Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Bram en Magda 6
Dit hoofdstuk speciaal voor Rene en Sylvia.
Als onze verhalen mensen aanspreken, reageer dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ingrid kreeg niet veel tijd om te verwerken dat hier incest werd gepleegd want Simone stond al op en liet zich ongegeneerd over de gigant van haar zoon zakken. Met de dikke vleesstaaf in haar vochtige grot begon ze, met haar rug naar Bram toegekeerd, op en neer te bewegen.
Met grote ogen keek Ingrid naar het neukende stel vlak naast haar. Bram en Simone kreunden duidelijk hoorbaar van genot.
Henk kwam achter haar staan en streelde door haar haren. Hij sloeg z’n arm om de schouder van Laura, die op de leuning van de bank, naast haar zat.
Thomas bleef rustig zitten waar hij zat. Hij zag z’n vrouw en zoon op en neer wippen en dat Ingrid haar ogen niet van het onderlijf, waar de dikke pik in en uit gleed, van Simone af kon houden. Ze boog zelfs naar voren om het beter te kunnen zien.
Henk boorde z’n tong tussen de lippen van z’n vriendin en zoende haar geil. Zijn hand gleed over haar borsten en kneedde deze door de zachte stof van haar doorschijnende negligé. Laura kreunde opgewonden, haar tepels werden stijf en ze voelde haar kutje opzwellen en vochtig worden.
“Oh ja” kermde ze, “ga lekker door zo... ”
Henk stroopte met z’n vrije hand z’n broek naar beneden. Z’n lul zwiepte de vrije ruimte in.
Ingrid, die nog steeds geobsedeerd naar Simone en Bram zat te staren, bemerkte dat aan haar andere zijde ook iets gebeurde. Ze draaide zich half om en zag Laura in innige omstrengeling met haar vriendje en ontwaarde tegelijkertijd de stijve paal van Henk die fier rechtop uit z’n onderlijf stak. Ze draaide zich geheel om en nam pardoes de dikke pik van de jongen in haar hand. Ze streelde hem en begon er zachtjes aan te rukken.
Henk had moeite om niet aan Laura te laten merken wat haar moeder deed. Hij bewoog rustig met z’n heupen zodat z’n pik in de hand van Ingrid heen en weer gleed.
Thomas likte z’n lippen af, toen Ingrid zich omdraaide. Haar jurkje schoof omhoog, zodat haar ronde billen half zichtbaar werden en toen ze zich nog verder naar voren boog om de pik van haar schoonzoon in spe in haar mond te nemen schoof haar jurk nog verder omhoog. De blonde haartjes van haar kut waren duidelijk te zien. Hij maakte zijn broek los en gooide deze nonchalant in een hoek en liep naar Ingrid. Hij omvatte haar rondingen en streelde en passant haar kutje. Magda kwam achter hem staan en sloeg haar armen om hem heen en nam z’n pik ter hand. Thomas stak een vinger in de nauwe vochtige spleet van Ingrid en genoot van de strelingen van het jonge meisje zodat z’n pik weer snel stijf kwam te staan. De op en neer wippende Simone hielp haar dochter een handje door de ballen van haar man te strelen.
Magda wreef haar onderlijf tegen de billen van haar vader en toen z’n pik hard genoeg was leidde ze hem haar de kut van Ingrid. De harde eikel kwam tegen haar schaamlippen en het blonde vrouwtje spreidde gewillig haar benen en Thomas gleed in haar, tegelijkertijd hapte ze de pik van Henk in haar mond.
Dit was weer een compleet nieuwe ervaring voor Ingrid. Een pik in haar mond en een in haar kut. Ze dacht niet meer na over normen, waarden en andere ethische zaken. Ze genoot van het harde vlees dat in haar schoof en zoog nog steviger aan Henk’s pik.
“Oh jongens wat geil” fluisterde Simone. Ze omvatte de hangende borsten van Ingrid en kneedde ze door de stof van haar blouse en beha heen. De pik van Bram floepte uit haar kut en ze draaide zich om zodat ze met haar gezicht in de richting van de jongen kwam te zitten. Ze zette zich weer op z’n pik en begon langzaam te pompen. Bram omvatte een van haar borsten en draaide de gezwollen tepel tussen duim en wijsvinger en met z’n vrije hand schoof hij het decolleté in de jurk van Ingrid in en wurmde ’m in de dunne stof van haar beha. Hij voelde het stevige warme vrouwenvlees en begon ook haar tepel te strelen totdat deze opzwol.
Simone voelde de harde lul van Bram in haar kutje en als ze omhoog kwam met alleen z’n eikel nog in haar liet ze zich vervolgens hard op hem neer te stoten. Langzaam omhoog en hard neer, langzaam omhoog en hard neer. Bram voelde het zaad in z’n ballen koken en slaakte een kreet toen hij zich woest van z’n sperma verloste.
Ingrid keek, door de kreet van Bram, verschrikt op en liet de enorme erectie van Henk uit haar mond glippen. Dat was jammer, want de vrouw had onvoldoende ervaring met pijpen om te voelen dat Henk net op het punt stond om klaar te komen toen z’n pik uit Ingrid d’r mond gleed. Zijn zaad spoot door de vrije lucht en kwam precies op de wang van Ingrid terecht en de volgende lading midden in het gezicht van de vrouw, die verbaasd haar hoofd weer in zijn richting draaide.
“Wa... wat is dat... ” riep ze verschrikt en veegde het zaad van haar wang en neus. Ze keek naar de grijze klodders in haar hand. “Je komt klaar...” zei ze spijtig en keek Henk verbouwereerd aan.
“Ja en ik ook…” klonk het achter haar. Thomas joeg opgewonden z’n sperma in de diepte van haar kut en veroorzaakte daarmee zo’n heerlijk gevoel bij Ingrid, dat een daverend orgasme door haar lendenen joeg. Wild schokkend klemde ze haar dijen bijeen, zodat de pik van Thomas onwrikbaar in haar vast kwam te zitten. Ze genoot van haar orgasme. Zoiets had ze nog nooit beleefd. Drie mannen die nagenoeg te gelijkertijd klaar kwamen en haar gezicht en onderlijf met hun zaad besmeurden en dan Bram die z’n zaad in z’n moeders kut deponeerde. Geweldig vond ze het. Oh dat beloofde nog veel voor de rest van het weekend.
“Kom mee, ik kan wel een bad gebruiken en denk dat jullie wel zin hebben om met z’n allen in bad te gaan” zei Simone nadat ze allemaal weer wat tot bedaren gekomen waren. Ze nam Ingrid bij de hand en trok haar mee om naar de bovenverdieping te gaan. De anderen volgden spontaan. Op de trap greep Magda in het kruis van Laura. Het jonge meisje bleef ogenblikkelijk staan en liet Magda haar gang gaan. Ze had eerder op die avond vrouwenliefde ervaren toen Simone haar zo heerlijk had gelikt en ze wilde wel meer. Ze spreidde haar benen en voelde een vinger van Magda haar liefdesgrot binnen gaan.
“Hmmm...” kermde ze, “ja ga door...  Oh heerlijk...”
Magda ging met haar tong over de clitoris van het meisje terwijl ze haar vingerde. Ze likte over het harde knopje en er stroomde zoveel vocht uit het kutje dat het gezicht en de vingers van Magda doornat werden.
“Ahh... ja... ga door ik kom  klaar...” kermde Laura. Ze liet zich helemaal gaan en keek enkele tellen later in het opgewonden gezicht van Magda. De jonge vrouw was boven op het kermende meisje gaan liggen en perste haar onderlijf tegen haar bovenbeen.
“Ohh… Laura… wat kwam jij lekker klaar zeg! Ik wil ook klaar komen, ik sta op springen. Lik me, lik me alsjeblieft... ik houd het niet meer...” fluisterde Magda opgewonden. Boven aan de trap ging ze op haar rug liggen en spreidde haar benen voor Laura. Het meisje ging op haar knieën op een trede zitten en perste haar lippen op de gladgeschoren schaamlippen van haar nieuwe vriendin. Ze knabbelde aan de harde clitoris, likte er over en stak vervolgens haar tong diep in de vagina.
“Ja... ja... diep... steekje vingers er in... ohh neuk me met je vingers... ja lik over m’n klit, ohh... heerlijk” gilde Magda in extase.
Laura, opgezweept door de geile woordjes, likte nog steviger en stak nog meer vingers naar binnen.
“Zeg...  kunnen jullie er niet genoeg van krijgen” zei Simone vanuit de deuropening van de badkamer terwijl ze zich ontdeed van haar kousen.
“Gaan jullie er...  oh, ohhh.. maar vast in.... we komen zo...” kermde Magda.
Laura stak nog een vinger in de knijpende kut zodat er nu vier in zaten en pompte op en neer terwijl ze met haar tong de gezwollen kilt bewerkte.
Ingrid, die ook de geluiden vanaf de overloop had gehoord, wurmde zich langs Simone en zag haar dochter met haar gezicht op het onderlijf van Magda.
“Ohh...  ohh..” kermde ze heet, “ohhh.... Laura wat doe je...”  
Het van vocht glimmende gezicht van haar dochter kwam omhoog en glimlachend toonde ze haar moeder haar pompende hand in de kut van Magda.
“Ze is geil mam... ” kermde het meisje, “en geile vrouwtjes moeten eerst klaarkomen voordat ze in bad gaan...” Ingrid keek haar dochter met een mengeling van verbazing en opwinding aan.
“Wat zeg je toch...  ik ben dit helemaal niet van je gewend...  en met een andere vrouw?”
“Vrouwen onder elkaar… is heel lekker...” fluisterde Simone naast haar. Om de daad bij het woord te voegen drukte ze haar hand op de behaarde poes van de blondine.
Instinctief weerde Ingrid haar af maar de andere vrouw drong aan en ze voelde haar vinger in haar nog steeds natte kut glijden.
Magda zag de twee naakte vrouwen tegen elkaar staan en haar moeder het klitje van Ingrid bewerken. Geile scheuten gingen door haar onderlijf en ze perste haar kut nog steviger op de pompende vingers van Laura.
“Ik kom...” gromde ze met op elkaar geperste lippen, “ja... ja, ik kom, oh heerlijk, ja, ja, ja...” hijgde ze.
Laura hield haar hand op z’n plaats terwijl Magda haar dijen tegen elkaar perste en haar orgasme de vrije loop liet en trok haar hand pas uit de pulserende grot toen Magda overeind kwam en haar benen lichtjes spreidde. De twee jonge vrouwen kropen op hun knieën naar hun moeders die inmiddels in een hevige omstrengeling tegen elkaar stonde aan te rijen.
Magda duwde haar gezicht in het kruis van Simone en begon haar klit te likken en Laura volgde haar voorbeeld door hetzelfde bij haar eigen moeder te doen.
Ingrid duwde haar onderlijf hitsig tegen de mond van haar dochter aan. Het kon haar allemaal niets meer schelen. Ze voelde de handen van Simone over haar borsten strelen en als vanzelf omvatte ze zelf de borsten van de andere vrouw en streelde de tepels. Dat voelde lekker aan. Ze was alleen gewend haar eigen borsten in haar handen te hebben. Die van een andere vrouw had ze nog nooit gevoeld. Of misschien toch, die ene keer, tijdens dat triootje, lang heel lang geleden. Ze wist het niet meer.
Simone nam haar bij de arm en leidde haar de overloop op naar haar slaapkamer. In trance liet ze zich, gevolgd door de twee meisjes, daar naar toe brengen en ging met gespreide benen op het ronde bed liggen. Loom liet ze de dingen die gebeurden over zich heen gaan. De mond op haar kutje, de tong die haar kittelaar zo heerlijk bewerkte, de monden om haar beide tepels, de tongen die haar lichaam likten en nat spoor nalieten, de monden op haar mond, de tongen tegen haar tong en haar tong in de mond van een ander.
Simone pakte haar hand en bracht die naar haar eigen onderlijf, nu voelde ze de kut van een andere vrouw, wat glad, wat nat. Haar vinger gleed naar binnen en haar andere hand zocht het kutje van de vrouw aan haar andere zijde. Nu had ze twee kutten, alletwee onbehaard en nat. Haar vingers pompten in en uit en het vocht vloeide rijkelijk. Ze perste haar onderlijf stevig tegen de mond van haar dochter. Ze wist zeker dat Laura haar lag te beffen omdat ze heimelijk door haar oogharen zag dat Simone en Magda aan haar tepels zogen of haar op de mond kusten. Ze voelde dat ze klaar ging komen maar wilde het orgasme nog even uitstellen. Ze trok haar vingers uit de natte kutjes en ging overeind zitten. Ze trok haar dochter aan een arm op het bed. Zonder een woord te zeggen bracht ze haar mond in de richting van het kutje van het meisje en ging schrijlings op haar mond zitten. Ze perste haar lippen op de glibberige schaamlippen van haar dochter en het meisje deed hetzelfde bij haar. Ingrid likte dat het een lieve lust was, en dat was het ook, oh wat had Laura een lekker kutje en wat sabbelde zij lekker aan haar klitje. Laura proefde het zaad van Thomas dat nu uit de kut van haar moeder droop. Ze veegde het met een vinger aan de kant en wreef het uit over haar dijen en likte verder.
Simone en Magda hadden inmiddels dezelfde pose aangenomen en Magda lag verheerlijkt de restanten sperma van haar broertje uit de kut van haar moeder te sabbelen. Simone draaide zich zo, dat ze met haar gezicht bij de kut van Ingrid kwam en begon haar met Laura te likken. Ingrid keek om en begreep wat er gebeurde. Ze draaide zich op haar zijde en Magda perste gelijk haar kut op haar mond. Simone bleef de klit van Ingrid likken en Laura draaide zich zo dat ze de kut van Simone kon likken en zij op haar beurt door Magda werd gelikt.
Ingrid kwam als eerste klaar, onmiddellijk gevolgd door Magda en even later door Simone en Laura die gelijktijdig klaarkwamen.
“Dat was nog eens echt geil” kwam het uit drie monden in de deuropening. De mannen stonden met hun neukstokken recht vooruit bewonderend te kijken naar het viertal op bed.
Ingrid sprong omhoog.
“Kom mannen...  Neuk me...” kermde ze onbeheerst en begerig starend naar de dikke pikken die uit hun lijven staken. Het kon haar allemaal niets meer schelen. Ze wilde likken, pijpen, neuken en vooral geneukt worden.
Bram kwam naar voren en klom op het bed, z’n pik gericht op de kwijlende mond van Ingrid. Hij werd tegen gehouden door z’n moeder.
“Straks Ingrid, dan krijg je ze allemaal. We gaan eerst een beetje tot ons zelf komen en in bad.”
“Maar mam...” protesteerde Bram, ”… ze is zo heet als… ze moet nu…”
“Strakjes jongen...” onderbrak Simone lachend, “we hebben nog een heel weekend voor de boeg.”
Mokkend draaide hij zich om en wilde terug lopen naar de badkamer, maar als een duveltje uit een doosje vloog het blondje op de mannen af.
“Hier met die pikken...” gromde ze heet en hapte de pik van Henk in haar mond, pakte die van Thomas en graaide naar de lul van Bram. Wild pijpend en rukkend zat ze daar op haar knieën.
“Neuk me... vul me met die heerlijke pik...” kermde ze onbeheerst toen ze met haar mond van de lul van Henk naar die van Thomas ging, ”… en spuit me vol”.
Henk ging achter haar staan en dreef z’n dikke pik in haar druipnatte kut en begon de opgewonden vrouw met harde stoten te neuken.
Ingrid pijpte vader en zoon nu om en om en viel bijna in katzwijm van begeerte.
Gebiologeerd zaten de andere vrouwen naar het schouwspel te kijken. Simone wist dat ze nu niets meer kon doen om het tij te keren. Ze streelde haar onderlijf en licht hijgend toucheerde ze haar klit.
De mannen wisselden van kut naar mond naar hand en hun pikken stonden op springen.
“Spuit in m’n kut...” riep Ingrid geil, “en niet weer in de lucht zoals zojuist,  ja, ja oh heerlijk, oh wat een fijne dikke pikken hebben jullie. Ja nu jij weer Bram... Kom met die harde paal van je..” kermde ze ongegeneerd. Haar kut kneep onophoudelijk om de pik die haar vulde en Bram was de eerste die zijn zaad in haar loste en Henk nam zijn plaats in om de volgende lading in haar te deponeren. Hij had gedacht dat hij niet meer zou kunnen, maar zijn vierde orgasme van die avond was tevens zijn meest heftige. Met harde stoten knalde het zaad uit z’n keiharde pik en hij bleef door neuken tot hij niet meer kon. Zwaar vermoeid viel hij op de vloer en merkte niet eens meer dat Thomas zijn plaats innam en even later ook klaar kwam.
Magda werd wakker en zag dat het vijf uur in de ochtend was en dat ze toch nog drie uur had geslapen. Aan het andere eind van het bed zag ze in het zwakke ochtendlicht haar vader met Laura liggen neuken. Het meisje lag op haar zij en Thomas had van achteren z’n pik in haar kutje gedreven. Aan het voeteneind lagen Ingrid en Henk met elkaar ineen gestrengeld te slapen en naast haar voelde ze Bram bewegen in z’n slaap. Op dat moment kwam Simone de kamer binnen. Ze was naar het toilet geweest en zocht een plaatsje op bet grote bed.
Magda kroop naar het neukende stel toe en nestelde zich tegen de buik van Laura aan. Loom streelde ze de ballen en de pik van haar neukende vader en toucheerde het klitje van Laura. Het meisje kreunde zacht en liet zich gewillig neuken en strelen. Magda verlegde haar hoofd op het bovenbeen van Laura iets omdat het knopje van de jarretelle in haar oor prikte. Laura had nog steeds kousen aan, net als zijzelf trouwens. De anderen hadden zich die nacht in de badkamer al uitgekleed, maar daar was het met haar en Laura nog niet van gekomen. Nog nagenietend van die heerlijke avond en nacht keek ze naar de kolos van Thomas die onvermoeibaar in en uit het kutje schoof. Opeens ging de pik eruit en spoot het zaad over de buik en dij van het meisje. Magda hapte de spuitende paal van haar vader in haar mond en slikte het restant van het sperma door. Met de smaak zijn sperma in haar mond viel ze opnieuw in slaap om samen met de anderen ver in de ochtend weer wakker te worden.
Ze zaten gezamenlijk in de eetkamer en gebruikten een uitgebreide brunch. In gemakkelijke kleding zat iedereen zwijgend na te genieten van de afgelopen nacht.
“Hoe voel je, je?” verbrak Thomas, zich wendend tot Ingrid, de stilte.
“Heel fijn... geweldig eigenlijk...  Nou eigenlijk onbeschrijflijk” antwoordde ze met een diepe zucht, met een half oog in de richting van haar dochter.
“Heb je zoiets al eens eerder meegemaakt?” vroeg Bram.
“Nee... nee ik hield het altijd bij mijn eigen man en dat was prima..... Maar ik denk dat m’n zuster die ervaring wel heeft..”   
“Tante Machteld?” riep Laura verbaasd uit.
“Hm hm, ik denk het wel...” zei Ingrid en ze vertelde het gezelschap over wat ze een paar weken daarvoor had meegemaakt.
“Waarom nodigen we ze niet uit..” zei Thomas en Bram knikte beamend.
“Nou ik weet het niet… .eh.....,” sputterde Ingrid.
“Waar wonen ze?”  vroeg Thomas zakelijk.
Het bleek dat ze ongeveer een half uur met de auto rijden, bij ze vandaan woonden.
“Wat is nu mooier dan ze op te bellen en hen te zeggen dat je vlak bij ze in de buurt bent en dat je het leuk vindt dat ze vanavond op de koffie komen. Jij speelt je spelletje met die Frans en je zuster en de rest gaat vanzelf.”
Ingrid was al weer hard aan een douche toe. Ze stond helemaal heet en haar slipje was doorweekt toen ze de telefoon neerlegde.
“Zo,  rond half negen zijn ze hier..”
“Goed, jij drinkt koffie met ze en laat hen daarna het huis zien en zeker de zolderverdieping niet vergeten...” zei Thomas.
Machteld sloot haar zuster in de armen alsof ze haar jaren niet had gezien, terwijl het pas een paar weken geleden was dat Ingrid bij hen had gelogeerd. Frans zoende haar innig op beide wangen en drukte haar tegen zich aan.
“Kom binnen jongens” zei Ingrid en ging hen voor naar de woonkamer.
“Goh wat een groot huis...” zei Machteld bewonderend rondkijkend, “..hoe kom je hier aan...”
Ingrid legde uit dat het huis van een oom en tante van het vriendje van Laura was waar ze een weekendje logeerde. Ze vertelde er niet bij dat de mensen weg waren, waarom zou ze liegen, maar ook niet dat de mensen gewoon thuis waren.
“Nou prachtig hoor...  Je bent maar een boffer...” zei Frans.
“Ik heb koffie, of willen jullie soms eerst de rest van het huis zien?” vroeg Ingrid.
“Ik lust wel een bakkie” zei Frans.
“Ja... maar ik wil het huis ook wel zien... ” zei z’n vrouw.
De koffie was snel op en even later liepen ze door de woning. Onder de indruk van de grote kamers en de enorme bedden gingen ze naar de zolderverdieping.
“Hier slaap ik... ” zei Ingrid, ondanks het feit dat ze die ruimte nog nooit van binnen had gezien. Ze opende deur en het eerste wat ze zagen was een hangmat waarin Simone half ontkleed overdwars op lag en tussen haar gespreide benen stond Thomas met z’n broek op z’n enkels en z’n pik in haar kut.
“Oh pardon…” zei Ingrid quasi geschrokken. Nu had ze wel iets verwacht, maar nog niet dat er al geneukt zou worden.
“Hè Ingrid, kom binnen...” riep Simone, “..heb je bezoek?”
Nieuwsgierig drong Frans zich naar voren en staarde met open mond naar hetgeen hij binnen zag. De geheel betimmerde zolder lag over de gehele breedte van het huis. Het was een enorme ruimte met langs de schuine kanten banken met kussens met daarvoor lage tafels en een grotere tafel achter in de ruimte, met daar weer achter een goedgevulde bar. Het was sfeervol verlicht en de grote, met dikke kleden bedekte, open ruimte werd nu bezet door de hangmat en het cohabiterende stel. Met een grijns op z’n gezicht stelde hij vast dat de man en vrouw gewoon doorgingen met waar ze mee bezig waren en dat z’n schoonzuster volstrekt geen aanstalten maakte om de deur weer te sluiten.
“Wat is dit..?” Fluisterde Machteld toen ze van haar eerste verbazing bekomen was.
“Waar lijkt het op” repliceerde Ingrid.
Machteld keek haar zuster van opzij aan en dan naar haar man. Het viel haar nu pas echt op dat Ingrid er zo sexy bij liep in een strakke rode jurkje en de rode hoge hak schoenen. Het was haar natuurlijk al eerder opgevallen maar ze had er geen aandacht aan besteed. Nu ging haar een licht op of ze moest zich ernstig vergissen. Ze vergiste zich niet, want Ingrid sloeg haar arm rond de nek van haar zwager, trok hem naar zich toe en fluisterde in z’n oor: “je wilde toch graag met me naar bed, nou, wat houd je tegen.” Ze streelde over z’n borst en knabbelde aan z’n oorlelletje.
Machteld deed een paar passen naar voren en zag wat haar zuster bij haar man deed. Ze had gelijk, hier ging iets gebeuren dat haar stoutste verwachtingen te boven ging. Natuurlijk hadden haar man en zij wel eens gesproken over partnerruil of trioseks en ze hadden het ook wel eens uitgeprobeerd met een buurvrouw, die weduwe was. Dat was echter maar van korte duur geweest omdat het er op begon te lijken dat die vrouw Frans voor zichzelf wilde hebben. Ze hadden er ook over gesproken dat het leuk zou zijn om een triootje te hebben toen Ingrid bij hen logeerde, ze zou het zelfs leuk gevonden hebben om samen met haar zuster haar man te verwennen. Ze vonden het beiden dan ook jammer dat het was mislukt en in de auto op weg hier naar toe hadden ze er zelfs nog over gesproken of dit een herkansing zou worden. Vandaar dat ze Ingrid zo heftig hadden geknuffeld. Maar dit, dit had ze nooit verwacht en zeker niet dat haar zuster nu de broek van haar man stond open te maken.
“Ik eh... ik weet niet wat je van plan bent... ” fluisterde ze haar zuster toe, “… maar…” Ze verstijfde toen ze twee amen om zich heen voelde en twee handen haar borsten vast pakten.
Bram stond achter haar en streelde haar buik en borsten en perste z’n erectie tegen haar achterwerk. In een oogwenk had hij haar rok omhoog getrokken en z’n hand op haar kruis gelegd.
“Nee... nee” reageerde ze verschrikt.
Ingrid, die inmiddels haar zwager al aan het pijpen was, kwam overeind.
“Lief zusje van me...” fleemde ze,  “…dit wilde je toch graag...  Laat je lekker gaan... je weet niet half hoe heerlijk het is. Kijk dit is de lul van je man en die ga ik pijpen.”
“Ja..... ja” stotterde ze licht hijgend en eigenlijk wel opgewonden van het gestreel en van hetgeen ze zag. Aan de andere kant vond ze dat dit niet kon. Ze draaide zich half om en zag de knappe jonge man achter haar. Ze zuchtte diep.
“Ach... oh... jaaaa” kermde ze en slap gaf ze zich over aan de strelingen van de jongeling.
Bram ving de vrouw op en tilde haar met z’n krachtige amen op. Alsof ze een veertje was liep hij met haar door de ruimte en legde haar neer op een van de banken.
Inmiddels was Simone van de hangmat afgestapt en stevende af op haar zoon en de vrouw die daar machteloos op de bank lag. Haar ogen waren gesloten, het leek er erg op dat Machteld was flauw gevallen.
“Haal een glas cognac...” gebood ze Bram.
Simone verwarmde het gevulde glas met haar handen en hield het onder de neus van Machteld.
De vrouw knipperde al snel met haar ogen en ging overeind zitten. Ze keek rond, zag haar zuster nog steeds met haar man in innige omstrengeling en wist weer wat er aan de band was. Begerig keek ze naar het glas cognac in de hand van Simone, nam het van haar aan en in een teug dronk ze meer dan de helft van het glas leeg. Ze schudde met haar hoofd en keek met een twinkeling in haar ogen naar Bram. Vervolgens keek ze nog even naar Frans en Ingrid, die inmiddels half uitgekleed waren, en strekte haar amen uit naar de jongeman. Soms worden dromen werkelijkheid, mijmerde ze toen Bram zich naast haar op de bank vleide en haar begon te zoenen. Ze had het prima met Frans. Ze wist dat hij wel eens vreemd ging en ze wist ook dat hij zeer viriel was en steeds opnieuw bewees dat hij meerdere keren achter elkaar kon klaar komen. Daarom gunde ze hem de pleziertjes met andere vrouwen en daarom had ze ook genoten van de seks met die buurvrouw. Heimelijk had ze wel eens gedacht om met een andere man naar bed te gaan en in haar dromen was het steeds een jonge knul geweest. Maar ze had genoeg aan Frans, hij verwende haar altijd en zelfs als hij net bij een andere vrouw vandaan kwam. Dat wist ze precies, hij ging altijd, nadat hij thuis kwam, onder de douche als hij vreemd was geweest en kwam dan met een stijve uit de badkamer. Ze lag er eigenlijk altijd op te wachten en vond het heerlijk als hij dan in haar drong en lang met haar neukte. Als hij dan op haar lag dan gingen haar gedachten altijd naar die andere vrouw, die hij die avond had geneukt, die vrouw die ze niet kende. Door de opwinding die dan ontstond kwam vanzelf die jonge knul in beeld en kreeg ze een geweldig orgasme. En nu lag ze in de amen van de jonge man uit haar dromen en hij zoende haar met z’n tong diep in haar mond en hij masseerde haar borsten.
“Zal ik je uitkleden?” vroeg Bram voorzichtig.
Ze knikte. “Ja…”  zuchtte ze gelukzalig.
Bram maakte de knoopjes van haar blouse los en deed de voorpanden opzij. Onder de blouse zag hij haar borsten samengeperst in een beha met halve cups. Hij drukte z’n lippen op het blote vlees en gleed met z’n neus in de spleet tussen de twee blanke globes.
Hij maakte haar rokje los en trok het uit. Zelf ontdeed ze zich van haar blouse.
Bram spreidde haar benen en deed het pijpje van haar slip opzij. Hij keek naar haar opgekrulde schaamlippen en streelde er met z’n vingers over. Een schok ging door haar heen toen Bram haar begon te likken.
“Ja... ja lieve jongen... lik me... ja... ga door...  Hmm...  Heerlijk...” kreunde ze.
Ingrid keek naar haar zuster en knipoogde vervolgens geamuseerd naar Simone die nog met het glas cognac in haar hand naast het tweetal op de bank zat. Ingrid had haar jurk al uitgetrokken en Frans lag al spiernaakt naast haar met z’n pik recht omhoog. Ze droeg geen slipje en liet zich begerig op hem neer zakken.
“Oh... heerlijk...  Lekker die pik diep in me...” kermde ze.
“Ja... oh wat een nauwe spleet heb je...” kreunde Frans geil. Hij voelde hoe nat ze was en dreef z’n stramme speer diep in haar.
“Oh Frans, dit had je niet verwacht hè...” kermde Ingrid op en neer bewegend.
“Hm, nee...  en zeker niet dat jij zo’n lekker geil vrouwtje zou zijn...  Moet je zien die geile tieten en die lekkere gladde nylons...  Oh... je bent fantastisch... ja neuk me... laat die geile kut van je voelen... ” riep Frans in extase.
Hij pompte nog harder en z’n opwinding nam nog grotere vormen aan toen bij z’n vrouw op de bank zag liggen en tussen haar gespreide benen het hoofd van Bram in haar kruis op en neer zag bewegen.
“Oh God...  moet je kijken... ” kermde hij tegen Ingrid.
“Ja mannetje... mijn zuster geniet ook en met volle teugen” zei Ingrid nog harder op hem neer stotend.
“Oh, oh… ik kom, ik kom al…”  riep hij uit.
“Ja...  spuitje geil in me, naai me, geef me je zaad,  kom maar lekker” hijgde Ingrid.
Frans’ orgasme kwam uit z’n tenen. Met een wilde kreet stootte hij z’n paal diep in z’n begeerlijke schoonzuster en bij iedere stoot slingerde er een lading sperma in haar knijpende kut. Ze bleef door pompen en z’n dikke paal gleed heerlijk door haar aalgladde vagina.
Intussen was Thomas, die liggend in de hangmat had liggen kijken naar de spontane orgie die ontstond, naar het stel toegelopen en hield z’n harde pik voor de mond van Ingrid.
Gretig hapte ze het massieve vlees tussen haar lippen en begon te zuigen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen