Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Bram en Magda 3

Hier hoofdstuk 3 van het vierde deel van de familiecyclus “Dorp op hoge hakken” Wij stellen jullie reactie zeer op prijs; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bram zat verveeld voor zich uit te staren. Hij was alleen thuis. Z’n moeder en zuster waren winkelen in de stad en z’n vader was naar z’n werk. Het was bijna weekend en dan zouden de remmen - voor zover die aanwezig waren - weer los gaan.

Neef Henk, de zoon van de broer van Brams’ moeder zou het weekend weer eens bij hen komen logeren. Henk had beloofd dat hij z‘n vriendinnetje mee zou brengen. Hij hoopte maar dat het werkelijk zou gebeuren. Hij had wel zin in een nieuw kutje en zijn vader vast en zeker ook wel. Thomas was weliswaar vrij monogaam, tenminste hij neukte alleen z‘n vrouw en zijn dochter, en had met stelligheid beweerd dat hij nooit buiten de deur van de vrouwelijke vruchten snoepte. Hoe lang was het nu alweer geleden dat ze grote orgieën bezochten met soms wel meer dan zestig mannen en vrouwen die door en op elkaar likten, pijpten en neukten. Bram zuchtte diep. Waar waren al die mensen gebleven? Opeens hadden z‘n ouders gezegd dat ze geen deel meer wilden nemen aan die hete orgieën. Een paar van hun kennissen had nog wel geprobeerd met hen in contact gekomen, maar Thomas en Simone hadden beleefd doch beslist medegedeeld dat het over was. 
Wat zou er van Lucinda terechtgekomen zijn? Bram gniffelde bij de herinnering aan het jonge vrouwtje, die er voor gezorgd had dat hun gezinnetje de liefde met elkaar bedreef en later ook de aanzet was geweest tot hun bezoek aan al die seksfeesten. Ja Lucinda! Dat was me er eentje. Ze had Bram betrapt toen hij zijn jongere zusje lag te neuken (lees Dorp 2 Lucinda). In feite had ze hem geen keus gelaten, want de jonge vrouw had haar kleren uitgetrokken en was hem spontaan gaan pijpen en had zich diezelfde avond nog door hem laten neuken. Bram voelde z’n pik opzwellen in z’n broek. Goh, wat was dat geil geweest. Ze had Magda laten zien hoe ze moest pijpen en haar, op de avonden die daarna kwamen, allerlei geile kunstjes geleerd.
Hoe was het eigenlijk gekomen dat hij met z‘n zusje naar bed ging? Hij dacht diep na. De videoband, dat was het. Op een onbewaakt moment had hij achter de boeken in de kast een videoband gevonden en deze nieuwsgierig afgespeeld. Hij begreep best dat datgene dat op de band stond niet voor zijn ogen bestemd was. Blijkbaar hadden zijn vader en moeder, toen ze een geile bui hadden, video-opnamen gemaakt van hun seksspelletjes, want op de band waren ze duidelijk herkenbaar te zien in allerlei standjes en variaties. Bram had Magda geroepen en samen hadden ze steeds maar weer opnieuw naar het korte filmpje gekeken en waren er heet van geworden. Bram was aan z‘n pikje gaan rukken en Magda had over haar kutje zitten wrijven. Een paar dagen later had hij het meisje gevraagd of ze z’n lul in haar mond wilde nemen, net zoals hun moeder op het filmpje met de pik van vader deed en zo was het steeds verder gegaan tot het moment dat Lucinda zich in hun seksleven stortte. 
Een paar weken na die eerste keer had de jonge vrouw gevraagd of hij met een paar vrienden wat wilde komen opruimen in het huis van de tante waar Lucinda bij in woonde. Die middag beleefde hij z ‘n eerste orgie en stak hij zijn pik voor de eerste keer in de kut van een volwassen vrouw. Het bleek dat Lucinda met haar oom en tante regelmatig het bed deelde en dat werd helemaal duidelijk toen nota bene zijn ouders zelf aan Lucinda’s oom en tante kwamen vragen of hij en z‘n zusje een weekendje mochten komen logeren, omdat ze zelf weg moesten. Dat was de eerste orgie van Magda geweest. Ze had zich kranig gedragen toen Kevin zijn mannenlul in haar jonge meisjeskutje duwde.
Een paar dagen daarna haalde Lucinda Magda en hem midden in de nacht uit hun bed en bracht hen naar de slaapkamer van hun ouders en neukte hij voor het eerst met z’n moeder en kreeg Magda de ijzeren pik van haar vader bij haar naar binnen. Nu noemen ze dat incest, maar voor Bram en Magda was het allemaal heel normaal en ze hebben er tot op heden geen seconde spijt van.
Maar goed, ineens was het afgelopen. Na een lang gesprek met hun ouders spraken ze af dat ze alleen nog maar met elkaar naar bed zouden gaan. Als het ze het met anderen wilden, en dat kon natuurlijk, dan moest het hele gezin er bij zijn. Dus was het hun zeer goed uitgekomen dat op een zeker moment Henk kwam logeren en door moeder en dochter werd ingewijd in het seksleven. Maar een nieuw kutje... dat was lang geleden.
“Zo, daar zijn we weer!” Bram schrok op uit z’n overpeinzingen door de stem van z’n zusje. Hij keek verliefd naar haar. Het meisje was lang en slank en haar borsten stonden rechtop in haar strakke truitje. Haar mooie rechte benen waren nu verstopt in haar spijkerbroek.
“Heb je zitten slapen?” plaagde Magda hem.
“Hm... hm...” bromde hij. Zijn mond was droog en hij moest even slikken voor hij zelf iets kon zeggen. “Zo, hebben jullie nog wat gekocht?” vroeg hij uiteindelijk.
“Ja... hoor... we hebben alles voor het weekend in huis enne we hebben ook nog wat leuks gekocht...” zei Magda met een big smile.
“Wat voor iets leuks?”
“Niet zo nieuwsgierig mannetje...  dat zie je vanavond of dit weekend wel...” antwoordde Simone, bang dat haar dochter zou verraden wat het was.
“Hè, doe niet zo flauw...” probeerde Bram nog, maar nee hoor ze vertelden niets.
 

Henk werd steeds zenuwachtiger. Hoe dichter hij bij het huis van Tante Simone en oom Thomas kwam, des te harder begon z’n hart te bonzen. Hij had niets aan Laura verteld, noch van het feit dat hij met haar moeder, Ingrid, naar bed was geweest noch over de mogelijkheid dat er dit weekend wel eens een seksorgie zou kunnen ontstaan bij zijn oom en tante. Hij keek uit z’n ooghoeken naar het meisje dat naast hem in de bus zat. Ze had d’r haar opgestoken en haar prachtige blauwe ogen keken ook naar hem.
“Wat kijk je..?” vroeg ze.
“Oh... eh... zomaar..” hakkelde Henk. Hij keek naar de slanke benen van z’n vriendinnetje, die onder haar korte rokje vandaan staken.
“Ben je geil?” fluisterde ze plagerig in z’n oor.
“Waarom vraagje dat...  kan je dat ergens aan zien of zo...” antwoordde hij. Ze keek naar z’n gulp, maar kon geen extreme bobbel ontdekken.
“Nee... zien... niet” zei ze met twinkelende ogen, “maar... aan je ogen kan ik zien dat je ergens aan denkt wat erg lekker is…” 
Henk werd rood. Wat moest hij nu doen? De bus stopte bij de halte waar ze uit moesten stappen. Het was nog ongeveer tien minuten lopen naar het vrijstaande huis van de familie. 
“Ik moet je wat zeggen... maar ik weet niet goed waar ik beginnen moet…” zei hij de rugzak over z’n schouder hangend.
“Hm... je maakt me nieuwsgierig...  word ik dadelijk aangerand of zo..?” 
Henk bleef staan en keek haar met open mond aan. “.... en als dat zo is?” vroeg hij.
Fronsend keek het meisje hem aan.
“Ik bedoel” begon hij aarzelend, “... ik bedoel alleen...  ik wil je alleen maar vertellen... dat mijn oom en tante en neef en nicht er nogal vrije opvattingen op na houden...”
Langzaam liepen ze verder.
“Vrije opvattingen?”
“Ja ze nemen het niet... eh... niet zo nauw met de...  eh... op het gebied van seks...”
“Je gaat me toch niet vertellen… dat...  eh…  je neef en nicht... eh..”   
“Ja...  die gaan wel eens met elkaar... naar bed...”   
“En je oom en tante dan?”
“Die ook...” zei Henk zo serieus dat het wel een grap leek.
“Doe niet zo flauw…” zei Laura nieuwsgierig, “... weten je oom en tante dat?”  
“Dat Bram en Magda bij elkaar slapen?” viel Henk haar in de rede, “.. Ja...  dat weten ze... Ik had het je wel eerder willen vertellen maar… maar misschien…”  
“Was ik dan niet mee gegaan...” vulde ze hem aan. “Wil je dat zeggen?  Ik zou niet weten waarom. Als zij dat prettig vinden moeten ze dat zelf weten... In feite heb ik er niet mee te maken...  of wel soms?”
“.. eh... nee.... “zei Henk die een loden last van zich af voelde vallen. Wat was Laura toch verrassend.
“Nou...  dan is er niets aan de hand...  toch? Ik zie het wel...”   
Met een nog niet geheel voldaan gevoel liep hij met Laura verder tot ze bij het huis aan kwamen. Hoe zou dit weekend verder verlopen? Vroeg hij zich af.

 

Laura maakte het tweepersoonsbed in de logeerkamer op. Hm, lekker, straks samen in dit grote bed, dacht ze. Ze was geil geworden van de dingen die Henk haar had verteld. Broer en zus die met elkaar naar bed gingen. De gedachte was geil, maar het was natuurlijk zo krom als het maar zijn kon. Zelf had ze geen broer, maar als ze die wel had gehad? Ach je weet maar nooit, tenslotte had ze met Marion, haar jongere zusje, ook wel eens ‘kutje kijken’ gedaan. Dan hadden ze elkaar hun spleetjes laten zien en over jongens gesproken en allerlei geile fantasieën aan elkaar uitgewisseld. Dus... misschien als Marion een jongen was geweest... 
De kamerdeur ging langzaam open en in de deuropening stond Bram. Laura keek hem een beetje geschrokken aan.
“Sorry... ik wilde je niet laten schrikken…” zei de oudere jongen.
“Oh... ben jij het...  ik was in gedachten en had je niet gehoord dus...” zei Laura blozend. Hm... die neef van Henk was een knappe jongen en goed gemanierd Zo galant als hij was geweest toen ze arriveerden. Hij had haar stoel aangeschoven toen ze aan tafel gingen voor het avondeten en hij had zijn moeder netjes geholpen met afruimen. Dat waren trouwens ook leuke mensen, de vader en moeder van Bram. Ze hadden de leeftijd van haar eigen moeder en ze hadden tijdens het eten gezellig over van alles en nog wat zitten babbelen. Dan was er nog die Magda. Laura had haar ogen niet van de jonge vrouw of kunnen houden. Het was een gewoon meisje. Dat wil zeggen, gewoon gekleed in rokje en een blouse. Maar een figuurtje en een mooi gezichtje! Bijna om jaloers op te worden. Ze moest er steeds aan denken dat dit meisje met haar broer...  Oh, wat had ze het warm gekregen en door de opwinding was haar poesje steeds natter geworden.
“Ben je bijna klaar?” zei Bram, “..over een kwartiertje is de koffie klaar. Ik weet alleen niet waar Henk en Magda zijn gebleven, tenminste niet waar Henk is... Magda kan nog met mijn ouders zijn meegegaan, die wilden nog even bij een kennis op bezoek.”
Laura keek Bram een beetje geschrokken aan. Henk zou toch niet met Magda... schoot het door haar hoofd.
“Wat kijk je   zei Bram geamuseerd.
“Waar kan Henk dan zijn?” zei het meisje met dichtgeknepen keel.
“Misschien is hij in de tuin... of zoiets”  
“Nou ja... eh ja, ik ben klaar hier...  laten we maar naar beneden gaan...” zei ze en schoof voor Bram langs de logeerkamer uit. Precies op het moment dat ze de woonkamer inliep kwamen ook Magda en Henk aangelopen. “Oh... daar zijn jullie...  Bram was jullie al kwijt”   
“Kwijt...  ons kwijt?“ zei de jonge vrouw quasi onschuldig.
“We waren gewoon in de keuken..” zei Henk.
“Ja en daar kan ik op rijmen... ” antwoordde Bram gewiekst.
Laura negeerde even het grapje en zei tegen Bram. “Als jij koffie hebt gezet...  waarom heb je hun dan niet gezien?”
“Omdat wij hier koffie zetten” zei hij wijzend op het koffiezetapparaat dat op het buffet van een klein huisbarretje stond na te pruttelen.
“Kom laten we gaan zitten” zei Magda wijzend op de zithoek, “dan schenk ik koffie in.”
Laura nam plaats in het midden van een grote bank en Bram haastte zich naast haar te gaan zitten en Henk nam plaats aan haar andere zijde.
Magda zette het blad met dampende koppen koffie op de salontafel en boog zich zover voorover dat haar blouse open viel en ze de aanwezigen een uitdagende aanblik op haar weelderige boezem gunde.
Laura zag het gelijk en hield haar adem in. Wat een prachtige vrouw was dit, ze staarde begerig naar het prachtige stel tieten die daar in een beha met halve cups zichtbaar waren.
Magda bleef net zo lang staan tot dat ze heel langzaam de kopjes voor ieder had neer gezet en iedereen een ruime blik in haar blouse had gegund. Toen ze overeind kwam keek ze Laura met pretoogjes aan en ging op een bankje tegenover de anderen zitten. Ze sloeg haar benen bevallig over elkaar en wipte met haar voet op en neer.
“Hoe kan jij op schoenen met zulke hoge hakken lopen” vroeg Laura verbaasd en ook bewonderend aan haar.
“Dat is niet ze moeilijk hoor... wil je het eens proberen...”
“Ja dat wil ik wel, als het mijn maat is tenminste...”  
Magda schoof het paar over de parketvloer naar de overzijde waar Laura ze opving. Ze trok ze aan haar voeten.
“Ze passen goed...  nu nog proberen te lopen...” Het meisje kwam overeind en probeerde wankelend en steun zoekend bij de jongens, een paar passen te zetten. 
“Je moet echt rechtop lopen” zei Magda.
Laura strekte haar knieën en liep nog half wankelend verder om vervolgens met keurige pasjes een rondje om de salontafel te maken.
“Ik kan het..!” riep ze verheugd en draaide zich om en maakte nog een rondje.
“Ik snap niet dat jij dat nog niet eerder geprobeerd hebt...” zei Henk, “..je moeder loopt ook op schoenen met zulke hakken..”
“Mijn moeder? Hoe kom je daar nou bij?” zei Laura verwonderd en liep nog een keer heen en weer.
“Ik heb het zelf gezien...  laatst “ zei Henk, zich die heerlijke avond met Ingrid herinnerend.
“Nou het verbaast me... ik heb ze nog nooit gezien bij ons thuis...” zei ze. Ze stapte uit de schoenen en gaf ze aan Magda terug.
“Je mag ze wel een poosje aanhouden... als je wilt... “zei het knappe jonge vrouwtje.
“Nee joh, dat is nergens voor nodig. Ik wilde het gewoon een keer proberen.” Ze schoof haar voeten weer in de versleten slippers die ze altijd mee nam als ze ergens ging logeren.
Henk keek naar Magda die van haar koffie nipte. Ze keek over haar kopje terug naar hem en gaf hem een geil knipoogje.
Hij zuchtte diep. Nog geen half uur geleden had hij zijn stijve roede in het heerlijke sappige kutje van z‘n nichtje gestoken. Het vrouwtje had hem van achteren beet gepakt en de rits van z’n gulp geopend en in z’n oor gefluisterd dat ze niet langer kon wachten en zin had in zijn pik. Nadat ze hem even had gepijpt had ze haar rok omhoog getrokken en was op het aanrecht gaan zitten en hij had z’n paal in haar geramd en zichzelf wild naar een orgasme geneukt. Dat was niet netjes, dat wist hij, maar hij was veel te bang dat Laura hen zou betrappen en daarnaast beloofde hij zichzelf dat hij Magda dit weekend nog wel een keer zou klaarmaken.
Magda had het sportief opgevat en de resten sperma en kutsap van z’n verslappende pik gelikt en haar kutje met haar slipje afgeveegd. Hij wist dus zeker dat ze nu geen slipje aan had. Zijn pik zwol alweer in z’n broek.
“Wat heb jij al die tijd gedaan..? vroeg hij aan z’n vriendin.
“Ik heb het bed opgemaakt... heb je het al gezien...? Een heel groot tweepersoons bed voor ons beiden” zei Laura oprecht geil lachend. Ook zij had nog steeds het geile gevoel. Eigenlijk had ze wel zin in een lekkere neukbeurt. Als ze nu eens even gauw met Henk naar boven zou gaan…  Nee dat was te gek... ze moest maar even geduld hebben.
“Zo zeg...” zei Magda lachend, “…dat klinkt alsof je er zin in hebt.”
Laura kreeg een kop als vuur.
“Ik plaag je maar... ” zei Magda, die wel in de gaten had dat ze Laura in verlegenheid bracht door de waarheid boven water te brengen. “... ga je mee naar boven... ik wil je wat laten zien  
“Ja... ja... dat is goed...” zei Laura verwonderd.
“Wat gaan die nou doen?“ vroeg Henk aan Bram toen de dames de kamer uit waren.
“Ik denk, dat mijn zusje jouw vriendinnetje gereed gaat maken voor een heet weekend. Want als ik het goed gezien heb is jouw Laura op dit moment zo geil als boter..”
“Ja... maar met een andere vrouw...  eh... met Magda... bedoel ik...”
“Let maar op...  Laura komt zo meteen smachtend om pik de trap af...”
“Zullen wij dan niet naar boven gaan...”  probeerde Henk nog.
“Nee, we wachten rustig af...  Nog koffie?”

 

“Wat wil je me laten zien?” vroeg Laura nieuwsgierig toen ze de trap op liepen.
“Kom nou maar mee... dan zie je het vanzelf...” Magda opende de deur van haar slaapkamer. De ruime kamer werd voor het grootste gedeelte in beslag genomen door een groot rond bed.
Laura’s mond viel open van verbazing, maar Magda trok haar aan haar arm mee naar een andere deur op de overloop.
“Dit is de kamer van mijn ouders...” zei ze de deur openend. Die nog grotere kamer werd bijna volledig in beslag genomen door een kolossaal bed met losse zijden spreien en kussens en overal rondom en aan het plafond spiegels. “Kom... dan gaan we verder…” zei de jonge vrouw haar mee trekkend naar de volgende deur. “En dit...  dit is de kamer van Bram..”
Deze kamer was net zo groot als die van Magda en was gevuld met een groot matras waarop allemaal losse kleden en vachten lagen. Aan de wand hingen kunstwerken met erotisch getinte afbeeldingen afgewisseld door spiegels.
“Dit zijn de vier kamers op deze verdieping. Boven hebben we nog een kamer, maar die zie je later wel...”
Laura was helemaal verstomd. Wat is dit, dacht ze bij zichzelf. Wie heeft er nu zo‘n groot bed nodig. Ze dacht dat ze op de logeerkamer al zo’n groot bed had van ruim twee bij twee meter, maar wat ze hier zag sloeg werkelijk alles.
“Oh... wacht even dat vergeet ik nog...” zei Magda haar meetrekkend een gang in. “Dit is... wat wij noemen, de natte cel” Ze knipte het licht aan wat diffuus aangloeide en een knoert van een badkamer toonde met langs de wand een meubel met daarin drie wastafels en een spiegel die de gehele wand bedekte. Aan de andere wand een toilet en een bidet en een douchecabine en in het midden van de badkamer een groot rond bad met een doorsnede van zo’n kleine twee meter. In de andere wand was een opening waar Magda in liep en ook daar het licht aan deed en daar werd een grote sauna zichtbaar waar zeker tien personen tegelijk in konden.
“Zo nu weet je tenminste waar je jezelf kan wassen en douchen... en dan tenslotte deze ruimte waar onze garderobe zich bevindt...” zei Magda Laura voorgaand. “Kijk dit wilde ik je laten zien...” zei ze zo serieus als ze maar zijn kon. “Dit zijn de schoenen van mij en van Simone..”
Laura die van de ene verbazing in de andere viel stond met open mond te kijken naar een kast boordevol schoenen waarvan de meeste met hoge naaldhakken.
“Nou en om je helemaal in te wijden...  hier is de kast met onze lingerie...” zei ze een tweedeurs kast openend.
Laura sloeg haar hand voor haar mond. Keurig aan knaapjes hingen negligés, body’s, corseletten en op de planken lagen beha’s, slipjes, gordeltjes en aanverwante artikelen.
“Wat zou jij nu eens willen aantrekken..? Ik denk dat dit wel iets voor je is...” zei ze, een setje en een doorschijnend negligé uit de kast pakkend.
“Kom... pas aan...” zei het oudere meisje gebiedend.
Laura was niet bij machte om te weigeren. Ze was volkomen overdonderd door de veelheid aan erotiek die deze verdieping uitstraalde. Voor ze er erg in had was ze uit haar jeans gestapt en had ze haar T-shirt over haar hoofd getrokken en stond ze naakt voor haar nieuwe vriendin.
“Je bent mooi... ” zei Magda begerig naar het blonde meisje starend. Haar borsten stonden rechtop en de tepels waren door alle opwinding gezwollen tot stevige knoppen. Onder haar vlakke buik bevond zich een klein toefje schaamhaar.
Magda strekte haar hand uit en legde deze op de linkerborst van Laura. De gezwollen tepel rolde ze in haar handpalm en met haar vingertoppen beroerde ze het stevige vlees.
Het kwam niet bij Laura op het oudere meisje af te weren. Het was net alsof het heel normaal was dat ze naakt was en dat een andere vrouw haar streelde en dat, terwijl ze nog nooit met een andere vrouw ook maar iets had gedaan. Ze keek begerig in de hete ogen van Magda en opende half haar mond en likte met haar tong langs haar lippen. Magda zag het sensuele er van in en legde het uit als een uitnodiging om haar te kussen.
Laura zoog de zoen in haar op. Oh, heerlijk, ja dit was precies wat ze op de een of andere manier had verwacht. Gek eigenlijk, niets kwam als een verrassing. De speciaal ingerichte slaapkamers, de lingerie, de schoenen, haar naaktheid en de omarming van Magda   Ze werd steeds heter en wreef haar lichaam tegen het meisje aan en stak haar tong diep in haar mond en speelde met haar dartele tongetje.
“Oh Laura...” zuchtte Magda diep, “...wat ben je lekker... zo geil... zo heerlijk... heet...”
“Ik... ik... ik... ” stamelde het blondje verlegen.
“Laat je maar gaan...  je vindt het lekker... dat merk ik…”  
“Ja... ja...  maar de jongens...” stotterde Laura, denkend aan de twee dikke lullen waar ze eigenlijk net zo veel naar smachtte als naar de verrukkelijke strelingen van deze jonge vrouw.
“Ach de jongens... die komen straks wel...” hijgde Magda, die de laatste tijd de balans van haar biseksualiteit wat meer naar het vrouwelijke liet overhellen. Oh, ja ze moest van tijd tot tijd een pik van vlees en bloed in haar begerige flamoes hebben, net als eerder op de avond waar ze de paal van haar neefje nog lekker in haar had gekregen, maar nu ze de gelegenheid had om lekker, al was het maar even, lesbische seks te bedrijven, wilde ze dat ook ten volle benutten.
“Kom mee… naar mijn bed, dan zal ik je helemaal klaar maken voor de pik van Bram en die van Henk...”
“Van Bram?” Lispelde Laura, die zich in trance liet meevoeren naar de kamer met het grote ronde bed.
“Of wil je niet geneukt worden door mijn broertje...?” vroeg Magda plagend.
Laura bleef stokstijf staan, de werkelijkheid kwam bij haar boven. Ineens kon ze weer helder denken. Wat was ze in godsnaam aan het doen. Ze zag zichzelf in de spiegels, volkomen naakt. Wat had ze door in haar handen? Ze keek naar Magda, die haar glimlachend aankeek. Wat deed ze hier met haar? Wat was er gebeurd. Waar waren haar kleren? En wat zei Magda daarnet? Geneukt worden door haar broertje?
Magda zag wel dat er een verandering in de houding van Laura optrad. Ze moest nu snel handelen, voordat het meisje zich zou gaan bedenken. Maar voordat ze iets kon zeggen rukte Laura zich van haar los.
“Hoezo… neuken met je broer....?” zei ze half snauwend, half angstig.
“Vind je Bram niet leuk dan...?” fleemde Magda.
“Leuk...  eh...  ja natuurlijk wel,   maar  met hem  eh...  neuken...  dat is wel iets anders... of niet soms?” 
“Ik zie het probleem niet, hij vindt jou leuk, dat weet ik zeker, dat heb ik wel gemerkt, jij vindt hem leuk... nou   wat is er dan verkeerd aan,  je doet het toch ook met mij…”   
Laura keek wanhopig om zich heen. Waar was ze terechtgekomen? Ja natuurlijk had Henk haar laten doorschemeren dat het er hier nogal zedeloos toeging, maar om nu gelijk met elkaar in bed te duiken...? 
“Ik eh, ik weet niet...” stotterde het meisje.
“Kom, kom op bet bed, je zal er geen spijt van krijgen...” zei Magda, die het nu toch wel erg benauwd kreeg en bang was dat haar list zou mislukken.
Laura ontspande een beetje en ging op de rand van het bed zitten. Ze drukte de kleding die ze in haar hand hield tegen zich aan. Eigenlijk was ze best nieuwsgierig wat er zou gaan gebeuren. Maar ze realiseerde zich ook dat als ze ook maar een beetje zou toegeven er geen weg meer terug was. Dus zelfs al zou haar nieuwsgierigheid maar een beetje bevredigd zou worden…  
“Luister eens goed naar me Magda...” zei ze zich vermannend. “Ik kom hier een weekend met Henk bij jullie logeren. Ik ben nog geen twee uur hier binnen en je begint met mij te vrijen of in ieder geval mij daartoe te verleiden. Ik kom ineens tot de ontdekking dat ik spiernaakt met jou in een kamer ben en je biedt me aan om vanavond ook nog eens met je broer de koffer in te duiken. Ik begrijp er niets meer van...”
Magda ging naast haar zitten en drukte haar welgevormde lichaam tegen het meisje aan.
“Misschien gaat het allemaal wat te snel voor je,  je hebt gelijk, ik had het niet zover moeten laten komen. Maar ik dacht dat je het wet leuk zou vinden. Toen je in m’n blouse staarde... daarnet... beneden. Toen je m’n schoenen wilde passen en je geil door de kamer liep. Ik raakte opgewonden van je...”
“Opgewonden? Van mij..?” viel Laura haar in de rede.
“Ja...  Ik kan er ook niets aan doen, ik ben nu eenmaal snel...  ja hoe moet je dat zeggen...  eh... opgewonden? Of misschien wel verliefd. Ja ik denk dat verliefd het beste woord is en als ik verliefd word dan wil ik meteen seks. Ik denk dat dit in m’n geaardheid ligt. Daar komt bij dat ik ontzettend geil ben geworden door jou, want ik vind je een ontzettende leuke meid…”
“Hmmm... ja...” zei Laura nadenkend, “ik vind jou ook best leuk maar dat geldt voor zo veel mensen en daar duik ik ook niet gelijk mee in bed...”
“Zoals ik al zei, ik heb me vergist, lieve Laura...  ik had het niet zover moeten laten komen. Maar zeg nu eens eerlijk, daarnet heb je met me gezoend... en je hebt me je laten strelen,  je ging helemaal met me mee, je zoende me terug...  je tongde me ontzettend lekker, deed je dat dan niets?”
Laura keek haar geschrokken aan. Ja, ze had gelijk, ze had het heerlijk gevonden en ze realiseerde zich dat ze onwillekeurig aan de dikke lul van Henk gedacht had en gedroomd over de paal van Bram en dat die twee kerels met haar aan het vrijen waren. 
“Eh...  ja  dat deed me wel iets...  maar ik, ik weet het niet, wat zal Henk er van zeggen als bij me met jou in bed zou vinden en...  en ik heb het nog nooit eerder met een vrouw gedaan, en ik houd van Henk... ik wil hem geen pijn doen…”  
“Maak je over Henk maar geen zorgen...” zei Magda lachend, “ik weet haast zeker dat hij beneden met die lekkere dikke paal in z’n broek op je zit te wachten en je meteen wil neuken als je bij hem komt en dan vindt hij het ook nog leuk als Bram en ik toekijken..”
Met open mond keek Laura het vrouwtje aan. “Hoe weet je dat?” vroeg ze.
“Ik ken mijn neefje goed genoeg om dat van hem te weten” antwoordde Magda diplomatiek.
“Oh... ja, hoe goed ken je hem eigenlijk...?” vroeg Laura met een steek van jaloezie.
“Ik eet dit kussen op als het niet zo gaat als ik zeg” zei Magda een groot kussen van het bed nemend. “Maar...”, voegde ze er aan toe, “...dan moet je wel dit aantrekken...” Ze wees op de lingerie in Laura’s handen. 
“Ik begrijp er nog veel niet van, maar je had het er over dat ik met Bram?”  
“Als je dat niet wilt, dan doe je het toch niet. In mijn opwinding dacht ik dat je met hem naar bed zou willen...  maar... eh...  dat is natuurlijk jouw keuze. Nou wat doe je? Neem je m’n weddenschap aan?” 
“Ik... ik weet het niet...” hakkelde het meisje nog steeds verward.
“Het is nogal wat hoor... zo’n groot kussen opeten…” grapte Magda, die alle hoop weer zag gloren. Laura ontvouwde de textiel in haar handen. Ze streelde er over en de opwinding nam bij haar toe.
“Goed ik doe het. Ik wil wel eens zien hoe hij hier op reageert...  maar op voorwaarde dat jullie de kamer uit gaan…”
“Deal” zei Magda, blij dat het de goede kant op ging.

Reacties   

0 #1 Philip 10-01-2011 11:02
bram vindt je heel geil en wil een date
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen