Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Bram en Magda 5
Hier het vijfde hoofdstuk van het vierde deel van de sekssoap Dorp op hoge hakken. Veel leesplezier, Monique.
Thomas draaide de straat in waar het huis van Laura zich bevond. Hij had met zijn vrouw besproken hoe hij het aan zou pakken. Hij wist dat Ingrid, de moeder van Laura, een hete vrouw was. Henk had hen uitvoerig verteld hoe de vrouw met zichzelf bezig was geweest en hij uiteindelijk met haar naar bed was gegaan. Dus in feite moest het een fluitje van een cent zijn om Ingrid zo ver te krijgen dat ze...  ja dat ze wat?

Hij zette z’n auto een paar huizen verderop voor de deur en wandelde naar de voordeur. In de kamer beneden brandde nog licht. Ach zo laat was het nu ook weer niet! Het was net halftien. Bij hem thuis zou de orgie wel in volle gang zijn vermoedde hij. Bij die gedachte groeide z’n pik in z’n broek. Hij keek behoedzaam naar binnen en zag een vrouw in een fauteuil zitten. Ze was verdiept in een tijdschrift.
Nou... op de gok dan maar. Met een wat pijnlijk vertrokken gezicht vanwege z’n erectie belde hij aan.
Verbaasd over het feit dat zo laat op de avond de deurbel nog ging, opende Ingrid de deur en vragend keek ze de vreemde man voor de deur aan.
“Neem me niet kwalijk dat ik u nog zo laat op de avond lastig val,” begon Thomas, “ik ben de oom van Henk, de vriend van uw dochter Laura. Zij logeren op het moment bij ons….”
“O.. o.. ja .... er is toch niets gebeurd?” vroeg Ingrid een beetje ongerust.
“Nee, nee het is niets... ik was toevallig in de buurt en mijn vrouw belde me in de auto op, omdat ze wist dat ik in de buurt was, of ik even bij u langs wilde gaan om een paar dingen die Laura blijkbaar was vergeten bij u op te halen.”
“Oh gelukkig maar...  komt u binnen...” nodigde Ingrid hem uit. Hm... aardige man, dacht ze bij zichzelf, daarmee zou ik wel.... Had Henk niet verteld over de seksuele escapades bij hen thuis.... ach nee vergeet het maar, schudde ze haar hoofd, die man is getrouwd.
“Wat schudt u uw hoofd?” vroeg Thomas, die de vrouw geïnteresseerd opnam en in de gaten hield.
“Oh... niets...  ik dacht ergens aan” antwoordde de blonde vrouw eerlijk. “Gaat u zitten... wilt u iets drinken?” “Iets fris graag... ik moet nog met de auto hè...  Maar laat ik me eerst even voostellen... Thomas…”
Ingrid legde haar hand in de koele hand van de knappe man.
“Ingrid, aangenaam...” antwoordde ze met een brok in haar keel.
“Dat kunt u wel zeggen… aangenaam...” antwoordde Thomas die haar hand wat langer vasthield dan werkelijk nodig was. “Uw dochter is bekoorlijk, maar haar moeder is zeker zo aantrekkelijk...” ging hij verder.
“U vlijt me” zei Ingrid verlegen, met een blos op haar wangen.
“Nee werkelijk,  je bent een zeer mooie vrouw Ingrid” zei Thomas, die de vormelijkheden maar achterwege liet.
“Nou dankjewel eh...  Thomas...” zei ze zacht en bleef onbeweeglijk voor hem staan met haar hand in de zijne. Hij keek haar diep in de ogen en ze zag de begeerte, de snelle blik die haar lichaam aftastte. Zou hij aan haar ogen kunnen zien dat ze nat werd in haar kruis dat ze hem zo begeerde, dat ze hem wel zou willen bespringen. Deze man komt hier om haar te verleiden...  hij wil met haar naar bed. Zou Henk soms ook over hen verteld hebben?  Ach zet het toch uit je hoofd... Verward wendde ze haar blik af.
“Eh... eh... ga, ga toch zitten,” hakkelde ze, dan haal ik even wat te drinken.
Hij legde z’n nog immer stijve pik in een minder pijnlijke positie en nam plaats op de bank. Hij hoopte dat ze naast hem zou komen zitten. Kat in ‘t bakkie, dacht hij, deze vrouw heeft niet veel nodig om met hem plat te gaan. Henk had niets te veel gezegd. Deze vrouw was geil en  ze wilde hem.
Ingrid zette een glas vruchtensap voor hem neer en zoals Thomas gehoopt had nam ze, met een glas witte wijn in haar hand, naast hem plaats op de bank.
“Wat ben ik blij dat ik nog even hier langs moest en dat ik met zo’n mooie vrouw kennis mag maken” zette Thomas z’n verleidingspraatje voort.
Ingrid sloeg haar ogen verlegen neer om hem vervolgens vanuit haar ooghoeken weer aan te kijken.
“Ik kan het verkeerd hebben, ”zei ze zich vermannend, “..maar ik heb de indruk dat je me probeert te verleiden.”
Een brede glimlach verscheen op Thomas’ gezicht.
“Daar heb je helemaal gelijk in en volgens mij vind je, dat helemaal niet erg” lachte hij en hij nam tegelijkertijd haar hand in zijn hand.
Ze zuchtte diep. “Ga even mee naar boven dan, dan pak ik even de spulletjes voor Laura...”
In een oogwenk waren ze op de bovenverdieping aangekomen en wierp Ingrid zich hitsig in z’n armen en perste haar mond op de zijne.
Thomas trok haar stevig tegen zich aan. Hij voelde haar borsten door haar T-shirt priemen en de hitte ervan drong door zijn overhemd heen. Gulzig dronk ze z’n kus. Haar tong drong diep in z’n mond door en stoeide met zijn likwerktuig. Thomas streelde haar rug en kroelde door haar haren om vervolgens haar borsten te omvatten.
“Oh... ja…”   kreunde Ingrid, “..speel met me...  pak me   oh wat maak je me heet…”  
Jeetje wat voelden die vleesbollen heerlijk aan. Wat een genot zo‘n vrouw, die helemaal wild van verlangen in zijn armen hing en hem alles wat hij maar wilde met haar liet doen. Z’n hand gleed van haar borsten naar haar buik en vervolgens drukte hij z’n volle hand op haar kruis.
“Jaaaa..” kermde Ingrid opnieuw,   “ja.... pak me.... oh.... ik wil jou ook voelen. Ze legde haar hand op z’n gulp en ervoer onmiddellijk de omvang van z’n stijve pik. “Oh...  wat heerlijk... wat groot. Ik wil hem zien...” gromde ze. Ze zakte door haar knieën en maakte handig z’n broek open en viste z’n lul er uit.
Opgelucht dat hij van de druk verlost was liet Thomas de adem tussen z’n tanden door ontsnappen om onmiddellijk weer diep adem te happen toen Ingrid z’n pik in haar mond nam.
Gretig begon het blondje te pijpen. Ahhh wat heerlijk, wat was het lang geleden dat ze zo ‘n grote stevig paal in haar mond had, ja die van Henk was natuurlijk ook lekker geweest, ach wat was dat fijn geweest, die jonge lul in haar mond en in haar kut. Wat had hij haar lekker geneukt en wat had ze hem lekker gepijpt, maar deze pik, hm, deze was hard als staal met een dikke blauwrode kop en kloppende aders. Haar slipje werd nat, het werd tijd dat ze deze pik in haar kut kreeg. Oh, wat had ze daar zin in. “Kom neuk me.... nu...” zei ze, door die gedachten nog meer opgewonden dan ze daarvoor al was. Ze maakte haar broek los en stroopte de jeans van haar slanke benen, haar slipje volgde meteen.
Thomas kreeg geen tijd om Ingrid te bekijken. Ze duwde hem achterover op het bed, ging op hem zitten en liet zich over z’n erectie zakken. De harde lul vulde haar helemaal. Met een gelukzalige blik in haar ogen begon ze op en neer te bewegen en werkte zichzelf naar een onverbiddelijk orgasme toe. Die kwam, die kwam diep uit haar tenen. De opwinding van de afgelopen dagen, de verwezenlijking van een droom, deze heerlijke man, dat alles deed haar sluizen open gaan. Donder en bliksem schoot door haar lijf, met haar hoofd in haar nek slaakte ze een stille kreet. Met haar mond wagenwijd open, haar prachtige blauwe ogen ver opengesperd, verkrampte haar hele lijf.  Haar vingers spreidden zich op z’n borst om vervolgens weer samen te knijpen met het stevige vlees van z’n borst ertussen.
“Auww...” kermde Thomas.
“Oh... oh... doe ik je pijn?” kwam Ingrid weer tot haar positieven.
“Nee...  het geeft niet...  het is heerlijk...” antwoordde Thomas, zich vermannend. Hij pakte haar bij haar heupen en stootte z’n paal diep in en uit haar nog steeds pulserende kut. “Zo... dan zal ik nu jou eens flink neuken...” gromde hij. In een oogwenk waren ze omgedraaid en lag Ingrid onder hem. Z’n lange lat bleef in haar kut en hij begon opnieuw te pompen.
Ingrid sloeg haar benen rond z’n heupen en keek met begerige ogen naar Thomas die zijn uiterste best deed om zichzelf en als het half kon ook Ingrid, naar een orgasme te werken. Hij klemde z’n kaken op elkaar en stootte harder en harder.
“Ja...  ja… oh...  ik kom..”   gromde hij, wild in haar stotend. Hij stortte z’n zaad in haar en trok even later z’n natte, verslappende pik uit de lekkende kut van de blonde vrouw.
“Oh... wat lekker..”   fluisterde hij, “wat ben jij een geil vrouwtje...”
“Hm...  het was zeker lekker” soesde Ingrid, “je hebt me zo heerlijk laten klaar komen”.
“Wat zou je er van zeggen al ik je vroeg met me mee te gaan naar mijn huis. Dan breng je het weekend gezellig bij ons door. Ik weet zeker dat Simone het leuk vindt dat je komt en de kinderen net zo” stelde Thomas voor toen ze, na dat ze zich hadden opgefrist en aangekleed, weer in de woonkamer zaten. Hij vertelde er niet bij dat. toen Ingrid zich in de badkamer was opfrissen, hij Simone telefonisch al op de hoogte had gebracht van zijn ‘vorderingen’ en dat vijf geile mensen bij hem thuis in spanning op hun komst zaten te wachten.
“Hm... ja...  alleen eh…”  zei Ingrid, die wel een vermoeden had wat er bij Thomas thuis zou gaan gebeuren.
“Alleen wat?” vroeg Thomas, al verheugd over het feit dat ze met hem mee wilde gaan.
 Ja.... eh... Laura... en Henk   die zijn er ook...  wat zullen die wel denken..?”
“Maak je maar geen zorgen...  dat komt allemaal wel goed.”
“Nou goed...  ik kleed me even om en... eh... zal even wat spullen bij elkaar zoeken...  oh... overigens... wat miste Laura?..”
“Ik zou het niet weten” antwoordde Thomas lachend,  “ik heb dat maar als smoesje gebruikt...  om bij je binnen te komen en je lekker te neuken”. Hij trok haar in z’n armen en kuste haar heftig op haar mond.
“Kleed je maar lekker aan en eh...  pak maar gauw wat in... dan kunnen we vlug gaan...  het is al laat...” zei hij en gaf haar een tikje op haar billen om haar de kamer uit te sturen.
Hm... dat wordt wat dit weekend, dacht hij en z’n pik begon alweer te groeien.
 

“Als ik Thomas mag geloven...  dan zijn ze over een half uurtje hier...” zei Simone tegen de jongelui. Ze waren nog steeds allemaal naakt en lagen in afwachting van de dingen die zou komen op bet bed.
“Ik ga nog even onder de douche...” zei Bram, wiens pik alweer recht vooruit stond. Hij was geil geworden van de gedachte dat hij naar alle waarschijnlijkheid vanavond de moeder van Laura zou mogen neuken. 
“Laten we dan even met z’n allen in het bad gaan” stelde Simone voor, “dan zijn we tegelijk klaar. 
Even later zaten ze in het grote bad en genoten ze van het warme water.
“Hm, ik zie dat je pik toch weer is gaan groeien Henk” zei Simone. Ze nam z’n half stijve tokus in haar vuist en masseerde ‘m onder water.
“Het is een prachtige paal...  vind je niet Magda...?”
“Ja, hij is heerlijk...” zei haar dochter, van de andere zijde van Henk. Ze omvatte z’n ballen en kneedde ze zacht.
“Goh... jullie kunnen er ook niet genoeg van krijgen...” lachte Laura toen ze zag dat moeder en dochter haar vriendje zaten te strelen.
“Jij wel dan..? vroeg Magda.
“Nee eigenlijk ook niet...” antwoordde Laura, om vervolgens de erectie van Bram ter hand te nemen. Bram liet haar rustig begaan en streelde ondertussen haar liefelijke borstjes.
“Als we zo door gaan...” zei hij grinnikend, “..dan zijn we dadelijk weer in volle gang als Pa en Laura’s moeder verschijnen. Lijkt het jullie niet leuker om iets in scène zetten...”
“Ja...  iets geils...” reageerde z’n zusje, die altijd wel in was voor iets leuks... als het maar geil was. 
“Nou...  volgens mij hebben we al wat in scène gezet...  dit is toch ook ontzettend geil... of niet soms Henk?” zei de volwassen vrouw, de pik van Henk met beide handen afrukkend.
De gemartelde jongen keek Simone aan. Ja hij had wel weer een stijve... maar of hij nu ontzettend geil was, nee, dat kon hij niet zeggen.
“Hm...  ja..” gromde hij.
“Ik heb een ander ideetje...” zei Bram.
“Nou... vertel op dan...” zei z’n moeder.
“Als Henk met Magda en Laura meegaat... dan kan hij nog een beetje bijkomen en kunnen de meiden hem nog een beetje opgeilen en jij en ik gaan blijven in bed...  lekker seksen en vast wat vrijen...”
“.... of misschien beter...  beneden op de bank...” suggereerde Magda.
“Ik begrijp het...” zei Simone enthousiast, “ wij kleden ons weer aan en ik speel alleen wat met je pik terwijl we een geil videootje van Thomas en mij bekijken en we laten ons op die manier betrappen  
“Prima idee…” vonden de anderen en met name Henk was opgelucht toen Simone z’n pik losliet en het bad uit stapte om zich af te drogen.

 

“Kijk eens wat een idyllisch tafereeltje...” fluisterde Thomas Ingrid in haar oor. Ze waren via de achterdeur binnen gekomen en op hun tenen naar de woonkamer geslopen. 
“Is dat je vrouw?“ vroeg Ingrid eveneens fluisterend.
“Hm... hm...” knikte Thomas.
“en op TV,  ben jij dat...  zo te zien wel hè?”
“Hm… hm...”
“En die vrouw, is dat jouw vrouw..?” vroeg ze knikkend naar het beeldscherm. 
“Hm... hm...”
“En wie is dat..?” ze knikte naar de man die tegen Simone genesteld op de bank zat.
“Een vriendje” loog Thomas, die natuurlijk gelijk door had dat er een spel gespeeld werd door zijn vrouw en zijn zoon.
“Dus als jij buiten de deur...  eh...  dan neemt je vrouw het er ook van...?” hijgde ze ‘m geil in z’n oor.
“Zoiets ja...  dat geeft toch niet...  maar eh als je wilt, kunnen we lekker mee doen... eh...  of durf je niet..”
Op dat moment boog Simone zich voorover om Bram’s pik tussen haar lippen te nemen en er hard aan te zuigen.
“Oh...”  kreunde Bram... “ja lekker...  ga door...”
Thomas perste z’n onderlijf tegen de ronde billen van Ingrid en legde beide banden rond haar borsten. De blonde vrouw draaide wellustig met haar kontje tegen hem aan en voelde z’n harde pik. Hij vond dat hij zich lang genoeg had ingehouden. Tijdens de autorit had hij z’n ogen niet van Ingrid af kunnen houden. Ze zag er ook zo heerlijk uit in het jurkje dat haar lijf prachtig accentueerde en haar slanke benen met aan haar voeten rode schoenen met een hakje waren zeer opwindend.
Hij trok de jurk omhoog en legde z’n volle hand op haar pubis.
“Aaiiiieoe...” kermde ze ingehouden, maar net luid genoeg om Simone overeind te doen komen.
Zowel Simone als haar zoon keken achterom en zagen Thomas en Ingrid geil tegen elkaar staan rijen.
Simone ging op haar knieën op de bank zitten met haar gezicht naar het tweetal toe en trok haar wijde rokje omhoog. “Neuk me... nu...” siste ze naar Bram.
Hij ging achter haar staan en porde z’n erectie in haar natte kut en begon te stoten.
“Ah... ja jongen...  lekker zo,   ga door...” kermde Simone.
Verstijfd bleef Ingrid staan en keek met open mond naar het stel op de bank. Ze dacht nog terug aan haar zuster en zwager. Dat was het eerste stel dat ze geil had zien vrijen, ja los dan van die ene keer toen ze een jong meisje was en ze met een vriendin en een vriendje een triootje had uitgeprobeerd. Ze draaide zich om en keek met haar verbaasde blauwe ogen Thomas aan.
“Die... die... beginnen zo..  eh..   zo te…”    hakkelde ze.
“Hm... hm…”   zei Thomas met een big smile.
“Dat...  oh...  dit is toch niet normaal...”  
“Hmm... och...” haalde hij z’n schouders op.
“Dat is je vrouw.... eh... je vrouw wordt... eh...  geneu…..”   
“Geneukt  ja en kijk ze vindt het lekker..” vulde Thomas haar aan. Hij drukte z’n harde pik tegen de buik van de blondine en trok haar tegen zich aan en perste z’n lippen op de hare.
“Kijk... mijn vrouw wordt geneukt en ik kus een andere vrouw en we vinden het geen van beiden een probleem” hijgde hij. Hij omvatte haar billen onder haar rok en kneedde deze stevig.
Ingrid wist nog niet goed wat ze met de situatie aan moest. Natuurlijk had ze wel iets verwacht. In feite had ze zich ingesteld op een slippertje, in het geniep, met het vriendje van haar dochter en ze had ook wel gedacht dat Thomas demonstratief de slaapkamerdeur zou laten open staan om haar getuige te laten van de capriolen die hij met zijn vrouw uithaalde en misschien zou Thomas haar nog ergens in een schuurtje of zo lekker willen neuken, maar dat ze nu getuige was, of beter gezegd verzeild was geraakt, in een orgie, had ze niet kunnen denken. Ze voelde Thomas’ tong diep in haar mond en automatisch beantwoordde ze z’n kus. Ze was geil en haar opwinding was, ondanks het bijna choquerende gepaar elders in de kamer, of misschien wel dankzij dat, alleen maar toegenomen. Dat kwam natuurlijk ook door die heerlijke man die haar in z’n armen hield en de harde staaf die tegen haar buik drukte.
Thomas’ handen bleven haar billen kneden en gingen van achteren tussen haar benen en toucheerden haar kut. Ze spreidde haar benen licht, om hem wat meer toegang tot haar lustorgaan te verschaffen. Hij streelde haar schaamlippen door haar slipje opzij te trekken. Ze was vochtig en hij merkte aan haar tong die diep in z’n mond porde, dat ze het lekker vond.
“Ik wil je neuken...  maak m’n pik vrij, dan neuk ik je hier ter plaatse...” gromde hij luid.
Hij hielp haar z’n broek los te maken en een tel later sprong z’n erectie de vrijheid in. Hij draaide haar met haar rug naar hem toe, rukte haar rokje omhoog en drong langs het pijpje van haar slipje z’n stijve pik haar dampende kut in.
“Aaaaiiiieee... ” kermde Ingrid en stootte haar billen tegen de buik van Thomas. Goh...  wat geil... hij neukte haar in het bijzijn van z’n vrouw, die op haar beurt ook geneukt werd, door, hoewel ze dat nog niet wist, door haar zoon nog wel! Want Bram had z’n broek en T-shirt uitgetrokken en neukte z’n moeder van achteren. Simone droeg geen slipje, zodat hij heerlijk en onbelemmerd door haar natte spleet gleed. Over haar hoofd heen keek hij naar z’n vader die de knappe blonde vrouw op dezelfde manier neukte.
Ingrid zag er heerlijk uit. Haar rode jurkje was tot haar middel omhoog geschoven. Hij zag de witte jarretelles die haar huidkleurige nylons omhoog hielden. Ze wankelde op haar hakjes, doch Thomas hield haar stevig bij haar middel vast, zodat ze niet zou vallen.
Bram voelde de kut van Simone om z’n paal knijpen. Hij wist dat z’n moeder altijd extra geil werd als ze haar man met een ander zag neuken. Simone steunde met haar amen op de rugleuning van de bank en keek hitsig naar de pik van Thomas die in en uit de natte gleuf van de vrouw schoof. Hij had haar met een arm om haar middel vast en de andere hand trok haar been van de vloer zodat hij dieper in haar door kon dringen.
“Wacht even Bram,” kermde ze, “dan trek ik mijn kleren uit...  ik krijg het warm...  niet te geloven..”
Nadat Bram zich had teruggetrokken ontdeed Simone zich van haar blouse en rokje en toonde zich alleen nog met een paar zelfophoudende kousen en open lakschoentjes aan haar zoon.
Bram wilde haar weer bespringen, maar Simone maakte een afwerend gebaar.
“Nee...  kom...  ik denk dat jij ook even met die vrouw...” lispelde ze geil. 
Bram begon helemaal te glunderen. Ja dat was een goed idee.
Simone liep snel naar het andere stel en liet zich voor hen op haar knieën zakken. Ze omvatte de heen en weer slingerende ballen van haar man en masseerde ze stevig. Ze wist dat hij dat lekker vond.
“Hm... hm...” kermde Thomas en ramde z’n stevige vlees dieper in de vochtige holte van Ingrid.
“Oh...  oh...  wat gebeurt er nou...”   kreunde Ingrid toen Simone met haar tong de pik van haar man begon te bewerken en en-passant over haar kittelaar likte.
De blonde Ingrid keek naar het op en neer dansende hoofd van de andere vrouw. Dit had ze nog nooit meegemaakt, tenminste niet zoals nu. De vrouw van de man die haar neukte zat haar kut te likken. Oh... geweldig... Waar was ze in verzeild geraakt, was dit Sodom en Gomorra? Dan was het er heerlijk. Oh wat een geil gevoel en Thomas stootte steeds harder en harder. Ze ging klaar komen.
“Oh, aaiiiieee...” kermde ze. De hete vonken sloegen haar uit vanwege het enorme orgasme dat ze ervoer. Haar kut klemde zich om de stotende paal om hem vervolgens weer vrij te laten en daarna weer vast te pakken.

 

In de deuropening stond Laura met open mond te kijken naar haar moeder die door de oom en tante van haar vriendje respectievelijk werd geneukt en gelikt en nu stond klaar te komen. Zo had ze haar moeder nog nooit gezien. Wauw wat zag ze er geil uit; schoenen met hoge hakken, rode schoenen nota bene en dan die jurk, heel mooi hoor, maar haar moeder in zo’n strakke jurk! En dan ook nog kousen aan en jarretels. Het was niet te geloven. Was haar moeder zo veranderd? Ze was niet echt degelijk, maar zo sexy ook bepaald weer niet. Goh wat geil!
Ze keek naar Bram die een beetje zielig op een afstand stond te kijken met z’n pik in z’n hand. Hij zag haar ook staan en fronste lachend z’n wenkbrauwen.
Op dat moment zag Ingrid haar dochter staan. Ze had in haar orgasme begerig gekeken naar Bram die z’n grote jongemannenpik stond te strelen. Door zijn reactie was haar aandacht getrokken naar Laura. Ze sloeg haar hand van schrik voor haar mond en wurmde zich tussen het echtpaar uit om vervolgens haar jurk zedig naar beneden te trekken om bedremmeld naar haar dochter te kijken.
Niet beducht op deze manoeuvre zwiepte de pik van Thomas op en neer in de vrije ruimte. Hij stond net op punt om klaar te komen en met geweld schoot z’n sperma over het hoofd van z’n vrouw om een stukje verder voor de voeten van Ingrid op de vloer te belanden. De volgende puls kwam in Simones haar terecht.
Dit maakte de situatie voor Ingrid er niet makkelijker op. Ze voelde zich ontzettend gecompromitteerd omdat haar dochter haar zo had bezig gezien.
Simone werd ook overvallen doordat Ingrid zo abrupt weg stapte en ook vanwege het desondanks daverende orgasme van Thomas. Ongegeneerd hapte ze de pulserende pik in haar mond om de rest van zijn zaad op te zuigen.
Met haar armen zedig om haar lijf heen geslagen bekeek Ingrid het tafereel hoofdschuddend en vervolgens weer naar Laura. Het was net alsof ze wilde zeggen: dit heb ik niet meegemaakt.
Laura lachte geamuseerd naar haar moeder en genoot eigenlijk van het spel wat zich tussen Thomas en Simone afspeelde. Oei, wat had die man een grote, dikke lul. Ze staarde begerig naar de punt die nu in en uit de mond van Simone schoof.
Het bleef even stil in de kamer, totdat Simone opstond en de situatie redde.
“Zo... heb je genoten..?“ vroeg ze aan Ingrid.
“Eh...  ja...  eh... nee, oh... ik weet het niet…”    stamelde Ingrid.
“Ach kom...  ik heb echt gezien en geproefd dat je er van genoot. Ik ben overigens Simone... eh... zijn eh... vrouw...  maar dat had je al begrepen natuurlijk.”
“Ja...  eh... ja...” stamelde Ingrid opnieuw, onderwijl gedachteloos de hand van Simone ter kennismaking drukkend.
“Wat is er… gaat het niet goed met je?” vroeg Simone, bezorgd haar arm om de schouders van de andere vrouw slaand.
“Ja... jawel... het gaat wel...  maar..”    zei ze onderwijl naar Laura kijkend. 
Simone volgde haar blik.
“Hallo Laura... Ik nog niet eens gemerkt dat je ook hier was. “Oh, ik begrijp het al” zei ze zich weer terug draaiend naar Ingrid,  “je vindt het niet prettig dat Laura je gezien heeft. Nou maak je maar niet druk hoor, Laura vindt het helemaal niet erg dat ze heeft gezien dat je hebt genoten van een goede portie seks en als jij weet wat ik van Laura weet, dan vind jij het ook niet erg meer dat zij jou gezien heeft.”
“Nee hoor mam...”  zei het jonge meisje stralend,  “maak je maar niet druk... In dit huis…”   
“In dit huis gaat het er wel eens zo aan toe..” vulde Thomas aan, “... en ik denk, ik weet het niet zeker...  maar ik denk dat we iets te laat thuis zijn gekomen... anders had jij dit meisje misschien wel zo aangetroffen...”
“Ik weet het wel zeker, moet je zien hoe lekker je dochter er uit ziet, zo ga je toch niet gekleed als je niet ontzettend geil bent...” zei Simone grijnzend, “... kom, dan gaan we even zitton en tot rust komen en er nog even rustig over praten”.
Ingrid was bepaald nog niet gerust gesteld, maar inderdaad zag Laura er in haar doorzichtige negligé heel opwindend uit en toen ze langs Bram liep, die nog steeds z’n stijve pik stond te strelen, kreeg ze weer hete scheuten door zich heen. Bram liep gelijk met haar op en zag dat de blonde vrouw haar ogen niet van in pik kon afhouden. Glimlachend liet hij zich in al z’n naaktheid op de bank neerploffen en Ingrid nam naast hem plaats. De eveneens blote Simone ging op het andere bankje zitten en Thomas, die z’n broek weer omhoog trok en dicht deed vroeg of ze iets wilden drinken.
Nadat ze allemaal voorzien waren van een drankje en Ingrid al weer was bijgevuld, omdat ze het eerste glas wijn in één teug achterover had geslagen, zei Simnone: “Ingrid, sorry dat we je zo hebben laten schrikken   maar ik ben blij dat je er bent. We hadden al van Thomas gehoord wat er bij jouw thuis was gebeurd. Anders hadden we je heus niet…..”     
“Had je al gebeld?…“ vroeg Ingrid verbaasd.
“Ja, ik hoop niet dat je me dat kwalijk neemt, maar die jongen hier, m’n neefje…” onderwijl sloeg hij Henk op z’n schouder, “deze jongen heeft ons verteld… eh...  over hem en jou…”   
Ingrid kook boos naar Henk.
“Dat vind ik niet leuk Henk, we hadden afgesproken er met niemand over te praten.”
Henk voelde zich wat opgelaten, maar terugdenkend aan die avond dat samen hadden gevrijd, zei hij: “Ingrid, je hebt gelijk, maar ik weet hoe geil je bent, dat heb je trouwens vanavond maar weer eens bewezen en toen ik op een keer met mijn oom en tante in bed lag heb ik ze over jou en mij verteld. Ik vrij namelijk wel eens met hen en dat is geweldig. Ik wilde het jou en ook Laura laten meebeleven en Laura heeft het daarnet al meegemaakt en nu jij ook. Vonden jullie het niet lekker? Vonden jullie het niet leuk?”
Laura was ondertussen op de leuning van de bank gaan zitten en legde haar arm om de schouders van haar moeder en trok haar hoofd tegen haar borsten.
“Mam... ik vond het heerlijk…” zei ze met een hete zucht.   
“Ja, ja... kindje, ik ook, maar jij... jij moet niet zien dat je moeder zulke dingen doet...”zei Ingrid een beetje theatraal.
“Laten we geen geheimen voor elkaar hebben..”zei Simone. “…de jongen waar je me net mee hebt zien neuken en die nu naast je zit is mijn zoon en dit hier...” ze wees naar Magda. “... is mijn dochter…”
Ingrid d’r mond klapte met een knal dicht en keek verbaasd van de een naar de ander. “Jij eh... eh… doet het met je zoon?” kwam het er met moeite uit. 
Simone knikte schalks lachend en de anderen knikten ook.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen