Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Dorp 5, de jeugd 8 (slot
Hier het slot van “de Jeugd van tegenwoordig” van het vijfde deel van de geile familiesoap “Dorp op hoge hakken”

Met knikkende knieën liep Niels tussen Viola en zijn zuster Cilia naar de slaapkamer van z’n oudtante. De vrouw was reuze geil geworden toen ze haar neefje en nichtje met elkaar bezig had gezien. Ook het feit dat Inge zich heerlijk door Frank had laten neuken had haar mateloos opgewonden.
Inmiddels waren Frank en Inge met Leonie en Paul meegegaan. Paul zou Frank thuis afzetten. 
Caroline was na haar zoveelste orgasme op de bank in slaap gevallen en de zorgzame Viola had haar nog even ondergedekt omdat het zo bloot toch wel een beetje fris was.

Niels wilde eigenlijk niets liever dan bij Caroline kruipen om lekker tegen haar aan de slaap te slapen waar hij zo behoefte aan had. Hij was die avond al vier keer klaargekomen en eigenlijk was hij jaloers op Frank die vijf orgasmen had weten te produceren, maar hij was ook bekaf
“Zo... ga maar lekker liggen…” zei de hete vrouw, “dan zullen wij je eens even verwennen.” 
Cilia genoot altijd van een goede portie seks. Ze realiseerde zich best dat ze pas vijf dagen ervaring had en inmiddels al vier verschillende lullen in zich had gehad, die van Frank natuurlijk en dan dat geile avondje met Peter en z’n moeder en dan vanavond die van Oom Paul en tenslotte de stijve lul van Niels. Ze keek opgewonden naar de pik van haar broer, die slap op z’n bovenbeen lag. 
Viola boog zich naar voren en kwam op haar knieën op het bed zitten. Ze drukte kleine kusjes op de borst, buik en vervolgens op de halfslappe lul van haar achterneefje. Met kleine schokjes kwam er weer leven in z’n neukstok. Zichzelf opzwepend dat hij makkelijk nog wel een keer kon spuiten en daarmee in ieder geval gelijk kon komen met Frank keek hij begerig naar de neerhangende tieten van z’n tante en vervolgens naar de stevige borsten van z’n zusje. Hm, wat hij haar lekker geneukt, ze had zo zo’n lekker strak kutje, nog strakker dan die heerlijke geile kut van Caroline. Hij had genoten van het jonge grietje toen hij haar gymnastische lijf had dubbelgevouwen en haar in alle standjes die hij maar kon bedenken had geneukt totdat haar trekkende kut z’n pik had leeg gemolken. Hij wilde nog wel een keer met haar en met Viola ook trouwens en wat te denken van Tante Leonie. Heimelijk had hij zich vaak afgerukt met de gedachte aan die geile vrouw, aan haar lange benen en haar heerlijke borsten. Hij fantaseerde dikwijls over haar en die avond had hij haar sexy naakt gezien en hij had haar mogen neuken en die geile vrouw had hem verleid haar dochter te naaien en vervolgens zijn zuster, hm, hij strekte z’n arm uit en streelde de heerlijke vleesbollen van Viola, en zijn andere hand gleed via de benen van Cilia, die nog naast het bed stond, naar haar onderlijf. Een vinger gleed bij haar naar binnen. 
“Zo je bent al weer lekker stijf...” zei Viola, “wil je alweer neuken?”
Niels kreunde een bevestiging.
“Wie wil je eerst...  Cilia of mij...”
“Neuk eerst Viola” haastte Cilia zich te zeggen, “dan kan je daarna de hele nacht met mij.” 
“Zo jongedame... je hebt de smaak te pakken” lachte Viola. Ze ging op haar rug liggen en opende haar benen. “Kom maar jongen... neuk me maar lekker... heerlijk in bed... dat is beter dan in de badkamer... kom met die heerlijke pik van je..”
Niels ging tussen haar gespreide benen zitten en hield de kop van z’n pik voor de kutingang. Plagend streek hij met z’n eikel over de onbehaarde schaamlippen en over haar opgezette kittelaar. Plots ramde hij z’n paal diep in de kut.
“Oh... jongen toch...” kermde Viola verrast door de plotselinge penetratie, “kom op me liggen en neuk me... ohh, ohh heerlijk...  Wat heb je een fijne lul...  Ja neuk me... neuk me goed... ja lekker diep.” 
Niels legde z’n handen onder haar billen en trok haar onderlijf iets omhoog. Vervolgens begon hij, met z’n volle gewicht op haar liggend, met lange halen te neuken.
Cilia keek met grote ogen toe. Ze had natuurlijk allang andere mensen zien neuken, maar dan werd ze zelf ook altijd geneukt. Nu zag ze een echte neukpartij. Ze bracht beide handen naar haar onderlijf en streelde zichzelf. Vocht vermengd met het zaad van eerder die avond druppelde naar buiten en maakte haar handen drijfnat. Ze likte haar vingers af en toen ze al het vocht niet meer kon verwerken, trok ze haar ogen van het neukende stel, op zoek naar iets om haar kutje mee schoon te vegen. Maar het hoefde al niet meer. Caroline nam voor haar plaats en perste haar mond op haar onderlijf. De roodharige vrouw was volkomen verkwikt uit een korte diepe slaap ontwaakt en was op zoek gegaan naar seks. Ze had heel even in de deuropening naar het tafereel op bed gekeken en gezien dat haar hulp hard nodig was. Ze draaide het jonge grietje op haar rug en duwde haar mond op het malse, sappige kutje. Cilia lag op het bed met haar benen over de rand en was met haar krullen op de billen van haar naaiende broer komen te liggen. Ze stootte haar onderlijf tegen de beffende mond van Caroline aan. Haar lijf draaide en danste tot haar hoofd terechtkwam in de knieholten van Niels. Viola trok haar been op en strekte deze daarna weer uit, zodat deze over de borsten van haar nichtje kwam te liggen. Het meisje kon tussen de licht gespreide benen van haar broer door kijken en kreeg een goed zicht op de coïtus. Ze kon de verleiding niet weerstaan en strekte haar hand uit naar de slingerende de ballen van Niels.
“Oh... oh...” kreunde de jongen, toen hij de hand om z’n ballen voelde,  “ja zusje… lekker streel me... pak me vast”.
Caroline lag ondertussen te genieten van het nog bijna maagdelijke kutje. Ze deed de korte haartjes opzij en trok de schaamlippen open. Daar lag de roze oester geheel zichtbaar voor haar. Kleine druppeltjes welden uit de vagina. Haar tong flitste. Ze likte de hele spleet en knabbelde met haar lippen aan haar klitje. Cilia schokte en nam haar hand van de ballen van Niels en bracht beide banden naar haar onderlijf. Ze trok nu zelf haar schaamlippen uit elkaar, waardoor Caroline de gelegenheid kreeg eerst een en vervolgens steeds een meer, tot er vier vingers in het nauwe neukkanaal van het meisje zaten.
Cilia kermde het uit van genot en danste nog heviger dan daarvoor op en neer op het bed.
Niels karnde z’n stijve pik in de gladde grot van Viola. Hij had wel gemerkt dat Caroline nu ook in de kamer was en zich bezig hield met Cilia. Hij wilde eigenlijk niets liever dan z’n paal in z’n zusjes kutje steken.
Viola lag hijgend onder hem en genoot met volle teugen van de stijve jongenslul. Het was zo’n tijd geleden dat ze een jonge krachtige pik in haar kut had gehad. Ze dacht terug aan die keer dat Bram haar zo fijn had geneukt. (lees dorp 3 George) Dat was kort nadat Paul en Leonie in het huwelijk waren getreden. Onwillekeurig moest ze glimlachen. Op diezelfde dag waren ook de ouders van Niels en Cilia getrouwd. Het was een geweldig feest geworden die geëindigd was in een grootse orgie. Het was kort daarna geweest dat ze het nog met jonge jongens deed maar gaandeweg was het steeds minder geworden. Ze zuchtte diep en ontspande zich. Niels keek haar aan.
“Ga je zusje maar neuken... je hebt fantastisch je best gedaan” fluisterde ze.
Niels trok z’n pik uit de kut van Viola en draaide zich om. Hij hield z’n paal voor de mond van Cilia, die hem gewillig naar binnen zoog.
Inmiddels had Caroline gezien dat Viola alleen lag. Ze trok haar hand uit het verrukkelijke kutje van Cilia en kroop naar de oudere vrouw toe. Ze legde haar hoofd op haar buik en streelde haar borsten. Niels kroop op z’n zusje. Ze hadden beiden genoeg voorspel gehad, vond hij en hij stootte z’n erectie gelijk diep in haar.
“Ja, ja...” kermde het meisje, “oh ja...  lekker diep... oh neuk me met die heerlijke dikke pik van je”. 
Zonder omhaal neukte Niels zich naar een orgasme toe.
“Oh... ja ik koommm...  Hier heb je m’n sap... Oh heerlijke nauwe kut...  Oh lekkere nylons... oh geil...” kermde hij in extase en liet z’n zaad voor de vijfde keer de vrije loop.
 

De volgende dag was het een drukte van belang. De orgies die zo links en rechts hadden plaats gevonden hadden veel losgemaakt. Het ging als een lopend vuurtje langs de betrokkenen. Dat kwam eigenlijk door Paul, die Angelique hiervan over de telefoon op de hoogte had gebracht, die op haar beurt Peter en Karin weer belde en uiteraard had Frank het in geuren en kleuren aan z’n moeder en z’n oma gemeld.
Het was een geregel van jewelste. Claudia bood aan haar café voor die avond alleen voor genodigden  te openen. Karin kreeg Nathalie op bezoek. Het meisje was eigenlijk op zoek naar Peter, maar vond het achteraf niet erg dat ze z’n moeder alleen thuis aan trof. Nadat ze in bed uitgebreid kennis hadden gemaakt, waarbij ze eikaars kutjes volkomen droog likten, hadden ze besproken dat er eigenlijk toch wel weinig mannen waren. Niet dat het ze heel erg was, vrouwen met elkaar was ook heerlijk, maar een paar mannen meer dan Paul, Peter, Niels en Frank zou toch wel fijn zijn. Tenslotte waren zij met 10 vrouwen; Angelique, Jeanette, Claudia, Leonie, Inge, Viola, Cilia, Caroline en dan Nathalie en Karin zelf nog. Dus beiden zouden er nog voor zorgen dat er een paar mannen bij kwamen. Nathalie belde twee van haar schoolvrienden, waar ze goede ervaringen mee had gehad in bed en ook voor Karin was het geen probleem twee mannen op te trommelen.
Die avond om tien uur waren allen in het café, alleen Caroline ontbrak nog, maar die had aangekondigd wat later te komen.
Ze lieten er geen gras over groeien. Toen de deuren hermetisch waren afgesloten en de ramen waren geblindeerd en de glazen tot de rand toe waren gevuld, begon het feest. Frank had z’n blik al over de vrouwen laten gaan en ontdekt dat er nog twee waren die hij nog niet aan z’n vleesdegen had gestoken. Binnen een mum van tijd zat hij naast Nathalie en schoof z’n hand onder haar rok. Een van Nathalies schoolvrienden had de avond van z’n leven, hij werd door de moeder van z’n vriendin uit z’n kleding geholpen, nadat Angelique zijn hand had genomen en op haar blote kut had gelegd.
Frank kleedde Nathalie uit en keek bewonderend naar haar mooie lijf. Hij liet z’n hand over haar benen gaan tot hij bij haar blote bovenbenen kwam en bij haar blote kutje. Ze had geeneens een slipje aan.
            Het meisje trok vaardig aan z’n pik en ging toen schrijlings op hem zitten. Trots bedacht Frank dat dit       nummer negen was en ramde z’n paal diep in haar. Viola en Jeanette hadden elkaar gevonden, ze lagen op de biljarttafel met elkaar te kroelen toen Niels bij hen kwam. Hij keek naar de rijpe kut van Jeanette en toonde haar z’n erectie. Begerig keek de vrouw er naar.
“Kom maar gauw in me...” zei ze hees en ging met gespreide benen op de rand van de tafel zitten.
Dat liet Niels zich geen tweede keer zeggen. Hij had wel gezien dat hij die avond een evenaring van het     record van Frank zou bereiken.
Paul had tot op dat moment z’n dochter Inge met geen vinger aangeraakt. Hij zag dat het meisje  door Peter van haar jurkje werd ontdaan. Een schok ging door hem heen. Zijn dochter droeg een uiterst sexy jarreteltopje met tepelopeningen en prachtige dunne transparante nylons. Z’n pik groeide pijnlijk in z’n broek.
            “Wat ziet ze er mooi uit hè...” fluisterde Leonie, die achter hem kwam staan en over z’n schouder naar hun dochter keek.
“Hm, hm…” beaamde Paul ademloos. Hij merkte niet eens dat Leonie licht stond te hijgen, vanwege de pik van een van de vrienden van Karin, die van achteren in haar kut was gestoken en nu stevig in haar in en uit ragde. Karin slikte de eerste lading sperma door. Het andere vriendje van Nathalie, was volkomen overdonderd, hij had hier niet opgerekend en verwacht een afspraakje met het geile meisje te hebben en haar wellicht die avond nog te neuken. Karin had hem verleidelijk op z’n oor gezoend en haar korte jurkje was zo dun en zo strak om haar lichaam dat hij alles goed kon zien. De vrouw had z’n stijve pik uit z’n broek gehaald en in haar mond genomen. Spontaan was hij klaar gekomen. 
Claudia had twee lullen in zich. Ze lag met haar rug op een barkruk en in haar kut ramde de lul van Jan, een van de vrienden van Karin, hard in en uit en ze had Paul naar zich toegetrokken, die nu niet alleen een stijve lul had maar ook een stijve nek omdat hij z’n ogen niet van Inge af kon houden die nu Peter zat te pijpen. Claudia zoog stevig aan de pik van Paul. Het voelde voor hem aan alsof z’n dochter zijn erectie in haar mond had.
            Cilia voegde zich bij haar vriendje, die inmiddels al aan het negenenzestigen was met Nathalie. “Neuk je me even...” smeekte ze.
Frank keek op, z’n gezicht glom van het kutvocht. Hij klom van Nathalie af en gebaarde Cilia zijn   plaats in te nemen. Cilia drukte haar, die middag kaalgeschoren, kutje op de lippen van Nathalie en wilde haar mond op het onderlijf van haar vriendin zetten. Maar daar kwam de pik van Frank en drong diep in de prachtige roze opening. Na een paar slagen trok hij hem terug en hield hem voor de mond van Cilia. Ze zoog hem heerlijk op en likte z’n eikel. 
Paul trok z’n pik uit de mond van Claudia, die hem teleurgesteld liet gaan. In trance liep hij naar Inge. Het meisje lag met licht gespreide benen op een stoel en Peter lag over haar heen gebogen en neukte haar in haar mond. Paul’s mond werd droog toen bij zag dat het stringslipje een open kruisje had. Hij zag dat de lipjes al wat vaneen weken en dat er wat vocht op parelde. Nog steeds in trance hield hij z’n pik voor het kutmondje en stootte toe. Hij zat gelijk tot de helft in het goed geoliede kutje. Hij hoorde Inge kreunen en haar onderlijf begon gewillig te draaien en trachtte hem dieper in zich te krijgen.
“Ja pap...” kermde ze. Ze hoefde niet eens te kijken wie zijn lid in haar had gestoken. Intuïtief wist ze dat haar vader bij haar binnen drong en ze vond het geweldig. Ze had op die eerste avond gezien hoe hij neukte met Cilia en ze was jaloers geweest. Gelukkig had haar moeder haar nog verwend en was Frank heerlijk bij haar binnengedrongen. Toen ze thuis waren gekomen, na die onvergetelijke orgie, had ze gehoopt dat Paul haar in zijn bed zou uitnodigen en haar heerlijk zou neuken. Onderweg naar huis had ze aan niets anders kunnen denken dan aan die enorme stijve pik van haar vader. Maar hij had haar met geen vinger aangeraakt en nadat ze lang had liggen wachten in haar eigen bed, had ze beide vuisten tegen haar kruis gedrukt en was ze een beetje klaargekomen en uiteindelijk in een onrustige slaap gevallen. De volgende dag had ze hier met Leonie over gesproken. Haar moeder had gezegd dat ze geduld moest hebben en dat het voor Paul ook niet gemakkelijk was. Hij wilde wel, maar durfde eigenlijk niet.
“Moet ik hem dan verleiden?…” had Inge gevraagd.
“Ja eigenlijk wel...” had haar moeder geantwoord. Ze waren samen naar de echtelijke slaapkamer gegaan en Leonie had haar uitgebreide sortering lingerie getoond. Ze had voor het meisje het jarreteltopje uit de verpakking genomen. Het was nog nooit gebruikt. Leonie had het gekocht om bij een bijzondere gelegenheid aan te trekken. Maar zo’n gelegenheid had zich nog niet voorgedaan. Nu was het een goed moment om haar dochter in deze verleidelijke kledij te steken. 
Verrukt had Inge het aangetrokken en aan haar moeder geshowd. Leonie had haar in haar amen genomen en haar gestreeld en gezoend. In extase waren ze op het bed gaan liggen en hadden elkaar langdurig verwend.
Toen had Leonie haar verteld dat er die avond weer een orgie zou plaatsvinden en dat, als ze dat geile pakje aan zou hebben, Paul de verleiding niet zou kunnen weerstaan. Inge had de hele tijd opgewonden om haar vader heen lopen dartelen, maar in feite had hij haar genegeerd. Ze had gezien hoe hij naar haar keek toen ze Peter begon te pijpen en ze had zijn opwinding zien toenemen toen haar jurkje van haar afgleed. Jaloers had ze gezien dat Claudia de pik van haar vader in haar mond nam en hem pijpte. Nu zat zijn pik in haar en ze zou hem nooit meer willen loslaten. “Oh pap... wat een heerlijke stijve pik heb je... oh wat gaat hij lekker diep in me... ohhhh...” kermde het meisje. 
Inmiddels was Peter van haar weggegaan op zoek naar een nieuwe verovering. 
“Oh meisje toch... wat heb ik hier naar verlangd...  En wat zie je er lekker uit...” kreunde Paul, die met z’n pik soepel in en uit het doorweekte kutje pompte. Opeens schrok hij op.
“Ben je eigenlijk wel aan de pil...” vroeg hij.
“Nee, maar dat geeft niet... ” kermde het meisje, die er niet aan moest denken dat die heerlijke pik uit haar kut zou gaan.
Leonie, had gezien wat er gebeurde en overhandigde lachend een condoom aan Paul.
“Rol jij hem er maar om” zei Paul tegen z’n vrouw.
Met vaardige hand maakte Leonie de verpakking open en toen Paul zich terug trok rolde ze het rubber om de kloppende paal.
“Zo... nu kan je weer...” lachte ze, terwijl ze met een tissue het geil van haar schaamlippen veegde. De man die haar had geneukt was al snel klaargekomen en zat nu aan de bar een drankje te drinken terwijl hij naar het gegeil om zich heen keek.
Paul stak weer diep toe en legde z’n armen om de heupen van z’n dochter en trok haar tegen zich aan en kuste haar gulzig op haar mond. Leonie streelde de benen van haar dochter die nu om Paul’s heupen waren geslagen en gleed met haar hand naar de ballen van haar man.
“Zo... lekker aan het incesten...” zei Peter grijnzend in het voorbijgaan.
“Ach... sodemieter op motherfucker” gromde Paul en stootte nog harder toe, toen hij de vinger van Leonie z’n sluitspier voelde passeren.
Op hetzelfde moment verstomde het lawaai en ging er een onverstaanbaar gemompel door het café. Midden in de ruimte stond een politieagente. Ze keek naar Paul en hij naar haar. Hij nam haar van top tot toen op. Ze droeg het politie-uniform. Een strakke rok tot op de knieën, het jasje sloot als een cocon om haar goedgebouwde lichaam en op haar hoofd een hoedje en wat het meest opviel waren de schoenen met hele hoge naaldhakken.
“Ik krijg de indruk dat hier dingen gebeuren die niet mogen” zei ze, wijzend op Paul en Inge. 
Pauls pik verschrompelde en flopte uit Inge’s grotje. Hij dacht terug aan die verschrikkelijke maanden in het huis van bewaring waar hij zo’n twintig jaar terug terecht was gekomen nadat hij was veroordeeld vanwege incest met z’n jongere zusje. Hij zag zich alweer tussen die criminelen opgesloten zitten.
De politieagente deed een paar passen in zijn richting. Hij zag de kroon en de balk op haar schouders schitteren toen ze onder een van de spaarzame lampjes doorliep. Hij slikte en keek haar ontdaan aan. Het gezicht ging schuil in de schaduw van het hoedje.
“Zo meneer...  Komt u maar met me mee” sprak de politieofficier met diepe stern.
Paul stond op en probeerde iets te zeggen, maar er kwam niets meer uit z’n mond dan een gekwelde kreun dat diep opwelde uit z’n keel. Met gesloten ogen stond hij voor de geüniformeerde vrouw en wachtte de dingen af die onvermijdelijk zouden gaan gebeuren.
Hij voelde een hand om z’n pik en deed z’n ogen open. Met haar vochtige mond half open en ogen die glinsterend onder de rand van het hoedje naar hem keken begon de vrouw hem zachtjes af te rukken. 
“Zo... nu heb ik je letterlijk en figuurlijk te pakken” zei de politievrouw.
Paul was nog steeds met te veel dingen in zijn hoofd bezig, dat het niet tot hem doordrong dat hier iets niet klopte. De koele hand begon steviger te kneden en stroopte het rubber van z’n pik. Onverwachts boog de vrouw zich voorover en nam ze zijn pik in haar mond. Terwijl Paul verbaasd was over het feit dat hij door een politiefunctionaris werd gepijpt steeg zijn onbegrip tot absolute hoogte toen hij zag dat Niels achter haar ging staan, haar rok omhoog trok en zijn stijve pik tegen haar achterste aan porde. De jongen duwde zo hard dat de vrouw naar voren werd geduwd en Paul bijna zijn evenwicht verloor. Hij trachtte zijn evenwicht te herstellen door met zijn handen de schouders van de pijpende vrouw vast te grijpen. Door deze ongecontroleerde handeling sloeg Paul het hoedje van haar hoofd. Hij keek naar beneden en ontwaarde het rode kapsel van de vrouw.
“Caroline, godverdomme...” vloekte hij hartgrondig. Hij duwde haar van zich af en trok haar omhoog
 “Gefopt...” riep Caroline lachend uit en de menigte om hem heen lachte mee, maar de meesten haalden opgelucht adem.
            “Kutwijf...” gromde Paul, die nog steeds moeite had om te bekomen van de schrik die Caroline hem had    bezorgd. 
“Schrok je?” vroeg ze geamuseerd.
“Ja, wat dacht jij dan?”
“Slecht geweten mannetje... betrapt te worden door de politie met je pik in de kut van je dochter” antwoordde ze met een lach. Haastig verontschuldigde Caroline zich daarna voor deze grap, die nooit uit de hand had kunnen lopen, maar ze had niet gedacht dat Paul en zo van zou schrikken. Ze vertelde dat ze de politieacademie had afgemaakt en vervolgens een paar keer voor langere tijd voor de politie in Parijs had gewerkt. De Franse taal beviel haar zo goed dat ze weer naar de universiteit was gegaan en Frans was gaan studeren. Ze had al een paar jaar de bevoegdheid om Frans te doceren en had nadat ze een paar maanden zonder werk was gekomen, de baan geaccepteerd die nu op de scholengemeenschap in het dorp was geboden. Ze had gehoord dat mensen in het dorp nog wisten dat ze bij de politie was geweest en toen deze grap bedacht. Achteraf had ze er een beetje spijt van. 
Paul nam haar van top tot toen op. “Ik heb altijd een voorkeur gehad voor vrouwen in uniform” zei hij, nu hij wat gekalmeerd, “ik denk dus dat ik je maar eens ga neuken met dat pakje aan”. Hij nam haar in z’n amen en scheen z’n dochter helemaal te hebben vergeten. 
Inge zat sprakeloos,  nog steeds met gespreide benen in de houding waarin Paul haar kort daarvoor had geneukt en achtergelaten. Ook Leonie was nog een beetje ontdaan van het voorval en zag dat haar man de politievrouw op tafel legde en haar rok omhoog schoof. 
Paul keek snuivend naar de lichtbruine nylons die overgingen in een iets donkerder boord en vervolgens naar de bleke dijen van de roodharige vrouw. Hij zag dat Niels makkelijk in haar door had kunnen dringen, omdat ze geen slipje droeg. Z’n pik steigerde van opwinding en als vanzelf drong hij tot de wortel binnen in de overvloedig sappige kut. Hij naaide als een bezetene, het was net alsof hij wraak wilde nemen voor het geintje wat Caroline met hem had uitgehaald. Maar hij deed de vrouw een groot plezier door haar zo hard te nemen. Hij pompte zich dan ook zonder een moment te rusten naar een eruptie toe dat tegelijk kwam met het orgasme van Caroline. 
“Hij komt zo wel bij je terug” troostte Leonie haar dochter, die mokkend toekeek hoe haar vader z’n zaad in Caroline spoot en zich vervolgens amechtig boven op de vrouw liet vallen.  
Frank had inmiddels de dochter voor de moeder gewisseld. Hij lag genietend boven op Angelique, die haar benen om z’n heupen had geslagen en hem diep in zich voelde. Hij had nu nummer tien aan zijn paal geregen en was zo trots als een pauw. Een week daarvoor had hij nog nooit geneukt en nu had hij z’n pik al in het tiende kutje. Hij werkte zich opgewonden naar een orgasme toe en loosde z’n zaad in de pulserende kut van de volwassen exotische vrouw. 
Niels was ook aan zijn opmars begonnen. Nadat hij Jeanette had geneukt, was hij even weggegaan toen hij zag dat Paul met Inge begon te neuken. Hij was als enige betrokken in het complot, dat Caroline had  beraamd, en hij had haar gewaarschuwd dat ze tevoorschijn kon komen. Caroline had zich een groot gedeelte van de dag verborgen gehouden in een van de kamertjes die boven de bar gelegen waren. Nu lag hij te kroelen met Claudia. Ze kronkelden over de vloerbedekking en de hete vrouw speelde onophoudelijk met z’n pik en ballen. Niels streelde haar schaamlippen, die nat wanen van de lading zaad die Jan even daarvoor in haar had gespoten. Toen Niels terug kwam van zijn poging om Caroline te neuken had Claudia hem vastgegrepen en mee naar de grond getrokken.
            “Kom in me Niels...” kermde ze heet. 
Dat liet hij zich geen tweede keer vragen en kroop boven op haar en duwde z’n paal bij haar naar binnen.
            “Oh... alweer zo’n lekkere jongenslul in me...  Zo lekker hard... zo geil...” zuchtte ze terwijl ze Niels diep in de ogen keek.“Kom jongen...  kus me... steek je tong in m’n mond...  Oh ja pijp mijn tong, oh heerlijk...” geilde ze tegen de stug doorneukende jongen.
Paul werd van Caroline afgetrokken door Peter.
“Ga jij eens aan de kant en laat mij dit lekkere politieagentje eens goed neuken…” gromde hij terwijl hij Paul aan de kant duwde. Met een tissue veegde hij het naar buiten druipende zaad van haar schaamlippen en stak vervolgens z’n dikke paal in haar.
Paul werd opgevangen door Leonie. Z’n vrouw had zich van haar overtollige kleding ontdaan en zette Paul in de lederen fauteuil waarin hij een tijdje terug Inge had geneukt. Het jonge meisje zat op haar knieën naast de stoel.
“Kom Inge dan pijpen wij de pik van je vader weer neukgereed. Pijp ‘m maar...” fluisterde Leonie haar         dochter toe terwijl ze de halfslappe pik op de lippen van het meisje richtte.
Aarzelend boog Inge zich over het onderlichaam van Paul en likte gebiologeerd over het slappe vel en over de half uit de voorhuid stekende eikel. Vervolgens hapte ze met gesloten ogen toe en begon gretig te zuigen. Oh wat een heerlijke pik, dacht ze, oh wat voelde dat fijn aan toen hij die avond in haar strakke kutje zat en wat voelt het lekker aan nu hij in haar mond zit. Hij moest maar zo snel mogelijk stijf worden want ze wilde neuken... Ja neuken met deze heerlijke pik. Ze werd gestoord in haar gedachten.
“Laat mij even...” zei Leonie zacht, “als hij stijf is krijg je ‘m weer in je grotje...  Hier maak het kapotje maar vast klaar, dan kan je ‘m er zo zelf omheen rollen.” Terwijl Leonie de alweer zwellende pik van haar man tussen haar lippen nam, opende Inge het pakje van het condoom. Vervolgens keek ze toe hoe haar moeder haar vader weer stijf pijpte. Leonie trok haar mond terug en het meisje rolde vliegensvlug het rubber om de vleesdegen. 
“Ga maar op hem zitten...” moedigde haar moeder haar aan, “..nee met je rug naar hem toe..”
Inge liet zich over de pik zakken een zuchtte voldaan toen hij helemaal in haar zat. Met lange, langzame halen begon ze op en neer te wippen.
Paul streelde het lijf van z’n dochter. Hij streek over de gladde stof van de jarreteltop en ging toen naar voren en omvatte haar stevige borstjes. Hij nam haar tepeltjes, die door de stof heen staken, tussen duim en wijsvinger en rolde ze net zo lang dat ze stijf rechtop stonden. Inge steunde en kreunde van genot, ten eerste vanwege die enorme paal in haar prille kutje, ten tweede vanwege dat heerlijke gevoel van haar tepels, dat helemaal naar haar buik tok en haar schede deed samentrekken en ten derde vanwege de tong van haar moeder die aan haar klitje likte.
Ondertussen liet Niels z’n zaad de vrije loop gaan. Claudia ving genietend z’n hete stralen op in haar buik en klemde haar dijen om z’n heupen om hem zo lang mogelijk diep in haar te houden. Inmiddels ging Frank op herhaling. Hij had alle tien de aanwezige vrouwen geneukt, maar hij was nog niet in allemaal klaar gekomen. Hij zag de wijd open kut van Viola, die nog nagenietend van een orgasme wat haar was bezorgd door Nathalie, die zo heerlijk aan haar kut had gelikt, op de biljarttafel lag. Hij stootte toe en begon wild te pompen.
“Oh... jongen toch...” kermde de oude vrouw, “..wat een heerlijke paal...  ja neuk maar lekker... spuit me vol... toe dan...”
Aan de bar zaten Jan en zijn vriend aan de borrel. Ze hadden nog nooit eerder zo’n groepsorgie meegemaakt. Ze keken naar de vrijende mensen in de ruimte en zagen Angelique en Claudia elkaars kutjes uitlikken en gelukzalig het sperma opdrinken dat uit hun schedes werd geperst. Jan keek meewarig naar de slappe pik van z’n vriend.
“Denk je dat jij nog een keer kan?”
De man haalde z’n schouders op en liet zich van z’n barkruk zakken en bewoog zich met Jan in zijn kielzog in de richting van de twee vrouwen.
“Hm... lullen...” zuchtte Angelique toen de twee naast hen bleven staan en razendvlug zaten de vrouwen op hun knieën en namen de slappe lullen tussen hun lippen en stelden alles in het werk om ze weer paraat te krijgen voor hun kutjes.
Paul kermde en gromde. De kut van Inge zat strak om z’n dikke lul en de tong van z’n vrouw die herhaaldelijk over z’n ballen likte, deed een nieuwe lading zaad in z’n ballen koken. Een paar tellen later spoot hij het reservoir van het condoom vol.
Het werd steeds rustiger in het café. Jan en z’n maat en nog één van de jonge jongens waren met Karin, Claudia en Angelique meegegaan naar de woning van de laatste. Het was de vrouwen niet gelukt hun pikken nog nieuw leven in te blazen, dus werd aan hen voorgesteld met hen mee te gaan en het rustig nog eens opnieuw te proberen. 
Viola had Nathalie gevraagd met haar mee te gaan om haar nog eens lekken te beffen en Frank en de ander jonge knul gingen met hen mee.
Paul zat omstrengeld door de amen van z’n twee vrouwen na te genieten van z’n orgasme en Niels had zich bij hen gevoegd. Een stukje verderop lag Caroline Cilia te beffen. De vrouw had haar politie-uniform inmiddels niet meer aan en haar lingerie zat verfomfaaid om haar lichaam. Vlak naast hen lag Peter Jeanette loom te neuken.
Caroline ging rechtop zitten en toonde haar van speeksel en kutvocht glinsterende gezicht. 
“We kunnen twee dingen doen” zei ze met dikke tong, “of we gaan naar mijn huis of we gaan hierboven naar bed, daar zijn nog wel een paar plaatsen waar we verder kunnen spelen.”
“Gaan jullie maar vast naar boven” zei Leonie gedecideerd, “dan ruimen Niels en ik het hier vast op, of niet Niels?”
De jongen keek zijn tante met glinsterende ogen aan, ja met haar wilde hij wel opruimen.

 

Het volgende en zesde deel in de serie dorp op hoge hakken is “Ouderavond”

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen