewel teleurgesteld, grinnikte Paul. Dit meisje was precies hetzelfde als haar moeder. Hij dacht terug aan de heftige orgasmen die Lucinda altijd had en dat er altijd overvloedig kutsap uit haar kutje spoot. 
Cilia kwam weer wat bij en opende haar dijen. Paul zag haar natte dijen en hoe het kutsap een natte plek op de vloerbedekking vormde. Het grietje keek hem met glinsterende ogen aan en strekte haar hand uit naar z’n stijve lul. Ze trok hem naar voren en sloot haar lippen om de dikke eikel en begon op een fantastische manier te zuigen. 
Ondertussen had Niels z’n pik in de kut van tante Leonie gestoken. Hij stond achter haar met z’n handen op haar heupen en stootte stevig toe en Leonie had haar gezicht in het kruis van Caroline geduwd en likte de spleet en het harde knobbeltje.
Caroline gilde het uit van genot. Ze kromde haar lichaam en danste op en neer in de stoel. 
Inge keek op uit de omstrengeling met Viola en zag haar vriendje met haar moeder neuken. Ze vond het opwindend, maar wat haar meer opwond was het feit dat haar moeder er niet vies van was een vrouw lekker te beffen. Hete scheuten gingen door haar heen. 
Viola volgde haar blik en liet zich vervolgens voor het meisje neerzakken en perste haar lippen op haar vochtige poesje en begon te likken.
Ondertussen was Frank weer ontwaakt uit z’n roes van het klaar komen. Hij keek naar het tafereel naast hem en zag de begerige blik van Inge. Hij ging op de zitting van de bank staan en hield het meisje z’n alweer halfharde pik voor. Met gesloten ogen hapte ze toe. In gedachten liet hij de afgelopen dagen de revue passeren; eerst samen met Cilia bij Karin en Peter, oh wat kon die vrouw lekker neuken. Vervolgens met Cilia bij Caroline, die het met Niels deed. Hm, dat was ook lekker geweest en daarna had hij z’n moeder en z’n Oma geneukt en nu had hij z’n pik in de mond van vrouw nummer zes, en als hij zo rondkeek zouden zeven en acht die avond nog volgen. Hij dacht daarbij aan Viola en aan Leonie.
Hij voegde de daad bij z’n gedachten en trok z’n pik uit de mond van Inge en nam op z’n knieën plaats achter Viola. Gewillig kwam de oudere vrouw omhoog en spreidde haar dijen. Frank ramde z’n inmiddels weer stijf gepijpte pik in haar dampende kut en begon te neuken.
Paul voelde het zaad in z’n ballen koken, veroorzaakt door het heerlijke zuigwerk van Cilia. Hij wilde echter een orgasme voorkomen en duwde het meisje van zich af.
“Kom...” zei hij en ging rechtop staan. Cilia keek hem nieuwsgierig aan en volgde hem in de richting van het triootje tussen Niels, Leonie en Caroline.
Paul ging naast z’n vrouw zitten en bracht z’n vingers op de plaats waar de tong van Leonie nog aan het nalikken was.
Leonie kwam overeind en keek naar de zwiepende pik van haar man die uit z’n onderbuik recht naar voren stak. Ze maakte plaats en gaf hiermee Paul de gelegenheid z’n pik in de nog trekkende kut van Caroline te steken. Paul begon langzaam te bewegen en Caroline strekte haar amen uit naar Cilia. Het meisje nestelde zich in de amen van de roodharige vrouw en kuste haar vol op de mond. Leonie omvatte met een hand de ballen van haar man en met haar andere hand streelde ze de ronde billen van Cilia en gleed met haar vingers tussen haar dijen. Ze draaide zich om zodat de pik van Niels uit haar kut floepte en ging op haar rug liggen met haar hoofd tussen de dijen van haar nichtje. Ze spreidde haar benen en Niels ging er tussen zitten en ramde z’n pik weer in haar spleet.
Oh heerlijk, dacht Leonie, ik ben met broer en zus bezig. Ze dacht terug aan die keer dat ze met Paul en z’n zusje Lucinda in bed had gelegen wat het moment was geweest dat ze voor het eerst in haar leven getuige was geweest van incest. Paul was toen bovenop Lucinda geklommen en had z’n pik in haar gedreven. Dat daarna haar vader, de voorname notaris, ook met haar neukte was een logisch gevolg van alle dingen die zich lang geleden afspeelden.
Ze keek van tussen de dijen van Cilia naar Niels. Geluidloos maakte ze met haar lippen de woorden. “Wil je niet met haar neuken?”
Niels keek naar z’n geile tante en vervolgens naar de ronde billen en heerlijke dijen van z’n zusje. Hij realiseerde zich dat Cilia hem had opgewonden toen ze met Frank lag te neuken, de eerste keer dat ze bij Caroline was gekomen. Zij had toen gedacht dat het niet nodig was incest te plegen, hij had tenslotte Caroline en daar had hij meer dan genoeg aan. Nu lag hij met Leonie te neuken, dus waarom zou hij z’n zusje neuken, terwijl ook z’n vriendinnetje Inge er nog was.
Hij schudde zijn hoofd en trok tegelijkertijd z’n pik terug. Hij liep in trance in de richting van Frank, Viola en Inge. Hij verzocht zijn vriend aan de kant te gaan. 
Frank trok Viola omhoog en legde haar op haar rug op het vloerkleed en ramde z’n pik weer in haar.
Niels keek naar het blote kutje van z’n vriendinnichtje en vervolgens naar haar blote borsten die inmiddels uit de cups van haar beha waren. Hij zag hoe ze hem verlegen aan keek. 
“Mag ik?” vroeg de jongen bedeesd.
Inge knikte en Niels nam naast haar plaats op de bank. Het meisje draaide zich naar hem toe en als vanzelf raakten hun lippen elkaar.
Inge nam zelf het initiatief en nam z’n halfstijve pik in haar koele hand en begon hem ritmisch te strelen. Hierdoor aangemoedigd streelde Frank haar borsten om vervolgens af te dalen naar haar onderlijf. Gewillig spreidde Inge haar dijen en liet hem toe tot haar intimiteit. Hij streelde haar gezwollen schaamlippen en drong met een vinger in haar vochtige helte.
“Oh Niels...” kermde Inge, “..wat heb ik hier naar verlangd. Kom man, neuk me…”. 
Niels keek verwonderd naar z’n nichtje.
Ze knikte.
“Toe maar... steek ‘m er maar in, maar niet in me spuiten... dat kan nog niet”.
Als een duveltje uit een doosje stond ineens Leonie naast hen. Ze had in de gaten gehad wat er gebeurde en wilde haar dochter behoeden voor ongelukken. Ze reikte Niels een condoom aan, die hij gretig om z’n pik rolde. Leonie bleef staan kijken hoe de jongen, die haarzelf zo-even nog genaaid had, nu z’n pik in het jonge spleetje van haar dochter dreef.
Geholpen door het vochtige kutje en het glijmiddel van het condoom gleed hij makkelijk in haar en begon te pompen. Onderwijl streelde Niels de benen van Leonie van haar enkels tot de boorden van haar antracietkleurige nylons en streelde met z’n andere hand de tepels van Inge.
Inge keek naar haar moeder. De volwassen vrouw streelde haar eigen borsten en haar haarloze onderbuik. Ze stond zwaar te hijgen van de opwinding nu ze zag dat haar dochter genaaid werd. Ze liet zich op haar knieën zakken tussen Niels en Frank in en omvatte van beide jongens hun ballen en streelde deze om en passant ook haar vingers over de kutjes te laten glijden die door de jongens geneukt werden.
Aan de andere kant van de zithoek neukte Paul nu omstebeurt Caroline en Cilia terwijl hij naar z’n dochter keek die geneukt werd. Hij schudde z’n hoofd, maar hij raakte er zo opgewonden van dat hij met krachtige stralen z’n zaad in de kut van Caroline deponeerde.
Niels kon het ook niet meer houden en vulde het condoom met z’n zaad. Hij liet zich op Inge vallen en perste z’n mond op de hare en ging wild hijgend over in een ferme hete zoenpartij.
Leonie klopte hem goedkeurend op z’n rug om zich vervolgens te wijden aan het geneuk van Viola met Frank. Ze ging naast het stel liggen met haar ene hand nog steeds om de ballen van de jongen en met haar lippen om de tepels van Viola. Frank die al eerder was klaargekomen lag te genieten van de strelingen over z’n ballen en realiseerde zich dan dat de vrouw die naast hem lag, nog niet door hem geneukt was. Hij trok razendsnel z’n erectie uit de flamoes van Viola en bracht deze in de natte grot van Leonie. Hoewel ze hierdoor overvallen werd nam ze onmiddellijk het tempo van de neukende jongen ever.
“Ja Frank... neuk me... oh jongen toch...  Naai me, neuk me door de vloer...  Ja, ja lekker... ga door.” 
Frank had al veel geleerd van de lessen van z’n Oma en moeder en liet zich niet van de wijs brengen door de aanmoedigende kreten van Leonie. In een stevig tempo ramde hij z’n erectie in de spartelende vrouw en verzette z’n zinnen een beetje door z’n gezicht in de schaamspleet van Viola die nog wijdbeens naast hem lag te drukken en aan haar genotknobbeltje te knabbelen.
De oudere vrouw kwam klaar zonder enig geluid te maken. Met open mond kromde ze haar rug en stootte haar bekken tegen het gezicht van Frank en liet zich vervolgens voldaan plat op haar rug zakken.
Frank streelde haar benen en duwde ze vervolgens omhoog zodat de enkels van Leonie op z’n schouders kwamen te liggen. Leonie keek verlekkerd naar de zwaar transpirerende jongen die nu boven haar uit torende.
“Oh Frank... je hebt een lekkere lul...” kermde ze “…heb je al veel geneukt... ja zeker?” 
“Jij bent het zevende kutje dat ik neuk”, hijgde hij, “nummer acht is dat geile dochtertje van je”. 
“Zo zeg, wie heb je dan nog meer gehad?” vroeg Leonie nieuwsgierig.
“Viola, dat heb je net gezien en Cilia en Caroline” hijgde hij.
“Dat zijn er met mij er bij vier” telde Leonie mee terwijl ze haar benen liet zakken en om z’n heupen sloeg.
“Ja en Karin en…” hijgde hij terwijl hij z’n orgasme naar boven veelde borrelen.
“En?”
“M’n moeder en oma Jeanette...” kermde hij en spoot z’n zaad in haar.
“Zo, dus je neukt thuis ook al...” fluisterde Leonie het zaad in haar kut opvangend.
“Ja… geweldig...” hij gaf een laatste stoot en liet zich op haar zakken.
Paul zat tussen Viola en Caroline op de bank. Op de vloer met hun rug tegen een fauteuil zat Niels tussen Inge en haar moeder en Frank zat met Cilia op schoot in de andere stoel.
Inge kon haar handen niet van Niels afhouden. Ze streelde onophoudelijk z’n buik en borst en raakte af en toe z’n pik aan. Leonie liet ook haar handen over het gespierde jongenslijf glijden en botste regelmatig tegen de vingers van haar dochter aan.

 

“Oh mam… wat lekker...” zei het meisje terwijl hun vingers zich in elkaar strengelden. Leonie bracht de hand van haar dochter naar haar borsten en drukte ze op de tepels. Het meisje begon haar moeder zacht te strelen.
Niels keek eens rond. Hij had Frank machoachtig horen praten over z’n veroveringen. Hij had het dus al met zeven vrouwen gedaan. Hij dacht eens na en realiseerde zich dat hij het alleen nog maar met Caroline en met Leonie en Inge had gedaan. Hij moest dus nog met vier vrouwen neuken wilde hij Frank evenaren. Hij keek rond, Cilia, ja maar dat was z’n zusje, Viola, hm… maar dat was z’n tante en tevens pleegmoeder. Maar had hij Frank niet horen zeggen dat hij het met z’n eigen moeder en met z’n oma had gedaan? Z’n pik zwol op bij die gedachte en de aanraking van de koele hand van Leonie. De hete vrouw had gezien dat Niels prettige gedachten had en dat z’n pik aan het groeien was. Ze was op haar knieën gaan zitten opdat Inge beter bij haar borsten kon komen en zijzelf bij het prille kutje van haar dochter. Ze had een vinger in haar grotje en met haar andere hand streelde ze de erectie van Niels. 
“Waar denk je aan?” fluisterde ze hem in z’n oor,  “wil je soms met je zusje...”
Hij schudde bijna opvallend van nee.
“kijk Niels... ik doe het ook bij mijn dochter...”
Niels keek naar de hand van Leonie die het onderlijf van Inge streelde.
“Hm... maar zij doet het toch ook niet met haar broertje” fluisterde hij terug.
“Maar Frank heeft daarnet toch ook met Inge geneukt en hij heeft mij verteld dat hij het ook met z’n moeder doet”.
Het zweet brak de jongen uit. Hij stond op.
“Ik ga douchen” zei hij.
Viola zag haar achterneefje weglopen. Goh, ze had lekker geneukt en ze was lekker klaargekomen. Maar ze had nog geen zaad naar binnen gehad en ze was enorm spermazuchtig en had behoefte aan zaad in haar kut of mond, dat kon haar niet zoveel schelen. Ze kon zich natuurlijk door haar neefje laten neuken. Paul zou best nog een keer kunnen, maar Niels... ze had zich zo verheugd op z’n jongenspik. Ze liep snel achter hem aan en op de trap naar de bovenverdieping kwam ze hem achterop. “Niels... wat ga je nu doen?” vroeg ze.
“douchen”
“Zal ik je wassen...” zei Viola.
“Als je wilt...” antwoordde Niels zo nonchalant mogelijk.
Even later stroomde het water over hun naakte lijven en zeepte Viola de rug van de jongen in. Ze spraken niet tegen elkaar, ook niet toen Viola z’n pik in haar hand nam en langdurig inzeepte en masseerde totdat hij stijf rechtop stond. De oudere vrouw draaide hem de rug toe en liet zich door hem inzepen. Ze tastte naar achteren en wreef de eikel tegen haar billen en langzaam maar zeker boog ze zich voorover en bracht de eikel voor haar kutmond. Als vanzelf gleed hij naar binnen en begon te stoten. Ze draaide met haar heupen en voelde de enorme erectie diep in haar. Ze hoorde hem kreunen en voelde dan z’n zaad bij haar binnendringen. Ze liet de spuitende pik uit haar glippen en draaide zich naar hem om en nam zijn pik in haar mond. Ze zoog hem helemaal schoon.
Wat later liepen ze naakt, hand in hand de woonkamer weer binnen. Leonie en Inge lagen in negenenzestig positie op de vloer en likten elkaars kutjes uit.
Paul had Caroline op schoot. De roodharige had haar benen over elkaar geslagen en wipte met de pik van Paul diep in haar verlekkerd op en neer.
Cilia had naar haar oom en Caroline gekeken en hetzelfde gedaan, nadat ze de pik van Frank weer stijf had gemaakt. Ook zij zat met een verheerlijkte blik in haar ogen op en neer te wippen.
Ze schrok even toen Viola en Niels hand in hand de kamer binnen kwamen. Ze had wel gedacht dat die twee boven met elkaar hadden gevrijd. Ze was wel verbaasd dat Niels haar z’n pik voor hield, maar na een goedkeurend knikje van Viola nam ze ‘m in haar hand en zag ‘m groeien. Viola boog zich voorover en drukte een kusje op de eikel en perste haar lippen vervolgens op de verbaasde mond van haar nichtje.
“Pijp hem  maar...” moedigde Viola het meisje aan.
Cilia vond het wel lekker door twee pikken te worden verwend, dat had ze wel ervaren toen ze met Peter en Frank aan het vrijen was. Dus, zei het met enige schroom, hapte ze de pik van haar broer in haar mond en begon te pijpen.
“Kijk...” zei Leonie tegen haar dochter. Ze had gevolgd wat er gebeurde tussen Cilia en Niels. 
Inge wurmde haar hoofd tussen de dijen van haar moeder vandaan en keek naar haar neef en nicht. “Oh mam... nu heeft bij z’n pik alweer in een ander..”
“Ja maar moet je kijken in wie…”
“Hij doet het met z’n zuster...” drong het langzaam tot het meisje door.
“Ja...” zei Viola, die zich naast moeder en dochter op de vloer liet zakken, “..en daarnet heeft hij het met mij gedaan. Het wordt weer een geweldige tijd”.
Leonie omhelsde de oudere vrouw en drukte een paar dikke zoenen op beide wangen.
“Dat denk ik ook... kijk maar eens hier... naar dit geile meisje die daarnet haar moeder zo lekker heeft laten klaarkomen”.
Trots kwam Inge omhoog en drukte zich tegen de warme vrouwenlijven aan. Ze voelde zich geweldig. Ondertussen had Paul z’n pik uit de kut van Caroline getrokken en had z’n eikel in het boord van haar nylonkous gestoken en deponeerde daar z’n lading zaad. Caroline wreef het witte goedje uit over haar kousen en streelde de eikel door het nylon heen.
Frank trok z’n pik uit het kutje van Cilia en wurmde zich onder z’n vriendin uit.
“Mag ik nummertje acht maken...” zei hij grappig tegen Inge.
Het meisje liep op blote voeten achter hem aan en ging naast Caroline en haar vader op de bank zitten. Zonder omhaal ramde Frank z’n pik in het prille meisjeskutje en begon te neuken.
Niels snoof diep toen hij met z’n vingers de nu lege maar openstaande kut van z’n zuster bevoelde. Hij wilde haar nu neuken en trok z’n pik uit haar zuigende mond, legde haar gladde benen om z’n heupen en duwde de eikel naar binnen.
Aangemoedigd door de ouderen neukten de jongelui zich naar een orgasme, waarbij de bezorgde Leonie nog snel een kapotje om de lul van Frank had gerold.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen